Мина ли ни "еуфорията"?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Мина ли ни "еуфорията"?
Ако са свесни е достатъчно да влезнем.За после ще мислим после.Васев няма да дойде.Павлов ако влезе във форма ще е много полезен.Младото момче може би има какво да даде.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
-
- Контакти:
Един вратар е задължителен ,просто да дигне конкуренцията.Мисля,че селекцията преди да е започнала вече свърши.Бадема също няма да дойде.Един централен защитник е също задължителен.Този другия бразилец Матеус игра вътрешен халф с Лудогорец и се представи добре,даже гол вкара.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Централния защитник е задължителен.Ще е хубаво младото момче да се справи добре на крилото.Дефанзивен халф също е необходим ама класен.
-
- Контакти:
Взели сме и Божката Митрев ! Супер новина !
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Ч.Н.Г на малкото пишещи в тоя форум.Днес четох едно голямо интервю на Г-н И.Колев.Е как в толко думи нищо не каза тоя човек освен, че всички скачали срещу нас и че на пролет ще е много трудно.Е дали такъв човек заслужава да води четвъртия отбор във вечната ранглиста на България.
-
- Контакти:
Ами БойВел и Бозз толкова гроша имат.Васев не го ще ръководството и тва е.
Някви чорбароговежди изплесоци няма смисъл.Колев и тва е.Той е и удобен, не мрънка нито за пари ,нито за играчи.Квот падне,тва е.
Някви чорбароговежди изплесоци няма смисъл.Колев и тва е.Той е и удобен, не мрънка нито за пари ,нито за играчи.Квот падне,тва е.
Честита Нова Година на всички локомотивци,дано тя да ни донесе промоцията най накрая
Две думи за селекцията,ами добра е засега.Божо Митрев дано да влиза бързо във форма добър вратар е и ни е крайно необходим.Другите две момчета не ги знам,дано да имат качества.Този от Левски също нямам наблюдение.Трябва ни обаче и централен защитник задължително,както и опитен играч в центъра.За мен треньора се справя много добре засега,има поглед над нещата и съм сигурен ,че се взимат мерки.

Дойдоха 4 напускат 6.За Траянов и Петков съм съгласен.Милев и той не се доказа.За Станчев ме е яд имаше качества момчето не получи и много възможности.За вратаря е ясно.В момента имаме 14-15играча.Ако сега започне първенството състава би изглеждал така:Митрев,Ферари,Василев,Петков,Орачев,Семердхиев,Милошев,Николов,Павлов,Александров иДиков плюс Витков,Иванов,Матеус и Бабовалиев.
Днес би трябвало да е един хубав ден за Локо Сф!
-
- Контакти:
Аз си го преместих отляво
Имаме новина
Взели сме Домусчиев, опа ,грешка Долапчиев
Тоя ми идва да го запсувам, ама гледам че е на 26 години, нека му се даде шанс

Взели сме Домусчиев, опа ,грешка Долапчиев

Тоя ми идва да го запсувам, ама гледам че е на 26 години, нека му се даде шанс