Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот onegavon » 13 дек 2020 22:54

Благодаря на Хонда за информацията, че ЦСКА е собственост на клошара Ганчев.Това силно ме притесни и мисля да започнем кампания с карти,виртуални билети по подобие на колегите от Подуяне преди да е станало късно.Всички негри да се продаат зимата и да почнем да събираме момчета с увреждания за да стегнем един приличен отбор по подобие на Левски.Правим Старокин капитан щото си е наш юноша, а не да му се подиграват на Герена. :mrgreen:

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 13 дек 2020 23:39

Левски = Дякона
''Левски'' = ФК Левски София
''ЦСКА'' = дружеството дето умря 2016
''ЦСКА-СОФИЯ'' = ловешкия израстък от 2016 насам.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 14 дек 2020 15:01

Хубавото ся е, че като паднете от нас няма да ви е гадно, щото за вас сме Литекс :mrgreen: Ако ни биете, вие си избирате кой сте били :lol: Нали или дали?!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 14 дек 2020 15:07

Еейй, кво беше това затишие, вече си мислех, че сте решили спора за кокошката и яйцето :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 14 дек 2020 15:21

damyanov1963 написа:Еейй, кво беше това затишие, вече си мислех, че сте решили спора за кокошката и яйцето :)

Баси, и затишие ли е имало тук :lol: .
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 14 дек 2020 16:52

damyanov1963 написа:Еейй, кво беше това затишие, вече си мислех, че сте решили спора за кокошката и яйцето :)

Кокошката, естествено!
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 дек 2020 18:20

шивача написа:Хубавото ся е, че като паднете от нас няма да ви е гадно, щото за вас сме Литекс :mrgreen: Ако ни биете, вие си избирате кой сте били :lol: Нали или дали?!

Литекс, разбира се. :!:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 14 дек 2020 18:26

шивача написа:Хубавото ся е, че като паднете от нас няма да ви е гадно, щото за вас сме Литекс :mrgreen: Ако ни биете, вие си избирате кой сте били :lol: Нали или дали?!

Въпросът е като паднат какво става - там е интересно :mrgreen: - всички се нахвърлят - Литекс, Литекс сякаш, че чувстват горди, че са паднали от млад отбор, вместо от такъв с дългогодишна и успешна история. Ми мен би ме било повече срам, ако ни бият отбор на 1 година примерно, вместо такъв на 50 години. Ама говежда логика, кво да ги правиш, те чифтокопитните, ако можеха да мислят ехее, светът би бил друг :mrgreen: .
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 14 дек 2020 19:20

A пък вие, ако можехте да мислите още щеше да има ЦСКА, а можеше да имате и суперкупа на България, стига да се беше играл мача, де. :lol: Заможния гусин можеше да вади по 200 хил на месец и за 2 години на стопите задълженията, при все, че имахте сигурност, че Гришата идва и не е от днес за утре като Божков примерно. Ама, могло е..
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 14 дек 2020 19:38

bubka написа:

Въпросът е като паднат какво става - там е интересно :mrgreen: - всички се нахвърлят - Литекс, Литекс сякаш, че чувстват горди, че са паднали от млад отбор, вместо от такъв с дългогодишна и успешна история. Ми мен би ме било повече срам, ако ни бият отбор на 1 година примерно, вместо такъв на 50 години. Ама говежда логика, кво да ги правиш, те чифтокопитните, ако можеха да мислят ехее, светът би бил друг :mrgreen: .

Не е важно какво чувстваме или желаем, а какви са фактите. А те категорично казват, че сте оригинален Литекс. И да паднем и да бием ще сме играли с Литекс.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”