Какво се случва с Арсенал - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: Какво се случва с Арсенал - новини, мнения, анализи
И аз съм със смесени чувства, но до утре сутринта ще ми мине. Реално погледнато можеше и нищо да не вземем, ако реферът не се беше правил на много строг, та да даде такава лека дузпа. Съответно и мнението ми си остава непроменено - трябва треньорска смяна. Нищо против Артета, но ме загуби с изказванията си след някои от последните срещи (Уулвс, Тотнъм, Евертън) как сме контролирали играта, понеже сме направили 357329655 центрирания и било въпрос на математика в един момент да почнем да вкарваме.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Артета си гарантира мястото за още поне няколко месеца!
Имтересна ще ми е трансферната политика, там ще видим за какво иде реч. А това Мустафи в Барса ми е малко!?

Имтересна ще ми е трансферната политика, там ще видим за какво иде реч. А това Мустафи в Барса ми е малко!?

- Udoji90
- Контакти:
Аз пък се надявам да са само няколко дни. Даже нямам против Брайтън да ни бият отново. Което вероятно ще се случи, без значение дали имам против, или не.
Бих предпочел още сега нов треньор и зимната селекция да е с негово участие. Относно Мустафи, договорът му изтича, не се очаква да го удължи, не е титуляр, не е постоянен... Ако Барса го искат, нямам против. В Испания играеше стабилно за Валенсия, така че може пък да свърши работа на каталунците.

Утрото било по-мъдро от вечерта!
Събудих се усмихнат и с тениската на Арсенал от сезон 97/98ма, победата с 3:1 си бе значима срещу градският съперник. Все някога трябваше да победим, така и стана!
Животът е кратък и трябва да му се радваме във всеки един момент!
За това сме фенове, именно в трудните моменти сме най-силни.
Ще дойде и нашето време да сме на върха, просто колелото не се е завъртяло още!
Събудих се усмихнат и с тениската на Арсенал от сезон 97/98ма, победата с 3:1 си бе значима срещу градският съперник. Все някога трябваше да победим, така и стана!
Животът е кратък и трябва да му се радваме във всеки един момент!
За това сме фенове, именно в трудните моменти сме най-силни.
Ще дойде и нашето време да сме на върха, просто колелото не се е завъртяло още!
- Udoji90
- Контакти:
Колашинац под наем в Шалке до края на сезона. Не се споменават детайли, но се очаква да получим няколко милиона за наема, както и клубовете да си делят заплатата на играча. Мисля, че не е лош ход, защото при нас босненецът вече от доста време тъпче на едно място и откровено не се представя на ниво, когато играе. Разликата в качеството между Тиърни и него е драстична, а дори Мейтланд-Найлс и Сака играха в някои мачове на тази позиция, и то доста по-убедително от самия Колашинац. Освен това, заплатата му, ако не греша, е една от високите в отбора.
Освен да му пожелаем успех в Шалке друго не остава!
Торейра и той е пътник прочетох. Много борбен , но не му се получи. На сила хубост не става!
Днес ще победим УБА, нещо от сорта 0:2 или 1:3!
Торейра и той е пътник прочетох. Много борбен , но не му се получи. На сила хубост не става!
Днес ще победим УБА, нещо от сорта 0:2 или 1:3!
- Udoji90
- Контакти:
Торейра си е качествен футболист. Силен първи сезон направи при Емери. Вторият не му беше особено добър, но пък и нямаше късмет в един момент, когато се контузи, а Джака същевременно напипа най-добрата си форма. Със сигурност е по-класен играч от един Елнени и аз бих го задържал, но самият уругваец предпочита Италия или Испания.
Иначе и други пътници ще има. Сократис, Мустафи и Йозил изглеждат сигурни, било то още сега или през лятото. Други като Салиба, Чеймбърс, Уилък, Нелсън пък може да отидат някъде под наем, за да натрупат минути.
Иначе и други пътници ще има. Сократис, Мустафи и Йозил изглеждат сигурни, било то още сега или през лятото. Други като Салиба, Чеймбърс, Уилък, Нелсън пък може да отидат някъде под наем, за да натрупат минути.
- Udoji90
- Контакти:
Мартинели си контузил глезена на загрявката днес.
В началото бях особено бесен, но като видях, че е на трибуните, а не са го пратили направо на лекар, имам надежда, че не е тежко. Не си направихме добра услуга с тези продължения, но добре, че преразгледаха червения картон, иначе евентуално щяхме за загубим Смит Роу за 3 мача (не, че е невъзможно да му го бяха отменили по запис), че можеше и днешния да загубим с 10 души. Някои футболисти видимо показаха, че заслужават да са си точно резерви.
Междувременно Салиба под наем в Ница до края на сезона (даже в момента играе вече втори мач за тях). Мат Мейси пък отиде в Хибърниън до края на сезона, а след това може и повече. Тъй или иначе договорът му с нас изтичаше, така че повече няма да играе за Арсенал. Май ще търсим втори вратар през настоящия джам, че Рунарсон засега хич не е надежден. Щом и днес за Купата не започна той, явно треньорите му нямат много доверие.

Междувременно Салиба под наем в Ница до края на сезона (даже в момента играе вече втори мач за тях). Мат Мейси пък отиде в Хибърниън до края на сезона, а след това може и повече. Тъй или иначе договорът му с нас изтичаше, така че повече няма да играе за Арсенал. Май ще търсим втори вратар през настоящия джам, че Рунарсон засега хич не е надежден. Щом и днес за Купата не започна той, явно треньорите му нямат много доверие.
- Udoji90
- Контакти:
В следващия кръг за Купата гостуваме най-вероятно на Саутхемптън. Ако ги отстраним, после най-вероятно сме гости на Уулвърхемптън. Доста тегав жребий, и то в период, когато гостуваме на двата отбора и за първенство + гостуване на Вила и домакинство на Ман Юн. Победите у дома над Палас и Нюкасъл са задължителни.