Синята зимна подготовка и трансферни новини около Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Синята зимна подготовка и трансферни новини около Левски

Мнениеот TristaNNN » 20 яну 2021 20:50

vlong написа:А от колко време Стоянович им води подготовка?Това е проблемът на населението,че много бързо забравя.Цяла година чакаме дали ще оцелеем,сега вече искаме да мачкаме.Добър мач за мен,греда ,две много чисти положения,един отменен гол,който за мен е редовен.А това как ще коментирате
Освен състав от собствени кадри, Славиша Стоянович бе избрал и доста млади играчи. Средната възраст на "сините" през първите 45 минути бе 22 години и половина. Най-младият играч бе Марин Петков, който е на 17 години. Най-възрастен пък бе Николай Михайлов, който е на 32 години.

Лека корекция - най-младият играч, който взе участие в мача, е 16-годишният Николай Арахангелов.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 20 яну 2021 20:53

Втората половина е копи пейст ,май така се казва ..Не са мои думи.
А сега видях ,че пише първите 45 мин.
Значи е наред.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 21 яну 2021 10:41

Юруков изигра добър мач , но с Алекс Петков отзад .......

На линия
ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 21 яну 2021 12:56

Юруков, малкият Марин Петков, и Галчев показаха и характер и желание и най-вече футболен потенциал. Останалите сини "продукти" на школата са далеч от претенциите на клуб като Левски.Тревожно е че селекцията по традиция закъснява - това пролича и от изказването на треньора след мача . След продажбата на Робърта да разчитаме че Валерко,Илия или Стивън Петков си е доказан мазохизъм. Отбора има нужда от градивен халф, за крайните защитници не е нужно да споменаваме.

Потребителски аватар
virtualenbg
Контакти:

Мнениеот virtualenbg » 21 яну 2021 13:05

THE G.A.M.E написа:Аз не знам с какви скаути работим... Или май продължаваме с мениджърските игрички. :roll:
Баси, толкова ли е трудно да се обадят на Лусио ( Вагнер ) и Бардон, да се огледат и да препоръчат некви играчи, на съответни позиции от Лига 2 на Франция и долните дивизии на Бразилия ?
Не вярвам да откажат, ако трябва ще им дадът нЕкое евро после, ако хората се впишат в отбора. :?

Ами...според теб, Даске как попадна при нас?

Потребителски аватар
virtualenbg
Контакти:

Мнениеот virtualenbg » 21 яну 2021 13:10

alexdb написа:Не съм гледал мача, ама като чета коментара за мача на Гонг май сме си взели някаква нова Божка. :)

Гледах и аз головете за които го обвиниха, но ми се струва, че не е съвсем така.
При изравнителният гол, си излезе нормално и хващаше топката, но наш игра (Райнов мисля) се бутна в него и я изпусна. Това го отдавам на липсата на сработеност.
За вторият гол, също не го виня. Това е мнооого стара наша слабост. При подобни центрирания, никой не покрива играчите, които се спускат от дълбочина и съответно те излизат сами срещу вратаря. Същият се опита да ги покрие в тази ситуация, за да не седи като Ники Юрганов на гол линията за отстрел.

Така че да не бързаме със заключенията.

Fbf

Мнениеот Fbf » 21 яну 2021 13:29

Във футбола, а и във всички сфери няма млади и стари, а можещи и неможещи. Така че феновете не ни интересува толкова средната възраст, колкото играта и класирането.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС
Изображение

dedra
Контакти:

Мнениеот dedra » 21 яну 2021 13:38

virtualenbg написа:
alexdb написа:Не съм гледал мача, ама като чета коментара за мача на Гонг май сме си взели някаква нова Божка. :)

Гледах и аз головете за които го обвиниха, но ми се струва, че не е съвсем така.
При изравнителният гол, си излезе нормално и хващаше топката, но наш игра (Райнов мисля) се бутна в него и я изпусна. Това го отдавам на липсата на сработеност.
За вторият гол, също не го виня. Това е мнооого стара наша слабост. При подобни центрирания, никой не покрива играчите, които се спускат от дълбочина и съответно те излизат сами срещу вратаря. Същият се опита да ги покрие в тази ситуация, за да не седи като Ники Юрганов на гол линията за отстрел.

Така че да не бързаме със заключенията.

С Петков се блъснаха.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 21 яну 2021 14:18

Големите надежди в състава на Славиша Стоянович

https://topsport.bg/levski/topsport-pre ... ovich.html
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

dedra
Контакти:

Мнениеот dedra » 21 яну 2021 14:27

Гледах вратарчето Иван Андонов в контролата с Витоша миналото лято. Направи ми страхотно впечатление. Явно в чужбина гледат с други очи и не се изненадвам, че италианците го искат. Ще дам само един пример - Донарума дебютира за Милан на 16 г. Ние обаче тук се борим за седмо място и възраждаме кариерата на №13.

Върни се в “Левски”