Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна) НОВА АНКЕТА

Мнениеот Red_Neck » 19 яну 2021 15:45

Ozzimozzi написа:
Red_Neck написа:Нашите да отпуснат малко информационните канали, че замириса яко на нафталин в темата :)
То лошо няма, ... ама очаквам всеки момент Дамянката да да се появи по крилото :)

Очаквам след като изберат Антов за футболист N1, да има раздвижване в темата... ;)

Вальо догодина.
Чух, че Алито взел гражданство между Коледа и НГ, ... значи е той, без конкуренция :!: ;)
Кандидат-купувачите могат да заповядат. Офертите ще се разглеждат в края на месеца от 8М Евро нагоре ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 19 яну 2021 15:49

Шивач, как онова поколение 86 ще е по-добро от това 94. Та в Щатите най-добрият за един период от 4-5 години футболист в света играеше в нашия национален отбор.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 19 яну 2021 18:29

Говори се, че тази вечер ще изберат Антов за футболист на годината, което е добре от една страна- цената му ще скочи двойно. От друга страна не, защото може да си повярва прекалено много. И този филм сме го гледали. Цената му обаче не трябва да пада под 5 милиона според мен, говоря за евро.
Нещо много новини чета напоследък за тоя Боруков от Етър. Не съм го гледал, не му знам качествата, но се говори, че има клауза в договора за 60 хиляди евро, което е нищо за нас :) Според вас добър ли е, става ли за партньор на Алито??? Ако е сходен с качества като Ахмеда, няма смисъл.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 19 яну 2021 18:53

danko_sot написа:Говори се, че тази вечер ще изберат Антов за футболист на годината, което е добре от една страна- цената му ще скочи двойно. От друга страна не, защото може да си повярва прекалено много. И този филм сме го гледали. Цената му обаче не трябва да пада под 5 милиона според мен, говоря за евро.
Нещо много новини чета напоследък за тоя Боруков от Етър. Не съм го гледал, не му знам качествата, но се говори, че има клауза в договора за 60 хиляди евро, което е нищо за нас :) Според вас добър ли е, става ли за партньор на Алито??? Ако е сходен с качества като Ахмеда, няма смисъл.

Боруков замина за Словакия. Антов може и да струва 5 милиона някой ден, но ще му трябват добри игри в Националния и ЕКТ. След две години, може и толкова да струва.
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 19 яну 2021 19:12

NOMER14 написа:Шивач, как онова поколение 86 ще е по-добро от това 94. Та в Щатите най-добрият за един период от 4-5 години футболист в света играеше в нашия национален отбор.

И един от най-добрите плеймейкъри играеше там
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 19 яну 2021 19:23

За поколението от 94-та бих казал, че точно мачовете от световното първенство направиха от силните индивидуалности отбор, който в следващият цикъл квалификации за европейско първенство показа класа и увереност. Беше удоволствие да се гледат.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 19 яну 2021 19:24

NOMER14 написа:Шивач, как онова поколение 86 ще е по-добро от това 94. Та в Щатите най-добрият за един период от 4-5 години футболист в света играеше в нашия национален отбор.

Като изключа Ицо и Трифон, останалите бяха под нивото на тези от 86 според мен. По принцип е трудно да се сравняват различни поколения, но за мен периода 84-86г имахме повече качество. Просто Вуцата беше страхлив треньор и това се придаде на играчите.
А имахме проекто национали като Йончев, Пл Марков, Зехтински, Бащата, Коце Костадинов, Пашев, Бенкса и куп други, които ги викаха периферно, а имаха качества да играят в добри отбори от европа. Все пак Бай Вуцан залагаше предимно на защитата и наблягаше на синьото ;)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 19 яну 2021 19:29

Антов ако беше сърбин или хърват щеше да струва 10милиона евра. Сега реално цена заради нивото на футбола у нас и нивото на националния е макс 3милиона евра.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 19 яну 2021 22:23

Сега разгледах пълното класиране за футболист на България. На първо четене се гордея, че единственият футболист на България, който играе в Португалия е след Петър Занев :) :lol:

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 19 яну 2021 23:05

Шивач,
Ако продължим разговора, то националите 74 са по-добри от 86. А какво да кажем за тия от 70.
Всеки треньор си има любимци. Вуцата без Жиката и Садъков не можеше. Журналистите му наложиха да наложи Гетов в схемата си.
Пената пък не взе Илиан и Мъри. Добре, че пак журналята му наложиха Лечков. А ония футболисти, които ми цитираш, тяхното световно бе 82, за което не се класираха.

Върни се в “ЦСКА”