CSKA 78 написа:Thsmith написа:Каква трагедия само! От 5-6 млрд били умрели 16 000 души?!? Чудо невиждано, Армагедон!![]()
Дам...16 000 за ден били малко?! Ако сред тях има от твоето семейство друга песен ще запееш! Проблемът е, че този щам ще дойде и у нас, и тогава пак ще има ограничения! Само предупреждавам!
Не само, че са малко, а са нищожно, пренебрежимо малко на фона на млрд население на земята. На фона на всички други умиращи ежедневно.
Ако някой от моето семейство катастрофира, дали ще искам да забранят колите и да удрям по масата всички да се движат пеш?

--
Аз силно се надявам да има много строги ограничения. Само така народа ще озверее достатъчно за да избеси затварачите.
Иначе мен ограничения не ме плашат. Грам не се съобразявам с тях, ходя си където искам, намирам си отворени заведения и не спазвам никакви мерки. Да, неприятно е, че не мога да отида на почивка на местата където искам и има навик да ходя извън БГ, да губя и пари, които не мога да прехвърля надолу по веригата, но ще го преживея.