Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот rsk » 18 дек 2020 13:05

ЦСКА-София изкарва яко и все е на минус. Що така бе, Мита? :lol: Вземи да излезеш малко от света на Елмо, в който живееш :lol: ЦСКА-София се издържа от един мръсен мафиот в лицето на ГГ и един ужасно близък до ДПС човек, който сигурно не знае правилата на футбола, но изпитва голяма обич към ЦСКА и за това си дава парите от обществени поръчки за заплати на разни африканци :lol:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 18 дек 2020 13:05

Mitata написа:Динамовци отново са словослагателствали по адрес на ЦСКА. Ами те друго не могат. Отборът им от зле по-зле, агитката - наркоманизирана, феновете се бият по стадионите, а държавата им спуска спонсор след спонсор, защото самостоятелно не умеят да спечелят пари (в интерес на истината напоследък продадоха 2-3 - ма за 500-600 хиляди евро, което за динамовци е нечувано постижение).

Динамовци, ЦСКА изкарва яко пари и плаща милиони данъци. А вие? Вие сте държанката на властта, без която не можете да съществувате.

И ти имаш нужда от поправка. За ЦСКА не говорим и пишем от 4 г., защото го затрихте пред очите ни, а на вас окото ви не мигна от любов към Ганчев. Днес "привържениците" ще гледате дербито между Литекс и Левски. Който си няма отбор ще гледа чуждите.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 18 дек 2020 13:06

Днес ЦСКА играе от 18.00ч.,това е което ме интересува. Прочетох отгоре, отгоре поредните "размисли и страсти " на Хондата, явно единият от нас нещо бърка с Виваком, моята версия е че Държавата притежаваше така наречена златна акция и беше съдружник на основния акционер Цветан Василев. След фалита на КТБ ако Държавата беше платила 138млн.лв операторът щеше да стане държавен,а нямаше да се разиграват бутафорни търгове с един участник. Впоследствие за да могат да го препродадат Държавата вдигна запора върху имущество на Цветан Василев за милиони лева..
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 18 дек 2020 13:11

honda написа:Никъде не съм писа,че ГГ е клошар. Просто очаквам (вече близо половин година) някой да посочи ,кои са тези "мощни фирми " ,които наливат пари в ЦСКА-София ? Явно са мощни - защото парите са налице. В България фирмите ,които могат да си позволят такива харчове не са много. Май се срамувате да ги посочите.
Между другото тук доста бяха окарикатуряван ,когато ви писах,че всяка година сте с приблизително по 10 млн лв под чертата - ами вижте собствените си ГФО.
С теб сме имали не малко спорове относно състояние и развитие на клубовете. Аз си спомням през 2014г с какви дитирамби посрещаше Манджуков- Инджов , по онова време Левски също беше закъсал и предлгаше Б.Краев (той беше на 17 години) на кого ли не. Тогава ти писах,че имах един сън - и какво се случи моя съм се сбъдна на 100% - и кой да стане собственик/спонсор на Левски и каква ще бъде съдбата на любимия ти клуб.
Да кажем че напоследък сънувам малко други неща- любимия ми клуб ще стъпи на крака, но ще бъде далеч от нивото на което искам да го виждам.
Докато за вашия собственик - ами сънувах че АД и ЦВ отново стават дупе и гащи , като последния си връща собственоста върху това ,което останало от някогашната му империя(чрез поставени лица), а ДП и ГГ имат сериозни проблеми с правораздавателната система .
Между другото колко от настоящия бизнес на ГГ беше негов преди катастрофата с КТБ? ;)

Хонда, за разлика от вашия любим Динамо, ЦСКА самостоятелно върти десетки милиони оборот годишно, плаща яко данъци. При всички случаи Ганчев и Инджов наливат милиони в клуба, но с част от приходите покриват немалка част от направените от тях разходи. През последните 2-3 години балансът на ЦСКА не е никак лош, завършваме отчетния период с не повече от 3-4 милиона загуби. Тези 3-4 милиона именно представляват средствата, извадени от Ганчев и Инджов. В тази връзка трябва дебело да се подчертае, че за разлика от Динамо ЦСКА няма спуснати от властта спонсори, справя се сам. ЦСКА може без държавна помощ.

Не знам какво е състоянието на Ганчев - чел съм, че управлява собственост за над 4 милиарда лева. Не съм му адвокат, не ме интересуват парите му, в крайна сметка важното е, че така е организирал финансите на клуба, че да не се нуждае от спуснати от властта спонсори, които да издържат ЦСКА, за разлика от вашия любим Динамо.
Последна промяна от Mitata на 18 дек 2020 13:12, променено общо 1 път.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 18 дек 2020 13:12

peliforewer написа:Днес ЦСКА играе от 18.00ч.,това е което ме интересува. Прочетох отгоре, отгоре поредните "размисли и страсти " на Хондата, явно единият от нас нещо бърка с Виваком, моята версия е че Държавата притежаваше така наречена златна акция и беше съдружник на основния акционер Цветан Василев. След фалита на КТБ ако Държавата беше платила 138млн.лв операторът щеше да стане държавен,а нямаше да се разиграват бутафорни търгове с един участник. Впоследствие за да могат да го препродадат Държавата вдигна запора върху имущество на Цветан Василев за милиони лева..

Странно. Ганчев с люляковата си душа, адвокатите му и ловешките общинари са убедени, че днес играе преименувания Литекс, а няколко объркани припока казват, че било ЦСКА. Собственика на клуба ли знае повече или "верните до гроб" "привърженици", които фалираха и затриха клуба си? :roll:
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

zieek91
Контакти:

Мнениеот zieek91 » 18 дек 2020 13:13

realno написа:
zieek91 написа:
realno написа:Мисирките припоци пишат за "вечно дерби", а то е обичайното дерби между Левски и Литекс, само дето "верните до гроб" "привърженици" са заинтересовани от успеха на Литекс, защото са го приели за заместник на предаденото от тях ЦСКА. С други думи "привържениците" ще гледат чуждо дерби. Не знам защо се вълнуват толкова.

Като никога си прав, няма да има дерби, покривай се, че месокомбината ще работи извънредно днес след 18:00ч.

Не каза, хареса ли си емблема от всичките 20 на брой все оригинални и автентични на ЦСКА? Може би ако махнеш сегашната, отдолу ще лъсне емблемата на Литекс. Но нищо. Като си затрихте клуба преди 4 г, довечера ще гледате дербито между автентичните Литекс и Левски. :mrgreen:

Ето ти я оригиналната:

[offtopic]Изображение[/offtopic]

Я кажи, след като припозна лопатата за своя емблема, как трябваше да се обръщаме към теб? Може би прилоп,,, или прилопат :) ,,,или си си припок, ходейки преди всеки мач с Литекс да надъхваш играчите :)

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 18 дек 2020 13:17

zieek91 написа:
realno написа:
zieek91 написа:
realno написа:Мисирките припоци пишат за "вечно дерби", а то е обичайното дерби между Левски и Литекс, само дето "верните до гроб" "привърженици" са заинтересовани от успеха на Литекс, защото са го приели за заместник на предаденото от тях ЦСКА. С други думи "привържениците" ще гледат чуждо дерби. Не знам защо се вълнуват толкова.

Като никога си прав, няма да има дерби, покривай се, че месокомбината ще работи извънредно днес след 18:00ч.

Не каза, хареса ли си емблема от всичките 20 на брой все оригинални и автентични на ЦСКА? Може би ако махнеш сегашната, отдолу ще лъсне емблемата на Литекс. Но нищо. Като си затрихте клуба преди 4 г, довечера ще гледате дербито между автентичните Литекс и Левски. :mrgreen:

Ето ти я оригиналната:

[offtopic]Изображение[/offtopic]

Я кажи, след като припозна лопатата за своя емблема, как трябва да се обръщаме към теб? Може би прилоп,,, или прилопат :) ,,,или си припок, ходейки преди всеки мач с Литекс да надъхваш играчите :)

Опитай пак с изображението, че от първия път не ти се получи. Но каквото и да е без значение, щом е от компрометиран припок.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 18 дек 2020 13:24

Ха,честит ви генерален спонсор!Друг въпрос е какво му е генералното със скромните 3 милки, ама все пак на фона на комарджиите,ароматизаторите и зеолитната вода са си същий Джеф Безос.
Дерзайте, пичове стигнахте Славия по бюджет, а като гледам и по резултати.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 18 дек 2020 13:25

realno написа:
peliforewer написа:Днес ЦСКА играе от 18.00ч.,това е което ме интересува. Прочетох отгоре, отгоре поредните "размисли и страсти " на Хондата, явно единият от нас нещо бърка с Виваком, моята версия е че Държавата притежаваше така наречена златна акция и беше съдружник на основния акционер Цветан Василев. След фалита на КТБ ако Държавата беше платила 138млн.лв операторът щеше да стане държавен,а нямаше да се разиграват бутафорни търгове с един участник. Впоследствие за да могат да го препродадат Държавата вдигна запора върху имущество на Цветан Василев за милиони лева..

Странно. Ганчев с люляковата си душа, адвокатите му и ловешките общинари са убедени, че днес играе преименувания Литекс, а няколко объркани припока казват, че било ЦСКА. Собственика на клуба ли знае повече или "верните до гроб" "привърженици", които фалираха и затриха клуба си? :roll:

Не си интересен, слагай памперса.....
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 18 дек 2020 13:45

onegavon написа:Ха,честит ви генерален спонсор!Друг въпрос е какво му е генералното със скромните 3 милки, ама все пак на фона на комарджиите,ароматизаторите и зеолитната вода са си същий Джеф Безос.
Дерзайте, пичове стигнахте Славия по бюджет, а като гледам и по резултати.

Еми толкова. Пеефски и там другите от синия октопод толкова ни уредиха. Вие, чистите като сълза, сте с двама благородни и честни бизнесмени за собственици сте с 30+ милиона бюджет.
Хем сме отборът на властта, хем сме трагедия по всички линии. А вие, неоправданите си позволявате двадесетина скъпоплатени чужденци. Парадокс, а?
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Върни се в “Левски”