Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
modor написа:vlong написа:....
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=7doBMyEH_Ug[/youtube]
Наздраве с твоето винце! Жив и здрав да си! Само Левски!
Живи и здрави на всички!А в петък и щастливи!
Амин!
САМО ЛЕВСКИ!
Това за среща между Стоянович и агитка ,вярно ли е ,или е поредната измишльотина?
Много ми прилича на дърта лъжа.
Много ми прилича на дърта лъжа.
САМО ЛЕВСКИ!
Абе какво ще дава обяснения като са го насадили със този матрял. А и кои малоумник ще му държи сметка за неща които е наследил и то лоши неща. 

Това футболен клуб ли е или разграден двор?
Някой решава да влезе в съблекалнята при играчите и го прави без никакъв проблем. А ръководството се крие зад дивана в кабинета.
Сираков и титко да започнат да просят пари от феновете И за охрана.
Някой решава да влезе в съблекалнята при играчите и го прави без никакъв проблем. А ръководството се крие зад дивана в кабинета.
Сираков и титко да започнат да просят пари от феновете И за охрана.
TristaNNN написа:докато в същото време си лягат с мечки, вълци и крокодили.![]()
[offtopic][/offtopic]
ROFL

По сайтовете има новини за новия спонсор и календара на клуба. На мен ми звучи несериозно. Въпреки че календара може да си е съвсем добро перо.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

tiamat написа:TristaNNN написа:докато в същото време си лягат с мечки, вълци и крокодили.![]()
[offtopic][/offtopic]
ROFL
![]()
![]()
![]()
![]()
Ама много е прав, браво TristaNNN! То из нета какво плюене е по външния вид на Николета, Алисия, дъщерите на Стоичков и Сираков, Джени Суши и коя ли още не... сега и Мегз е много на прицел. Говоря за външен вид!? Не за умствен багаж (аз няма да обсъждам с тях разработките на НАСА) и не за личностно развитие, характеристики и добродетели! Та да ги плюеш тях трябва да изглеждаш нещо средно между Брат Пит и Джони Деп и/или да е..ш вкъщи поне Кармен Електра, Пенелопе Круз, Сиена Милър и Скарлет Йохансон! А то де факто това са жестоко комплексирани типове, които : а) или не са е...и с векове; b) или са е...и само безподобни свлачища; c) или са си откровени леви резби. И вместо поне да си мълчат и да не им личи трагедията, те трябва да потвърждават сентенцията за киселото грозде. Мъка, мъка...
Save Ukraine!
- LoveAndPeace
- Контакти:
goteborg написа:tiamat написа:TristaNNN написа:докато в същото време си лягат с мечки, вълци и крокодили.![]()
[offtopic][/offtopic]
ROFL
![]()
![]()
![]()
![]()
Ама много е прав, браво TristaNNN! То из нета какво плюене е по външния вид на Николета, Алисия, дъщерите на Стоичков и Сираков, Джени Суши и коя ли още не... сега и Мегз е много на прицел. Говоря за външен вид!? Не за умствен багаж (аз няма да обсъждам с тях разработките на НАСА) и не за личностно развитие, характеристики и добродетели! Та да ги плюеш тях трябва да изглеждаш нещо средно между Брат Пит и Джони Деп и/или да е..ш вкъщи поне Кармен Електра, Пенелопе Круз, Сиена Милър и Скарлет Йохансон! А то де факто това са жестоко комплексирани типове, които : а) или не са е...и с векове; b) или са е...и само безподобни свлачища; c) или са си откровени леви резби. И вместо поне да си мълчат и да не им личи трагедията, те трябва да потвърждават сентенцията за киселото грозде. Мъка, мъка...
Изкуствени мигли , цици , нос , коса. Ботокс и други течности в гъза , уста и още 100 места.
Още малко ще възвеличаеш и таланта и харизмата на Мис Тигрова. Айде няма нужда.