Не знам какво менталити е донесъл Тухел на ПСЖ, но най-запомнящият се момент от периода му във френския отбор беше отпадането от Юнайтед у дома, след като бяха победили с 0-2 в Англия.

Трофеите му във Франция абсолютно нищо не значат, защото там просто конкуренцията е такава, че и баба ми да сложат наставник на ПСЖ, и тя ще спечели почти всичко възможно. Да не говорим, че през 2018/19 с него не успяха да вземат нито една от двете Купи. През този сезон също не са особено убедителни в първенството и дори в момента не са на първо място, въпреки че очевидно имат най-силния състав.
Почетино пък не знам да е водил някога отбор, който да е бил фаворит за нещо, че да му се подиграва човек, че нямал трофей като треньор. Еспаньол ли са били някога основен фаворит за нещо, Саутхемптън ли или пък Тотнъм? Аз съм последният човек, който ще защитава "шпорите", ама тяхната конкуренция в Англия абсолютно няма сравнение с тази на ПСЖ във Франция. Точно Почетино има огромна заслуга Тотнъм да се засилят в последните сезони и да бъдат един от най-добрите отбори в Англия.
Тухел закара ПСЖ на финал в ШЛ, но Почетино направи същото с Тотнъм. При това без отборът да е харчил безумни пари като парижани. Така че е абсолютно нелепо на база само на вътрешните трофеи да се прави сравнение между тези двама треньори, без да се отчете в какви условия като конкуренция са се борили техните тимове. Надали Тухел щеше да е спечелил трофеи, ако беше треньор на някой от водените от Почетино отбори. Почетино пък едва ли щеше да е спечелил по-малко трофеи от Тухел с ПСЖ.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...