Висша лига - сезон (2020/21)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- slash1912
- Контакти:
Re: Висша лига - сезон (2020/21)
Кви 4 парцала,то ние за последните 3 мача нямаме толкова удари във вратата на противника 

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Направете един тъп нулев хикс и увеличете шансовете на Лестър.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Хикс ще облагодетелства само чичо Хосе в похода му към титлата 

ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
Купят ли "шибаните янки" 1-2 ЦЗ през този джам, отборът веднага започва да вкарва по 2-3 гола средно на мач и походът на всички конкуренти приключва 
.... поне така твърдят специалистите
Само трябва един да се престраши да информира всяка сутрин янките за решенията на форумния борд

Само трябва един да се престраши да информира всяка сутрин янките за решенията на форумния борд

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Не виждам много логика в това. Откак Ван Дайк се контузи допускате още по-малко голове 

Red_Neck написа:Купят ли "шибаните янки" 1-2 ЦЗ през този джам, отборът веднага започва да вкарва по 2-3 гола средно на мач и походът на всички конкуренти приключва
И тия ли не четат форума, ве? Баси тъпите собственици.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

MuFc1878 написа:Не виждам много логика в това. Откак Ван Дайк се контузи допускате още по-малко голове
Ама за сметка на това спряхме и да вкараме

Ти па кво ли разбираш

Знаеш ли как се спичат халфове и нападатели от експерименти в средата на защитата срещу грандове като Брайтън, Фулъм, УБА, Сотон и Нюкасъл?
Друго си е Фабиньо да бродира в средата и шие в атака, ама ..... немотия, кво да правиш

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Магията на ФА Къп