efbet Лига: ЦСКА-София (София) - Левски (София), 18.12| 18:00ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: ЦСКА-София (София) - Левски (София), 18.12| 18:00ч.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Z-mImUcTcaU[/youtube]
TristaNNN написа:Заебете тъпия мач и корумпирания чернодрешко, какво ще кажете за дрона и надписа?![]()
realno, ти ли го управляваш?
Дрона беше върха на сладоледа, но не съм аз. Освен това дистанционното няма да има обхват от над 300 км

Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
honda написа:...
Поздравления за написаното, и аз мислех да напиша нещо подобно на ти ме изпревари.
Между другото да поздравим Георги Александров- за мен направи приличен дебют,а е на 18 години .
И още нещо подучувам ,за интерес от клубове от бивша Югославия към 4 момчета от нашата школа. И започването като титуляри на М.Петков и Г.Александров не е случайно. Да кажем че двамата са играли много силно на турнир на юношеския национален отбор до 19 години в Хърватия.
Много премерено написано мнение. Левски действително до скоро беше в долна мъртва точка. Сега започва да се вижда светлинка в тунела. За едни ще е краят на тунела, за други – насрещния влак. Кой каквото си е надробил това ще сърба. Основната отличителна черта на всички обличали синята фланелка тази есен (и не само тази) беше НЕПОСТОЯНСТВОТО. За това футболист оценен за 1 млн. € бива продаден за 275 хил. За това хърватите се отказаха от Робърта, за това Паулиньо разпали интерес към себе си само в Близкия изток. Оцеляването е сложен процес. Първият етап премина благодарение на любовта и безрезервната подкрепа уникалните сини фенове. Спонсорите вече станаха три и клуба може да вземе глътка въздух. Сега трябва внимателно да се прецизира личния състав. С ненаучени юноши, неможещи ритнитопковци и трима с изтичащ срок на футболна годност няма да се получи. както и с недобре платени наемници, на които не им пука за Левски. honda хвали двама. Аз бих се въздържал. Единият е нисък, набит, бавен, тактически неграмотен. Куца му играта с глава, липсва му точността на паса. Не съм забелязал и да гори от желание. В ДЮШ играел като ЦН. Аз лично предпочитам Боруков на този пост. Колкото до Александров, дали от притиснение, дали от друго, но впечатли с неориентираност (кометарите в студиото отбелязаха грешките му), бавно придвижване и страх да погледне напред. И не е на 18, а напочти 20 години. Единственият юноша който ме впечатли е наборът му П. Г. Галчев. Много трябва да се работи с тези момчета, ама много много. За да достигнат необходимото за Левски ниво в технически, тактически, физически и психически аспект. Те са като необработени диаманти. Трябва да се шлифоват, за да са ценни и да се продадат на добра цена. Няма да липсват защото след тях от ДЮШ идват други. Така клубът ще функционира.
Ще видим днес какви решения ще се вземат. Дано са разумни и практични.
Мисля, че сините показаха това , което могат. Това беше максимума. Без класа и с юноши даже добре се представихме. В началото до гола Литекс не знаеха къде се намираха. Нужно е класа и нещата ще се получат.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
С този състав - толкова - това беше максимума!!!! Раздадоха се момчетата - кой колкото можа! Дано за няколко човека това да са им били последните мачове със синия екип - Даске, Робърта .... Кой продаден, кой освободен - след златния дъжд от пари чакаме по-светли дни и съответно по-класни футболисти.
На пролет борбата ще е за 7мото място и евентуален бараж за ЛЕ!
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
- AzSumRazbirach
- Контакти:
Както бях писал можем да играем добър комбинативен футбол, момчетата загатнаха за това няколко пъти. Вижда се промяната от новия наставник, но за жалост все още нямаме идея какво да правим в нападение. Разиграва ме се топката в центъра, стига до Райнов, той прави кръг с нея и я връща назад и така това се повтаря непрестанно когато противника е с 10 души и пази резултат 1-0, можеше малко по сериозно последните 15 мин, ама каквото такова. Спомням си при такъв резултат Гонзо като треньор какво викаше - Центрирай д***а мама***, центрирай няма време. Ама такова е, хубавото е, че имаме добър кондиционен треньор
(А и при равен същото викаше Гонзо, за това той е ГОЛЯМ)
(А и при равен същото викаше Гонзо, за това той е ГОЛЯМ)
1914.1902 написа:bobonikolov написа:Проблема ви е, че сте изтъкани от злоба ама както се казва Karma is a bitch. Искате ли да знаете каква е разликата между вас и ЦСКА? Разликата е там, че когато ЦСКА беше във вашето положение цели 8 години ви биеше наред, включително оня състав на любимия ви Тройчо, който с футболисти събрани от плажа ви изпраска 6 (шест) пъти, все с по 3:0! И тогава пак пеехте същата песен, че сте слаби и щом не сме ви разгромили, значи и ние сме слаби! И през цялото това време в ЦСКА играеха без заплати, на мускули и не само, че ви биха ами редовно дишаха във врата на Лудогорец. Защо ли? Ами защото имат дух за победа за това и само и единствено машинациите на Гелосания спряха отбора да стане шампион. Вие сте пораженци! Примирили сте се, че сте станали изтривалка на банкянския и дебелака и не ви пука нищо друго! За сметка на това компенсирате с простотия до шия! Единственото, в което сте добри е да правите простащини- погребения, циркаджийски номера с емблемата на таблото и от тая вечер тая простотия с дрона! Докато не си вземете поука и не започнете да си оправяте проблемите в клуба вместо да простеете няма да се оправите даже може да се случи и немислимото и да ви фалират, защото всичко зависи от изборите след 3 месеца и вероятността да се окажете в същото положение както сега е огромна ако премиера слънце си замине както и се очаква. Опичайте си акъла докато е време, че после ще в късно!
Шест поредни победи срещу 30 милиона дълг? Това какво е?![]()
Тогава в ЦСКА дългът вече си го имаше но нямаше като при вас спуснати спонсори,упростени дългове и дарения от шиши. Обаче с футболисти от кол и въже ви мачкаше. Колегата добре ви го е казал вие мислите като пораженци и вече щом като ви бием вие се успокоявате и се радвате,че било само с един гол смятайте до каде сте стигнали като публика.
Не съм ви гледал мача, но явно това с дрона е било най-интересната ситуация!
Искам да го видя.
Искам да го видя.

- CSKA_1948_
- Контакти:
tatusindo написа:С този състав - толкова - това беше максимума!!!! Раздадоха се момчетата - кой колкото можа! Дано за няколко човека това да са им били последните мачове със синия екип - Даске, Робърта .... Кой продаден, кой освободен - след златния дъжд от пари чакаме по-светли дни и съответно по-класни футболисти.
УЕФА ще ви накаже за поне 1 сезон аут от Европа - това първо, и второ вече за БГ отборите ЛЕ няма!

luchoni написа:1914.1902 написа:bobonikolov написа:Проблема ви е, че сте изтъкани от злоба ама както се казва Karma is a bitch. Искате ли да знаете каква е разликата между вас и ЦСКА? Разликата е там, че когато ЦСКА беше във вашето положение цели 8 години ви биеше наред, включително оня състав на любимия ви Тройчо, който с футболисти събрани от плажа ви изпраска 6 (шест) пъти, все с по 3:0! И тогава пак пеехте същата песен, че сте слаби и щом не сме ви разгромили, значи и ние сме слаби! И през цялото това време в ЦСКА играеха без заплати, на мускули и не само, че ви биха ами редовно дишаха във врата на Лудогорец. Защо ли? Ами защото имат дух за победа за това и само и единствено машинациите на Гелосания спряха отбора да стане шампион. Вие сте пораженци! Примирили сте се, че сте станали изтривалка на банкянския и дебелака и не ви пука нищо друго! За сметка на това компенсирате с простотия до шия! Единственото, в което сте добри е да правите простащини- погребения, циркаджийски номера с емблемата на таблото и от тая вечер тая простотия с дрона! Докато не си вземете поука и не започнете да си оправяте проблемите в клуба вместо да простеете няма да се оправите даже може да се случи и немислимото и да ви фалират, защото всичко зависи от изборите след 3 месеца и вероятността да се окажете в същото положение както сега е огромна ако премиера слънце си замине както и се очаква. Опичайте си акъла докато е време, че после ще в късно!
Шест поредни победи срещу 30 милиона дълг? Това какво е?![]()
Тогава в ЦСКА дългът вече си го имаше но нямаше като при вас спуснати спонсори,упростени дългове и дарения от шиши. Обаче с футболисти от кол и въже ви мачкаше. Колегата добре ви го е казал вие мислите като пораженци и вече щом като ви бием вие се успокоявате и се радвате,че било само с един гол смятайте до каде сте стигнали като публика.
Мислим реално, а не пораженчески. Има разлика.