Левски подписва с Монсалве...
Каква е трансферната политика на Левски?
Имали пари в Левски?
Какво да се очква от Левски?
Тези въпроси си задавам, като гледам трансферите дос ега и тези, които може да предстоят.
Връщане към 2017-та?
Ако взимаш такива играчи, значи трябва и няма как да не се очаква, поне 3то място от Левски.
Тия "пари" трябва да се защитят с резултати, и тва като минимум
Синята зимна подготовка и трансферни новини около Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Синята зимна подготовка и трансферни новини около Левски
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
realno написа:Предполагам, че ще е по добър от Алексчо.
Със сигурност. Само да не си правят компания със Славчев из болниците. И тои кекав може да излезе.

Warped написа:Левски подписва с Монсалве...
Каква е трансферната политика на Левски?
Имали пари в Левски?
Какво да се очква от Левски?
Тези въпроси си задавам, като гледам трансферите дос ега и тези, които може да предстоят.
Връщане към 2017-та?
Ако взимаш такива играчи, значи трябва и няма как да не се очаква, поне 3то място от Левски.
Тия "пари" трябва да се защитят с резултати, и тва като минимум
Ми явно не е точно така, щото още отпреди 2017-та тука се философстваше ярстно как с юнУши и родни дръвчета може спокойно да се наслаждаваме на третото място, и то със значително по-ниски разходи за заплати, ама каква стана тя, хм?
Към днешна дата сме на 4 точки от последното място, с отрицателна голова разлика, 9 загуби и едва 4 победи. Толкова за тоя модел.
Сега пък сме недоволни, че взимаме нови играчи ли?

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Ама то трябва и да се работи с тези юноши. Качествено да се работи. Какви да са резултатите, след като произвеждаш некадърници ? От години липсва концепция за школата, а треньорите са некадърник до некадърник.
Ами, честито ни ново попълнение, нека да пожелаем успех на Начко със синята фланелка. 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Ако школата не може да си избие разходите си и да извади един качествен футболист за първия отбор, какъв е смисъла от нея? Вече забравих от колко години не може да извади един читав бек. Да я закриват и всичките усилия за първия отбор. Ако ще има школа да се работи правилно, а не аматьорската.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Закривай ,фалирай,некадърници,нищо не правят,няма да ги храним,уууу,долу,оставка,махайте се ,боклуци.
Кога последно даде лев за ЛЕВСКИ,господине?
Ако да,КОЛКО?
Кога последно даде лев за ЛЕВСКИ,господине?
Ако да,КОЛКО?
САМО ЛЕВСКИ!
Какъв бе този Луи Нганиони нямам спомен.
Какво е играл ми е мъгла. Дано сега покаже хубави качества в контролите. Едва ли обаче е по слаб от Българските звезди отзад.

olimpi написа:Само не разбирам защо не се взима десен бек. Найденов може и да има качества, но не ги показва, колко пъти си оголваше зоната през сезона и получихме голове заради нго не е истина. Да връщат Цветко и това е (не че е нещо, но е като Кафу в сравнение с намерения)..
Предполагам, че се търси ляв бек, а Галчев и Найденов ще са отдясно.