"Хърватски защитник пристигна в лагера на Левски в Хърватия, научи Sportal.bg. 23-годишният бранител Анте Върличак, който се подвизава отляво, се включи в следобедната тренировка на "сините" и взе участие в заниманията за защитници под ръководството на помощник-треньора Живко Миланов. Върличак, чието име бе съобщено от Блиц, е юноша на Хайдук (Сплит), но не е играл за първия тим. Закупен е от Славен (Белупо) и всеки сезон е отдаван под наем. Първо в НК Браво, а после в Жрински (Мостар), а в края на 2020 година договорът му със Славен приключи и той премина във втородивизионния Кроация Змиявци."
Тоя е страшна "машина"...
Синята зимна подготовка и трансферни новини около Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Синята зимна подготовка и трансферни новини около Левски
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]
Да купиш играч и 2 години да го отдаваш къде ли не без да изиграе и един мач за теб
. Или е доста дърво или нещо политиката на клуба е такава странна да губи пари...

- Sinite ot Sofia
- Контакти:
Марин е светлия лъч! Това момче играе с лекота с топката, има визия за футбола. Стои прилично, общо взето има стойката на футболист. За качествата му, дар от горе, спор няма - за който го е гледал и преди, разбира се. Само късмет му желая и дано бъде налаган ( Славишата е наясно), ще стане!
Сулака е стабилен, знае и какво прави когато топчето е в краката му. Ще ни позакрепи отзад. Чакаме още нови, за да заприличаме на отбор - трябва поне 4ма. А, и още нещо ( нищо лично, успех ми желая занапред), докога ще държим Илия Димитров. Не е за Левски.
Сулака е стабилен, знае и какво прави когато топчето е в краката му. Ще ни позакрепи отзад. Чакаме още нови, за да заприличаме на отбор - трябва поне 4ма. А, и още нещо ( нищо лично, успех ми желая занапред), докога ще държим Илия Димитров. Не е за Левски.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...
При положение, че Робърта остане Божинов и Илия Димитров да ги разкарват.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
vvessel написа:...
Сега някой ще опонира, че целта била да спасим отбора, но ако са верни слуховете, че Сираков отказал на руснака, който купува Ботев, значи Баце си пази акциите
Каза го самият Зингаревич, но нищо чудно да си прави самореклама. Потвърждения обаче има и от лагера на "Левски".
Вероятно гореспоменатият Баце има готов нов собственик от своя кръг, когото ще спусне в подходящия момент, разбирай малко преди изборите.
mikata написа:При положение, че Робърта остане Божинов и Илия Димитров да ги разкарват.
Робърта не е за Левски при тази финансова ситуация и при първото добро предложение изчезва. А Божинката и Илия не ми е ясно какво правят в отбора от чисто футболна гледна точка. Иначе за първия е ясно, че е аниматор и вдига градуса на настроението. Но втория си е за Б група, поне от това което съм видял за него. Истината е, че не съм видял много, но явно има защо.
Какво става с новите?!
- modor
- Контакти:
Докато не продадем Робърта не очаквайте чудеса. С парите от бъдещия трансфер се очаква да се изплатят забравените заплати на футболисти и персонал.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Odessit написа:vvessel написа:...
Сега някой ще опонира, че целта била да спасим отбора, но ако са верни слуховете, че Сираков отказал на руснака, който купува Ботев, значи Баце си пази акциите
Каза го самият Зингаревич, но нищо чудно да си прави самореклама. Потвърждения обаче има и от лагера на "Левски".
Вероятно гореспоменатият Баце има готов нов собственик от своя кръг, когото ще спусне в подходящия момент, разбирай малко преди изборите.
Ако наистина е отказал е взел много мъдро решение. Този руснак дет взе Ботевъ си е чист авантюрист, а в случая с Ботев и подставено лице на Шиши. Там играта е да се откраднат едни сериозни пари от държавата за уж модернизацията на стадиона. Той нито има пари нито желание да издържа каквото и да било. Не знам и защо го представят за милиардер и т.п. Фактически милиардерът и олигархът е баща му, а този е черната овца не семейството.
И на мен ми се струва някаква шашма.От цяла Европа,точно в Бг.че и у Ботев когато бяха притиснати като нас до стената.
Такива спасители...
Такива спасители...
САМО ЛЕВСКИ!