Италианската Серия А (2020-21)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Италианската Серия А (2020-21)
Днес кръгът в Италия започва ударно. Римско дерби. Лацио е домакин.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

2:2 го виждам. Типично за това дерби може да видим дузпа, ЧК и някое сбиване! 

-
Това дерби е класически пример за десни (фашисти) срещу леви (комунисти).
Впрочем в Италия съм забелязал има най-голям брой клубове с ясна изразена политическа насоченост и идеология. Например от Ливорно сами си казват че са комунисти и никога няма да сменят идеологията.

Впрочем в Италия съм забелязал има най-голям брой клубове с ясна изразена политическа насоченост и идеология. Например от Ливорно сами си казват че са комунисти и никога няма да сменят идеологията.

ariel_ortega написа:Това дерби е класически пример за десни (фашисти) срещу леви (комунисти).![]()
И как, или кога, точно ни "припозна" като комунисти????

-
Един познат коментатор щеше да възкликне при гола - Ел гранде манифико ецеленте Чиро Имобилеее...
При вас не разбира се ръководството на клуба (Рома), а голяма част от феновете, тия дето са си местни от Рим са с леви убеждения и комунисти. Лацио е на обратния полюс, там няма място за спор даже.

При вас не разбира се ръководството на клуба (Рома), а голяма част от феновете, тия дето са си местни от Рим са с леви убеждения и комунисти. Лацио е на обратния полюс, там няма място за спор даже.

-
То ЦСКАто ви обуха с 3-1 какво остава за Лацио дето са ви и набрали доста в последно време...