Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот 1914.1902 » 15 дек 2020 20:18

peliforewer написа:Започва се атаката срещу ЦСКА по медиите преди мача с Левски, щяло да има мащабна чистка, ще идвали много нови футболисти, Пардю бил командирован в Ловеч и т.н.,а сме едва вторник, какво ли ни чака до петък.

Коя медия пусна тези новини?
Все си мисля, че Тема Спорт са най-големите фенове на твоя отбор.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 дек 2020 20:28

1914.1902 написа:
peliforewer написа:Започва се атаката срещу ЦСКА по медиите преди мача с Левски, щяло да има мащабна чистка, ще идвали много нови футболисти, Пардю бил командирован в Ловеч и т.н.,а сме едва вторник, какво ли ни чака до петък.

Разкриха врага скрит зад медийните клавиатури! Да късат всички акредитации, веднага! :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 15 дек 2020 21:01

TristaNNN написа:
1914.1902 написа:

Разкриха врага скрит зад медийните клавиатури! Да късат всички акредитации, веднага! :mrgreen:

Време е. :lol: :lol:
Преди враговете бяха ММ, спортал, гонг и блиц.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 15 дек 2020 21:16

Само какъв шанс се отвяря пред Левски! :lol:
Само медиите ще ви донедат победата! :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 15 дек 2020 22:40

Левски не се знае дали ще има 11 човека за мача, но атаката на Синия октопод е неизбежна :lol:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 дек 2020 23:24

miro_rz написа:Само какъв шанс се отвяря пред Левски! :lol:
Само медиите ще ви донедат победата! :mrgreen:

Смятай колко са миши и низши припознаваческите душички, щом дори преди мача с този слаб отбор на Левски предварително търсят завери и врагове. :mrgreen: Някак са направили симбиозата между традиционните красноармейски страхове (до 09.09.2016) преди мач с Левски, и натрапчивия селяндурски манталитет на провинциалните отбори - ако паднем има завера срещу нас. :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 16 дек 2020 00:05

Предполагам са подготвили много оправдания, ако случайно ловешкото лайно вземе да не бие. Това поне са го наследили от умрялото цфка септемврийско знаме.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 16 дек 2020 01:05

Бат' Дамяне и Хонда....... дискусията продължава...

5:18
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_RYxkJRNAo8&t=224s[/youtube]

Някой от вас беше написал, че в филм от вашата епоха имало сцена ня която имало надпис ''Само ЦСКА'' върху кочина или каруца /нещо такова/, което се възприема като подигравка спрямо клуба.
В същото време има маса филми като този [offtopic][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=J0lp_iH6xDc[/youtube][/offtopic] в които сценаристите и режисьорите винаги включват нещо за любимият клуб.
Та въпросът ми е защо кино индустрията по онове време /която е тясно свързана с политиката/ позволява на ЦСКА да бъде унижен, а пък вашият клуб не ?

П.С Хонда беше ме питал за Бонев и ЦСКА ! Надявам се си прочел какво е казал Ж.Соколов по темата. С което твърдението, че Зума едва ли не е с нареждане от Коминтерна са откраднали Зума с Локо Пловдив, а целта е била естествено репресият спрямо..... вас както винаги :lol:
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 16 дек 2020 01:09

Martinez1948 написа:Бат' Дамяне и Хонда....... дискусията продължава...

5:18
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_RYxkJRNAo8&t=224s[/youtube]

Някой от вас беше написал, че в филм от вашата епоха имало сцена ня която имало надпис ''Само ЦСКА'' върху кочина или каруца /нещо такова/, което се възприема като подигравка спрямо клуба.
В същото време има маса филми като този [offtopic][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=J0lp_iH6xDc[/youtube][/offtopic] в които сценаристите и режисьорите винаги включват нещо за любимият клуб.
Та въпросът ми е защо кино индустрията по онове време /която е тясно свързана с политиката/ позволява на ЦСКА да бъде унижен, а пък вашият клуб не ?

П.С Хонда беше ме питал за Бонев и ЦСКА ! Надявам се си прочел какво е казал Ж.Соколов по темата. С което твърдението, че Зума едва ли не е с нареждане от Коминтерна са откраднали Зума с Локо Пловдив, а целта е била естествено репресият спрямо..... вас както винаги :lol:

Гледай внимателно мача в петък, за да видиш как играе истинският ЦСКА срещу Левски, не като вас, които излязохте надупени, със свалени гащи и паднахте позорно с 3:0. Пълен и тотален срам! Срещу отбор слабаци, във финасова криза и запътил се към Б група. Изключително позорна и страхлива игра. Това сте вие. Пък чак тогава обяснявай, каквото ще имаш да обясняваш. Тотален позор и срам да носите абревиатурата ЦСКА в името се, нищо че нямате общо с нея.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 16 дек 2020 08:40

1914.1902 написа:

Днес какви са атаките? Нали с всеки ден щяло да става все по-лошо за вас?

Върни се в “Левски”