КОНТРОЛА: Левски - Подбескидзе (Полша) / 23.01.2021 / 13:00
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
КОНТРОЛА: Левски - Подбескидзе (Полша) / 23.01.2021 / 13:00
Да знаете, че предната контрола можеше да се гледа и през официалния сайт на клуба (сиреч, на компютър, на телевизор чрез HDMI кабел и т.н.), но се изисква регистрация за мобилното приложение.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Re: КОНТРОЛА: Левски - Подбескидзе (Полша) / 23.01.2021 / 16:00
Съперникът ни е последен в Полша. Полското първенство обаче е по-добро от нашето. Очаквам полезна контрола.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

Re: КОНТРОЛА: Левски - Подбескидзе (Полша) / 23.01.2021 / 13:00
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Опитвам се да гледам предаването и се сещам за приказката за триците и маймуните. Извинявам се за неосведомеността, но Левски ТВ не работи ли вече? Това с приложението ми се стръва малко айляшка работа. От показаното на терена не съм изненадан. То е като в поговорката за пременения Илия. В момента нивото е точно това. Оставам с надежда за по-добро второ полувреме. И най-вече да имаме възможност да го гледаме.
Всичко си работи, предаването е добро. Да се радваме, ако не изпаднем.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Когато Найденов успее да центрира или догони топка тогава ще се оправим. Посредствена игра. Хареса ми Сукала. Добави повече сигурност в защита и има добър поглед върху играта. Другото си е същото. Неефективни във всяка фаза на играта. Дано е само от играчите, а не и от треньора.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Гледах второто, харесаха ми Славчев и Райнов. Сулака играе спокойно и със самочувствие, напред нищо интересно 

България има природни богатства,
- LoveAndPeace
- Контакти:
Найденов и Алекс Петков поединично са си бедствие , но когато застанат един до друг .......от дясно си е хан.
Бавно ще се напаснат нещата то е ясно. Явно хубави и силни трансфери ще има на лято, когато ще се махнат повечето набелязани за това играчи.