Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот pomiqrat » 19 яну 2021 18:24

:lol:
Скъпи мамо и тате, ръководителят ни каза да напишем писма на родителите си, ако сте видели наводнението по телевизията и се вълнувате. Ние сме наред. Водата само отнесе една палатка и 2 спални чувала. За късмет никой от нас не се удави, защото когато това се случи всички ние бяхме в планината и търсехме Гошо.

А да, позвънете на майката на Гошо и й кажете, че той е наред. Само не може да пишка заради гипса. Аз пак се повозих на джипа на спасителите. Беше супер. Никога нямаше да го намерим в тази тъмница, ако не беше мълнията. Ръководителят Добри беше много ядосан на Гошо за дето той отишъл в планината без да му се обади. Гошо му каза, че му се е обадил, но това е било по време на пожара и сигурно не го е чул.

А вие знаехте ли, че ако запалиш газта, то газовата бутилка ще се взриви? Мократа дървесина не гореше, но една палатка изгоря. А също така и част от дрехите ни. Пък Евгени ще изглежда доста смешен докато пак му порасне косата.
Ние ще се върнем в къщи в събота, ако ръководителят Добри поправи колата. Той не е виновен за аварията. Спирачките си работеха нормално когато тръгвахме. Ръководителят Добри каза, че в такава стара кола задължително има какво да се троши и може би за това и не я застрахова.

Ние я намираме за страшно готина кола. На ръководителя Добри му е все тая, ако я изцапаме, а ако е горещо, понякога ни позволява да се возим на предния капак. Когато в колата са 10 човека си става доста горещо. Той ни разреши да се возим в ремаркето докато полицаят не ни спря и не си поговори с нас.
Ръководителят Добри е готино момче. Не се безпокойте, той е добър шофьор. Всъщност, той учи Ева да кара по планинските пътища когато там няма коли. Всичко, което въобще сме виждали там, са камионите превозващи дървесни трупи.

Днес сутринта всички момчета скачаха от скалите и плуваха в езерото.
Ръководителят Добри не ме пусна, защото аз не умея да плувам, а Гошо се страхуваше да не потъне заради гипса. За това той ни разреши да вземем кануто и да се повозим по езерото. Беше много яко. За кратко кануто се обърна . Под водата можеха да се видят от близко дърветата от наводнението. Ръководителят Добри не е такъв сухар като другите ръководители. Той даже и не мрънкаше по повод на спасителните жилетки. На него му се налага да прекарва много време около колата и ние гледаме да не го безпокоим.

Познайте? Изкарахме курс по първа медицинска помощ. Когато Емил се гмурна в езерото и настъпи един счупен буркан, видяхме как действа стипцата.
Аз и Кирчо имахме разстройство и повръщахме, но ръководителят Добри каза, че сигурно това е само отравяне от останките от кокошката за вечеря. Той каза, че и те така са се тровили когато яли в затвора. Аз толкова се радвам, че той е излязъл и е станал наш ръководител. Той каза, че докато е бил вътре е разбрал как да си направи живота по-добър.
Между другото, какво е това "педофилство"?
Добре, трябва да тръгвам. Отиваме до града на баня, да изпратим писмата си и да купим вазелин. Може би не точно в този порядък. Не се безпокойте за нищо. Ние сме добре.

Целувам ви, ваш Илиян.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
ImmortaL_1000
Контакти:

Мнениеот ImmortaL_1000 » 21 яну 2021 15:33

Ква е тая несвързана глупост?
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 23 яну 2021 17:18

Писмо от зелено училище

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 яну 2021 18:31

pomiqrat написа:За да не си хапят пръстите негрите

Дева кюмюрите му деа
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 24 яну 2021 15:33

delqnski47 написа:
pomiqrat написа:За да не си хапят пръстите негрите

Дева кюмюрите му деа

Внимавай! Лев Брадър гледа и наказва!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 24 яну 2021 16:02

Да не сте убили добричкия богаташ живеещ в Русе

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 яну 2021 13:37

pomiqrat написа:Да не сте убили добричкия богаташ живеещ в Русе
Е, той нали на няколко пъти се канеше да напусне форума, щото "тук нямало никаква обектовност и не можело да се спори качествено". :?
Наред с т'ва обяви около 80 % от хората за "тролове". :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 25 яну 2021 17:18

Обективтост :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 26 яну 2021 18:43

Ютуб ми иска на компютъра да регистрирам дебитна или кредитна карта или да снимам документ за самоличност, за да докажа, че съм на 18. По-притеснителното е, че на телефона извършвам плащания онлайн и там не ми искат възраст, за да гледам клип забранен за под 18. Гугъл знае всичко за мен :lol:

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 28 яну 2021 08:39

THE G.A.M.E написа:
pomiqrat написа:Да не сте убили добричкия богаташ живеещ в Русе
Е, той нали на няколко пъти се канеше да напусне форума, щото "тук нямало никаква обектовност и не можело да се спори качествено". :?
Наред с т'ва обяви около 80 % от хората за "тролове". :lol:

Кой този :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”