13 кръг/ ЦСКА - ''Левски'' / 18.12.2020 / 18:00 ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

sly
Контакти:

Re: 13 кръг/ ЦСКА - ''Левски'' / 18.12.2020 / 18:00 ч.

Мнениеот sly » 18 дек 2020 22:04

Този сезон не ни върви срещу изпадащи отбори :) срещу Етър равен ,а на Славия вкарваме в 90 мин.
Същото в лига Европа взимаме 4 т. от Рома а от другите само 1. Постоянство му е майката. Наздраве и честито на печелившите

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 18 дек 2020 22:10

При не толкова защитна формация можеше да ги разгромим,но можеха и да ни бият на контри.Подобно на обвиненията срещу Дешан,че карал Ферари (Франция)с 20,но стана световен шампион.Така и Акрапович предпочете на сигурно да си вземе мача

brigades
Контакти:

Мнениеот brigades » 18 дек 2020 22:39

Не е логично да бием Ботев Ихтиман с 5:0, а Левски само с 1:0!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 18 дек 2020 22:49

Бусато-перфектен,Матей-почти безгрешен,Антов-професор,Занев-на приливи и отливи,Вион-добър мач,след ж.к. много умна игра,Мазику-загубил е от формата си след вируса,Жеферсон-страхотни намеси и елементарни грешки,Юга-незаменим на този етап,но главата не го слуша и постави отбора в много трудна ситуация,Тиаго-този мач трябва да го забрави възможно най-бързо,Йомов-не може да ме увери че става за титуляр в ЦСКА,като махнем паса към Соу за гола нямаше правилно отиграване,а ако беше вкарал положението преди дузпата нямаше въобще да се занимаваме със съдиите тази вечер,Соу-играчът без който ЦСКА е друг отбор,не спира да работи 90мин.,от резервите само Синклеър се забеляза,смятам че неговото време ще дойде напролет.Като цяло добро първо полувреме с непростими пропуски и лежерно второ,римейк на мача с Ботев Вр,явно с изпадащите отбори имаме проблем с мотивацията.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 18 дек 2020 23:30

peliforewer написа:Бусато-перфектен,Матей-почти безгрешен,Антов-професор,Занев-на приливи и отливи,Вион-добър мач,след ж.к. много умна игра,Мазику-загубил е от формата си след вируса,Жеферсон-страхотни намеси и елементарни грешки,Юга-незаменим на този етап,но главата не го слуша и постави отбора в много трудна ситуация,Тиаго-този мач трябва да го забрави възможно най-бързо,Йомов-не може да ме увери че става за титуляр в ЦСКА,като махнем паса към Соу за гола нямаше правилно отиграване,а ако беше вкарал положението преди дузпата нямаше въобще да се занимаваме със съдиите тази вечер,Соу-играчът без който ЦСКА е друг отбор,не спира да работи 90мин.,от резервите само Синклеър се забеляза,смятам че неговото време ще дойде напролет.Като цяло добро първо полувреме с непростими пропуски и лежерно второ,римейк на мача с Ботев Вр,явно с изпадащите отбори имаме проблем с мотивацията.
Синклеър и латиноамериканчето от Уотфорд не ги брой,те са под наем а и дотук нищо особенно. Ще чакаме от Пардю и контактите му нещо ново и свежо като евентуални трансфери зимъска. За лятото ще видим какви ще бъдат плановете на ловешките ни ръководители

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 18 дек 2020 23:41

amoros написа:При не толкова защитна формация можеше да ги разгромим,но можеха и да ни бият на контри.Подобно на обвиненията срещу Дешан,че карал Ферари (Франция)с 20,но стана световен шампион.Така и Акрапович предпочете на сигурно да си вземе мача

Принципно съм съгласен с теб. Но ми се струва, че при Бруно не става дума само за това, а просто е въпрос на философия. Очаквам с интерес втория полусезон, за да видим как Акрапович ще се справя с този стил срещу много добре групирани и затворени стабилни тимове, като бившия му такъв например Локо Пловдив, Арда и други подобни. Според мен от това как се справяме с подобни тимове ще се реши и това дали можем да се преборим за титлата.
В днешния мач стана ясно, че не всичко е цветя и рози в ЦСКА, каквото впечатление се създаде след мача с Рома. И все пак да отбележим отново, че Рома бяха перфектни за стила на игра, който изповядва Бруно.
Защо обаче не всичко да е цветя и рози? Ами да си представим една компания с привлечени много добри служители като индивидуалности, но слаби като екипна работа. Мениджърът, както казахме и хората над него, са подбрали качествени служители, като има по няколко човека за местата, на които мениджърът е преценил, че са му нужни хора, според неговия начин на работа. В един момент обаче нещата не вървят и компанията върви надолу. Шефовете решават да сменят главния мениджър и назначават нов такъв. Той обаче има коренно различни виждания спрямо предшественика си за това как трябва да работят тези служители. Новият ръководител е страхотен мотиватор и успява веднага да сплоти колектива, но големият проблем сега е, че неговите методи на работа изискват по-различен тип специалисти от така подбраните. Ще оцелеят тези, които са най-големи професионалисти или успеят да се адаптират възможно най-добре. А останалите- те са ненужни.
Ако ви направи впечатление в интервюто на Бруно след мача, той намекна, че не му трябват много нови играчи, а му трябва време да пригоди сегашните играчи към своята методология. Това не е точно така според мен. Но просто той е наясно, че няма как да направи целият този преход за един трансферен прозорец и за една зима. Затова ще се опита да изскопчи максималното от тези, с които разполага. И въпреки това аз очаквам лека чистка още сега. В същото време да дойдат минимум двама, ако продадем и Соу трима. Белтраме и Юрич вече си стегнаха багажа. На опашката са Пенерянда, Енрике, Кейта. Пролетта ще продължи мониторинга. И лятото ще ги последват и други. Възможно е сред тях да са Кери, Санкаре за жалост и Турицов. И вече началото на следващия сезон може да имаме тим, който да е почти изцяло по вкуса на Бруно Акрапович.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

rusev
Контакти:

Мнениеот rusev » 19 дек 2020 01:31

Не успях да гледам целия мач, но ЦСКА под Акрапович върви чудесно. Ако задържи това темпо може още тази година да станем шампиони, тъй като Лудогорец не направиха много успешен преход към новия си отбор.

Али Соу нека да остане до края на сезона 5 милиона можем да му вземем, реално ЦСКА разви този играч и отвори потенциала му, дълго време бях много скептичен към него, но вече започва да бележи често и work rate-a му е супер висок.

Ако продадем за такава сума Соу, което за мен е абсолютно възможно ако задържи формата си, ръководоството отпусне поне 3 милиона за трансфери, мисля, че Крапо ще изгради супер отбор.

При подобно развитие може да отнесем Лудогорец следващите няколко сезона :geek:

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 19 дек 2020 07:12

Жив да не бях до къде стигнахме левскарите да ни се подиграват, че не сме ги били с 5:0. Тези наистина обичат садо-мазо. Че и в Пред банята Томислав и Борис Касабов ми правят сравнение с 1994 и онова 7:1 докато Ники не ги срази в прав текст, че говорят глупости и трябва да са егати и садистите да искат да падат с 5:0 хаха

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 19 дек 2020 08:34

Баче Али започна да бележи, по простата причина, че вече си има компания в атака. Защитата на противника не се концетрира изцяло в него. Това е важно за него. Да може да има поне малко пространство. Предните тренери го оставили сам отпред, да му висне цялата защита на врата. В мача срещу сините слабаци той бе един от малкото, които не се лигавеха и се стараеха да направят нещо.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 19 дек 2020 09:03

Не знам защо медии и сини фенове решиха че началото на нарушението за дузпата е точно на този стоп кадър който се върти по сайтовете.За мен началото на нарушението е в моята снимка,не е с високо качество но се вижда че съдията е прав,линията на наказателното поле е част от нак.поле.Изображение Изображение
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Върни се в “ЦСКА”