ВЛ | 20/21 | Ливърпул - Манчестър Юнайтед | 0-0

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Re: ВЛ | 20/21 | Ливърпул - Манчестър Юнайтед | 17.01 | 18:30

Мнениеот vasilnv » 17 яну 2021 20:28

Нямах никакви очаквания за мача и пак ме е яд. Рашфорд и Марсиал ще изядат главата на Оле, ако разчита на тях да му печелят мачовете. :evil:
Трябва ни човек, който да вкарва голове и да не се страхува да влиза в единоборства. Тия двамата ги е страх да не се ожулят нещо. Да не говорим и че ги е страх и да играят с глава, щото може да се притесняват, че ще станат още по-тъпи. И като добавиш и че едно адекватно решение не могат да вземат и картинката става трагична. Не знам дали ще получим по-добра възможност да ударим Ливърпул скоро, много ме е яд. :x
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
man_utd_
Контакти:

Мнениеот man_utd_ » 17 яну 2021 20:37

безумните пръдни на Рашиналдо и френския Роналдо до такава степен ме вбесиха, че нахаках един на лаптопа и едва не падна от бюрото.
Иначе мършисайдци бяха абсолютни бездарници - като нищо им го начуквахме, ако имахе по-кадърни хора в предни позиции.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 17 яну 2021 20:52

tevez написа:Аз пък мисля, че ще се занулим и двата отбора. 0-0 от мен, но се надявам да греша и да стане мач, какъвто приляга да направят вторият и първият в класирането.

Когато си познаваш стоката, ЧАСТ 2.

Въпреки всичко положението на Погба беше най-чистото в мача, каквото и статистика да вадят от Ливърпул.
Имаха един далачен удар на Тиаго и това беше.
Много тактическо надлъгване, но като цяло всичко очаквано.
Рашфорд наистина е престъпник, а за Марсиал да не говорим.
Гледаме към мача с Фулъм.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Re: ВЛ | 20/21 | Ливърпул - Манчестър Юнайтед | 0-0

Мнениеот Scholesy93 » 17 яну 2021 21:16

Този мач показа, че защитниците ни играят добре, когато сме затворени. А Фред и Скот вече са задължителни във всеки голям мач.
Скучен мач, точка на Анфийлд не е лоша. Мога да изтъкна две основни причини да не вземем мача-изключително слабата форма на Марсиал и Рашфорд и спадащата форма на Бруно. Рашфорд е без коментар-най-слабият на терена, най-мързеливият, най-безидейният-почва да играе като Джеймс.Хване топката, наведе глава и почва безмислени дрибъли без да знае къде са му съотборниците. Просто е време някой да му скръцне със зъби. Срамота беше да извадим Бруно и да оставим Рашфорд да довърши мача. Ама сме такъв клуб с такъв треньор-юноша е, помогна на някакви лапета да имат какво да ядат, английските медии вече го обявиха за светец, а и Дедо го харесва. Тоя няма мърдане от стартовия състав докато Оле е треньор. Линдельоф направи супермач, ама не заслужаваше да започне вместо Байи. Просто фаворитизирането на някои играчи пред други независимо от формата си персистира при Оле.
Гледаме напред. Фулъм и Шефийлд са задължителни победи. И се моля Кавани да е титуляр, че двамата изпускащи стрийтболчета и мен ме дразнят.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 17 яну 2021 21:43

И все пак да отчетем и хубавото. Люк Шоу беше супер днес. Добри включвания в атака, в защита не даде много шансове на Салах. Избрали са го за играч на мача съвсем заслужено. Дано запази добрата форма до края на сезона.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 17 яну 2021 23:13

И на мен Шоу доста ми хареса.Затвори Салах назад, напред дриблираше, създаде хубаво положение за Бруно също. Честно казано, идването на Телеш и връщането на Хендерсън принудиха Шоу и Де Хея да вдигнат нивото. За сметка на това Марсиал и Рашфорд са трагични, ама не им дреме, защото пак ще са си титуляри. Конкуренция трябва да има. Звездното трио на Пуул този сезон са на доста ниско ниво, защото няма кой да ги напъне за стартово място от скамейката. Трябва на фрийстайлърите конкуренция да се докара или Оле по някакъв начин да им демонстрира, че не са незаменими.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 18 яну 2021 08:47

Доволна точка на най-трудното място за гостуване! Интересно е, че серията на Ливърпул продължава, както и нашата вече набъбва до 16 поредни гостувания без загуба. Домакините са в тежко състояние, но и нашите с нищо не показаха, че искат победата. Ще има поправителен в неделя.

Искам да обърна внимание отново на неможачите Марсиал и Рашфорд, които за пореден път доказват, че не са за Юнайтед, а още по-наглото е, че никой не ги тропа било то от щаба или от легендите из медиите. Затова и скоро няма да видим нещо повече от поредната измислена битка за топ 4.

Очаквам трудно гостуване в Лондон след два дена.

п.п. В последните 8 мача имаме 5 сухи мрежи, което си е някакъв напредък.

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 18 яну 2021 10:54

Аз съм доволен. Признавам си, не бях гледал Ливърпул този сезон повече от 5-10 мин спорадично и ги бях надценил. За това и се бях подготвил психически, за загуба и евентуален Х. С оглед на представянето и на двата отбора мача си беше Х2. Ливърпул въпреки пресата и владението на топката не изглеждаха опасни в атака поради две причини:
1. Доброто представяне на нашите защитници
2. Триото в атака за Ливърпул е бледа сянка на това, което беше предишните сезони

Рашфорд винаги съм го харесвал и защитавал, но това неговото си е хронично заболяване. Всеки мач този сезон той има чудесни възможности почти винаги сам срещу вратаря или 1в1 със защитник и ги проваля всичките. Ако имахме един Мбапе или Халанд, на негово място щяхме да сме сигурно 10 точки пред Ливъврпул сега. И дори не е преувеличено да се каже, че наистина Рашфорд има всеки мач такива ситуации. Той играе чудесно на ръба на засадата, често успява да се измъкне в точният момент, захранват го с пасове както полузащитниците, така и защитниците. Дано тази негова неефективност да не ни коства нещо сериозно този сезон.

Обаче усещането, че сме изтървали Ливърпул и то на Анфийлд е ясен признак за подобрението на играта ни. Заслужено сме първи и след този двубой. Гледаме сега към следващите и никакво отпускане. Трябва да държим Ливърпул и Сити постоянно под напрежение.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 18 яну 2021 11:03

След погрома от Тотнъм, където бяхме с доста офанзивна схема и нагласа за мача, всяко следващо дерби се играе по един и същи начин. Първо се гледа да затворим всичко пред Де Хеа, а напред каквото стане :arrow:
Челси 0-0, Арсенал 0-1, Сити 0-0, Ливърпул 0-0. Тенденцията се вижда, но да можехме и да ги лъжем някак :lol:

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 18 яну 2021 11:24

Аз нямам против, защото получаваме своите шансове. Проблема е, че няма кой да вкара топката във вратата. Вчера пропуските на Бурно и Погба също бяха много кофти. Удари право във вратаря. За това много ме е яд, че не успяхме да договорим Халанд и да го убедим да дойде при нас. Според мен щеше да пасне като дялан камък на нашето нападение.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Върни се в “Манчестър Ю”