Хайде, лягайте си вече

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Dust написа:Айде и от Левски станах.
Тоя съдия отдавна съм си казал мнението за него, факт е, че решенията му имат влияние върху мача.
Dust написа:Айде и от Левски станах.
Тоя съдия отдавна съм си казал мнението за него, факт е, че решенията му имат влияние върху мача.
Mitata написа:Dust написа:Айде и от Левски станах.
Ти като се правиш на толкова принципен не забеляза ли симулацията на Паулиньо? Не беше ли за втори жълт?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Mitata написа:Dust написа:Айде и от Левски станах.
Ти като се правиш на толкова принципен не забеляза ли симулацията на Паулиньо? Не беше ли за втори жълт?
Искаш ли да водим дискусия последователно, а не избирателно?
Това положение на Паулиньо преди идиотската постъпка на Юга ли беше или не?
Mitata написа:Dust написа:Айде и от Левски станах.
Dust написа:Mitata написа:Dust написа:Айде и от Левски станах.
Искаш ли да водим дискусия последователно, а не избирателно?
Това положение на Паулиньо преди идиотската постъпка на Юга ли беше или не?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Соу беше побутнат, но продължи да играе и си остана на краката, в случая какво трябва да отсъди съдията?
Dust написа:Соу беше побутнат, но продължи да играе и си остана на краката, в случая какво трябва да отсъди съдията?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 87 госта