Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
''Кобрата излезе под съпроводa на "Притурила се планината", но на ринга изпълни "Полегнала е Тодора"
- ImmortaL_1000
- Контакти:
Ще му викат спящия красавец ! 

[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]
-
- Контакти:
Тоя боклук, съдията от Добрич, който не даде дузпата срещу Галин на мача с Ловешките припознати чернилки, са го наказали да свири само Втора лига... смех... на нарко жужето слугата и на жижо Венци...
-
- Контакти:
анто маина написа:Tsetsochisloto написа:Абе скоро ЦСКА - София ще прави 100 години .... оооо , Литекс вековень ... ооооо , Литекс вековень...
Кво стааа,закри ли Литекс?![]()
![]()
Беше се покрил нещо![]()
Абе вашите шефове мъже ли са или п.у т.к.и?
"Госпожо а пък тия ме обиждат"![]()
![]()
Тва жуже Гришата Ганчев колко ли линии бело е изшмъркал вчера ?
- анто маина
Tsetsochisloto написа:анто маина написа:Tsetsochisloto написа:Абе скоро ЦСКА - София ще прави 100 години .... оооо , Литекс вековень ... ооооо , Литекс вековень...
Кво стааа,закри ли Литекс?![]()
![]()
Беше се покрил нещо![]()
Абе вашите шефове мъже ли са или п.у т.к.и?
"Госпожо а пък тия ме обиждат"![]()
![]()
Тва жуже Гришата Ганчев колко ли линии бело е изшмъркал вчера ?
Десет.
Ся кажи за П.у.т.к.и.т.е.
Dust написа:Знаем се, знаем и в кои географски ширини живеем.
КАра вара и като няма, за какво да се човърка някой и почне пък с публиката.
То па сини и червени, като са милиони, когато всичко си беше нормално по трибуните пак средно 2К и се посъберат повече хора за 2-3 мача в годината, на които мачове се наснимат една камара фотосесии за да има за черни дни.
Абсолютно съм сигурен, че ако живеехме в нормално време без пандемия и ограничение на мача с Рома щеше да има вероятно над 25 000, а на мача с Ботев Враца едва ли щяха да са повече от 1500., останалите до 25000 ще забравят, че са фенове и трябва отидат и на другия мач.
Та знаем се идеално и дъвкането за публика е чиста проба заяждане на дребно.
Явно не си вникнал в това, което съм написал, или просто обичаш да си чешеш клавиатурата.
Само мога да си пожелая ЦСКА да започне да играе атрактивно, да печели с лекота, редовно да играе в групите на ЕКТ и да излиза от тях, да стане n-поредни пъти шампион и тогава ще проверим чия теория е вярна и дали това, което казвам е заяждане на дребно.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Чичко Пърдю бил командирован в Ловеч. Ще учи Величко Дихонов на маниери ли? 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Какво общо има между Тирето и Ловеч. Това е недоразумение и грешка на езика. Не в Ловеч, а в Лестър е пратен. 

Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Ебати парадоксалното. Толкова зор да се преместят от Ловеч в София, сега пращат хората пак на село 

Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
Като сте обрали всички читави футбалери от столицата, се налага да се погледне към провинцията. 

Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
Красимир Иванов
Красимир Иванов