Ла Лига / Реал Мадрид - Леванте - 1:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ла Лига / Реал Мадрид - Леванте / Събота
Мисля, че Йович и Йодегард са най-виновни!
- LevskiZavinagi
- Контакти:
Да не са палим толкова. Тепърва ще губим точки и мачове. Отборът на Зидан продължава да крачи. 

Просто сме потресаващо неграмотни тактически и никой не знае какво да прави сс човек повече , нито с човек по - малко , центрираме си и толкова . Нищо , важното , е че поне изграждаме нов отбор с млади състезатели , а почакай ..
- rebelheartous
- Контакти:
LevskiZavinagi написа:Ухааа, Ел Коменданте срещу Одриасола. Това ще е интересно. Лично на мен Моралес ми е един от любимците в Ла Лига. Може Зидан да го изчака да стане на 45 и да го вземе при нас.
Eл Коменданте е огромен! Не знам дали може да се намери гола му, @Паце?
Леванте са ви черна котка де*ба..
Последно да добавя нещо - когато и да има отсъждания в наш ущърб някакси се неглижира , а те не са никак малко . Днес путката в черно ни закла и без друго немощния отбор .
Май не остана нищо за унищожение от зидан, тотално разби отбора! "Французинът" е магьосник - стилът му на игра те кара да искаш и да мечтаеш да гледаш окръжните групи на България, защото там се играе галактически футбол, в сравенение със стила на зидан. Останаха още няколко млади играча, да изгони и тях и всичко ще се нареди.
Някой да обясни с какво зидан постигна големите успехи в чисто футболно отношение! За трети път питам, но няма отговор. Не знаете какво да кажете ли ? Този тактически неграмотен треньор, незнаещ как да развие играч ли изгради онзи отбор ? КАК ?
Някой да обясни с какво зидан постигна големите успехи в чисто футболно отношение! За трети път питам, но няма отговор. Не знаете какво да кажете ли ? Този тактически неграмотен треньор, незнаещ как да развие играч ли изгради онзи отбор ? КАК ?
- LevskiZavinagi
- Контакти:
LaRgO написа:Май не остана нищо за унищожение от зидан, тотално разби отбора! "Французинът" е магьосник - стилът му на игра те кара да искаш и да мечтаеш да гледаш окръжните групи на България, защото там се играе галактически футбол, в сравенение със стила на зидан. Останаха още няколко млади играча, да изгони и тях и всичко ще се нареди.
Кариус, Бейл, Рамос, КР7 и дузпи в правилното време.

Re: Ла Лига / Реал Мадрид - Леванте - 1:2 FT
Факт! Играчите! НЕ зидан! Ако някой не е съгласен, може спокойно да каже какво е направил в чисто футболно отношение за тези успехи.
-
Raul7Panev
- Контакти:
Re: Ла Лига / Реал Мадрид - Леванте - 1:2 FT
Ами взе един отбор направен от Жозе и Карло и ги надъха. Това е общо взето. Имахме и много много класа сред играчите. При дубъла така наречения ни резервен отбор беше от Хамес,Мората,Иско,Ковачич и др топ играчи където, навсякъде другаде по онова време щяха да са титуляри. Просто само като му гледаш смените и си личи какъв специалист е. Имам чувството , че повечето неща ги прави на инат вече и на личностна основа. Особено това с Бейл.