А за много години. Бъдете живи и здрави, и мислете позитивно.
Пошлостта на тази криза, е че започна да се прави масов бизнес между лекари и погребални агенции.
Ако човек почине и го пишат с диагноза ковид, а той да е бил отрицателен автоматично се бъркаш с едни 1200лв., ковчега е закован и не знаеш дори, какво има вътре... да не говорим, че и някой орган ей така може да бъде изваден, той така или иначе повече никога ням да му трябват.
Относно ваксините, наистина не мога да проумея защо някой трябва да ми втълпява да се ваксинирам, при положение, че ако се заразя, ще се заразя аз. Тези които са ваксинирани от какво се страхуват, че аз не съм ваксиниран
Иначе бизнеса с ваксини се почна сериозно. Една вкасина на Пфайзер е 18 евро или долара не помня валутата. Израел вече ваксинирали над 1 000 000 човека, при положение, че първите доставки са лимитирани за да има по-малко във всяка държава спрямо население. Хайде сега сетете, как си набиваха 1 000 000 дози, дали не са платили двойно за същото... Това е само за размисъл
Коронавирусът в България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Коронавирусът в България
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
- barca4ever
- Контакти:
Време е учениците да се върнат в даскало, стига толкова. Брат ми е 12ти клас, той половината 11 и целия 12ти клас, без 2-3 седмици в началото на 12ти клас си учи от вкъщи, а тва са най-яките години в училище, а лапетата ги прекарват вкъщи.
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011
Абе аз нещо съм чувал, че при грипни епидемии принципно затварят училищата за да ги овладяват, а не моловете и заведенията
Ама както е обичайно за този грип, всичко го караме по обратния начин.

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
А, молове и заведения ще са ни най-малката грижа. Аз все по-често се присещам за едни жълти звездички...
"Световната здравна организация обяви, че работи по издаване на електронен сертификат за поставена ваксина срещу КОВИД-19. Той ще е под формата на "малка жълта карта"
...после да не следват едни влакови композиции, едни заградени с бодлива тел "кампуси"... СЗО дали работи по някой нов модел газова камера?
"Световната здравна организация обяви, че работи по издаване на електронен сертификат за поставена ваксина срещу КОВИД-19. Той ще е под формата на "малка жълта карта"
...после да не следват едни влакови композиции, едни заградени с бодлива тел "кампуси"... СЗО дали работи по някой нов модел газова камера?

-
- Контакти:
Следващите технически прегледи ще се заплаща специален чип :
https://segabg.com/hot/category-bulgari ... ya-pregled
ДАИ: Чипове ще се вграждат в колите при техническия преглед
В тях ще има информация за регистрационния номер, името на собственика и екологичния стандарт
При годишен технически преглед на автомобилите ще бъде поставян стикер с вграден чип. Той ще съдържа информация за регистрационния номер на автомобила, името на собственика и екологичния стандарт на колата, обяви пред БНР директорът на Държавната автомобилна инспекция Бойко Рановски.
По думите му така ще може да бъде ограничавано движението на определени автомобили при наднормено замърсяване на въздуха:
"Когато има такова замърсяване, кметът на съответната община да може да въвежда забрани за влизане в определени зони, в определени части от градовете, за да се намали това замърсяване. След 12 юли се надяваме всички пунктове за прегледи, които са над 1000 в страната, да бъдат оборудвани с такива технически средства, да бъдат осигурени новия образец стикери с вграден чип, за да може при извършване на технически преглед и издаване на съответните документи с техническите средства, които ние ще осигурим, те ще могат да вписват информацията в чипа и да поставят стикера на предното стъкло на автомобила".
ей ще трябва да се купуват нови чекмеджета ! Шибани ,мръсни,долни,крадци !
https://segabg.com/hot/category-bulgari ... ya-pregled
ДАИ: Чипове ще се вграждат в колите при техническия преглед
В тях ще има информация за регистрационния номер, името на собственика и екологичния стандарт
При годишен технически преглед на автомобилите ще бъде поставян стикер с вграден чип. Той ще съдържа информация за регистрационния номер на автомобила, името на собственика и екологичния стандарт на колата, обяви пред БНР директорът на Държавната автомобилна инспекция Бойко Рановски.
По думите му така ще може да бъде ограничавано движението на определени автомобили при наднормено замърсяване на въздуха:
"Когато има такова замърсяване, кметът на съответната община да може да въвежда забрани за влизане в определени зони, в определени части от градовете, за да се намали това замърсяване. След 12 юли се надяваме всички пунктове за прегледи, които са над 1000 в страната, да бъдат оборудвани с такива технически средства, да бъдат осигурени новия образец стикери с вграден чип, за да може при извършване на технически преглед и издаване на съответните документи с техническите средства, които ние ще осигурим, те ще могат да вписват информацията в чипа и да поставят стикера на предното стъкло на автомобила".

Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Това пък какво общо има с пандемията от коронавирус само ти си знаеш.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Че ще му вкарат чип в .... много ясно.
Такъв като в банковата му карта

Такъв като в банковата му карта

Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Real написа:А, молове и заведения ще са ни най-малката грижа. Аз все по-често се присещам за едни жълти звездички...
Аре стига глупости и ти. Много добре знаеш, че срещу минимална сума ще си вземеш документ, че си ваксиниран и срещу спин ако искаш с ваксина спусната директно от Один

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Шведите и беларусите превърнаха ли се в зомбита 

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Белорусите - да. Вече ги няма протестите срещу лукашенко