Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Dust
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна) НОВА АНКЕТА

Мнениеот Dust » 16 яну 2021 17:44

Old_death написа:Неприятна вест за някои:

"ДК на ФИФА Решение FDD-4978, 9 Август 2020 написа:
28. Като взе предвид всичко по-горе и въз основа на информацията и документацията, с които разполага, членът на комисията решава да одобри заключенията на председателя и заместник-председателя на дисциплинарната комисия и счита, че няма друга алтернатива, освен да заключи, че новият клуб, ПФК ЦСКА-София, трябва да се разглежда като спортен наследник на първоначалния длъжник ПФК ЦСКА София"

.DC FIFA Decision FDD-4978, 9 August 2020 написа:
28. Having taken all the above into account and on the basis of the information and documentation at his disposal, the member of the Committee decides to endorse the conclusions of the Chairman and the Deputy Chairman of the Disciplinary Committee and considers that there is no other alternative but to conclude that the new Club, PFC CSKA-Sofia, is to be regarded as the sporting successor of the original Debtor, PFC CSKA Sofia

Това е прекрано, но колко ли ще още решения ще се появяват, като това от 08.10.2020 под номер, FDD 5040?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 17 яну 2021 23:07

Стара контрола , в която падаме от Аржентина в състава си с Кемпес, Дон Диего Марадона, Пасарела, Диас, Галего и тн............ голям гол на Стойчо Младенов
https://www.youtube.com/watch?v=iZ1DtFkZrHo
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 17 яну 2021 23:18

шивача написа:Стара контрола , в която падаме от Аржентина в състава си с Кемпес, Дон Диего Марадона, Пасарела, Диас, Галего и тн............ голям гол на Стойчо Младенов

Най-големият гол с националната фанелка на Стойчо е срещу ГДР.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 17 яну 2021 23:54

шивача написа:Майкъла си беше абсолютно ренде. Макар че моите спомени за него са като носеше белия екип. Но и старите футболисти казваха за него, че е връзкар.

Беше твърд, но чак пък ренде....
Не вярвам да е бил връзкар и сега свободолюбиво се изказва.
Майкъла не беше защитник. Играеше с номер 6. Нещо като Кокала при нас. Където имаше битка, той беше там. По това време армейците обираха всяка година играчи в нападение. В един момент за 5 места се бореха: Ради Здравков, Пламен Марков, Йончев, Спас Джевизов, Стойчо, Ружди. Накрая дойде и Лъчо Танев и 6 номер го закриха. Затова Илиев почнаха последните месеци да го пускат да запушва дупките в отбрана, но човекът не бе защитник и го разкараха. След неговото изгонване не бе трудно да Ви направим 7 поредни победи. След 2 години нахлуха Емо, Ицо и Любо и връщането на Илиев стана невъзможно.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 18 яну 2021 09:16

NOMER14 написа:
шивача написа:Майкъла си беше абсолютно ренде. Макар че моите спомени за него са като носеше белия екип. Но и старите футболисти казваха за него, че е връзкар.

Беше твърд, но чак пък ренде....
Не вярвам да е бил връзкар и сега свободолюбиво се изказва.
Майкъла не беше защитник. Играеше с номер 6. Нещо като Кокала при нас. Където имаше битка, той беше там. По това време армейците обираха всяка година играчи в нападение. В един момент за 5 места се бореха: Ради Здравков, Пламен Марков, Йончев, Спас Джевизов, Стойчо, Ружди. Накрая дойде и Лъчо Танев и 6 номер го закриха. Затова Илиев почнаха последните месеци да го пускат да запушва дупките в отбрана, но човекът не бе защитник и го разкараха. След неговото изгонване не бе трудно да Ви направим 7 поредни победи. След 2 години нахлуха Емо, Ицо и Любо и връщането на Илиев стана невъзможно.

Нещо си в грешка. Ради играеше деф халф, Керима-също. Йончев-дясно крило, Марков плеймейкър, Дживиза -централен нападател, Стойчо по целия фронт на атаката. Лъчо танев е плеймейкър и в някой мачове лек нападател, който няма нищо общо с позицията на Майкъла. Като деф халф след Ради Здравков се наложи Коцето Янчев.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 18 яну 2021 10:16

:)
NOMER14 написа:
шивача написа:Стара контрола , в която падаме от Аржентина в състава си с Кемпес, Дон Диего Марадона, Пасарела, Диас, Галего и тн............ голям гол на Стойчо Младенов

Нали на този мач Иван Вуцов, тогава треньор на Националния отбор, каза на полувремето пред камерите на БНТ... Сега ще видите какво ША стане.... и то взе че стана в 87мин. Стойчо би един фаул, топката рекушира в немски футболист и излъга вратаря.Това го пиша по спомен, не съм го проверил но мисля че не бъркам.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 18 яну 2021 11:47

peliforewer написа::)
NOMER14 написа:

Нали на този мач Иван Вуцов, тогава треньор на Националния отбор, каза на полувремето пред камерите на БНТ... Сега ще видите какво ША стане.... и то взе че стана в 87мин. Стойчо би един фаул, топката рекушира в немски футболист и излъга вратаря.Това го пиша по спомен, не съм го проверил но мисля че не бъркам.
Не бъркаш

https://youtu.be/kDXbgp6wWSw?t=5246

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 18 яну 2021 12:35

Шивач, нещо не си ме разбрал. При Паро особено в международните мачове Майкъла си играеше предимно с 6 номер - дефанзивен защитник преди защитата. Само тези мачове се предава по тв и съм го запомнил. Когато се налагаше, играеше и защитник. Стилът на Паро бе такъв - здрав футбол. Затова англичаните ядяха бой.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 18 яну 2021 12:42

NOMER14 написа:Шивач, нещо не си ме разбрал. При Паро особено в международните мачове Майкъла си играеше предимно с 6 номер - дефанзивен защитник преди защитата. Само тези мачове се предава по тв и съм го запомнил. Когато се налагаше, играеше и защитник. Стилът на Паро бе такъв - здрав футбол. Затова англичаните ядяха бой.

Като цяло е бил резерва. Пак казвам, че него специално не го помня, само смътни спомени. Тогава като дете любимци ми бяха Стойчо и Бенкса( Бог да го прости). Но в Славия го помня добре-слаб и посредствен футболист. Иначе Паро наистина си падаше по здрави и високи играчи.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 18 яну 2021 12:46

peliforewer написа:Нали на този мач Иван Вуцов, тогава треньор на Националния отбор, каза на полувремето пред камерите на БНТ... Сега ще видите какво ША стане.... и то взе че стана в 87мин. Стойчо би един фаул, топката рекушира в немски футболист и излъга вратаря.Това го пиша по спомен, не съм го проверил но мисля че не бъркам.

Не, Вуцата го каза на полувремето на мача с Уелс - ноември 1983 г. Нагънахме ги в началото на второто и Гочев вкара измъчен гол. 83/84 беше дълга снежна зима.

Върни се в “ЦСКА”