Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
https://www.twitch.tv/balkanevents040 всички на клона , 170 хиляди засега
Левски са толкова слаби, че дори се страхувам за ЦСКА-София, защото има моменти в спорта, когато много по-слабия от "страх" вземе, че отупа съперника.
Всички в момента очакват смазване и разгроми, но дълбоко в мен се върти усещане, че след това мач ще е интересно в червения лагер.
Всички в момента очакват смазване и разгроми, но дълбоко в мен се върти усещане, че след това мач ще е интересно в червения лагер.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Левски са толкова слаби, че дори се страхувам за ЦСКА-София, защото има моменти в спорта, когато много по-слабия от "страх" вземе, че отупа съперника.
Първо имаме мач с Ботев Враца, който трябва да вземем, защото още загубени точки независимо от кой отбор ще ознаава, че се прощаваме и с минималният шанс за титла, който имаме в момента. Оставащите два мача с Враца и Подуене са еднакво важни за нас и аз ще съм доволен и на две победи с половин на нула. Последният месец отбора си повъзвърна увереността, а след зимната подготовка се надявам да изглеждаме по-добре и да дадем отпор на Разград. Не знам кои са тези всички, които очакват смазване и разгром, но аз лично очаквам 6 точки.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Dust написа:Левски са толкова слаби, че дори се страхувам за ЦСКА-София, защото има моменти в спорта, когато много по-слабия от "страх" вземе, че отупа съперника.
Има го и тоя момент, да. Често се случва в спорта. Но според мен все още сме в емоционалния подем от новия треньор и няма да допуснем подценяване и изненада. За разгроми иначе, ако говорим сериозно без ебавки, трудно може да става на въпрос.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Кой говори за разгроми? Искаме победа. Ако е гарнирана с по-голям резултат, добре дошло 

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Mitata написа:Bernaleo написа:Mitata написа:gkostadinov написа:Bernaleo написа:https://youtu.be/kcfKOHYoWJ0?t=240 , колко пъти да ви го линквам ,вожда ви го казва,микренския припок !!!
Тея припознавачи, малки келемета.. не ги ли виждаш, че са неадекватни.. кво ше разберат от тва къде казва Полуръста, там дебилите даже му пляскат и се радват като им казва, че отбора къде обичат е във фалит.
Баце, вие сте в такова финансово положение, от което измъкване няма. Освен разбира се, ако държавата не ви се притече на помощ. Няма балък, който да плаща старите ви дългове, освен ако МП на България не го притисне да кацне на Герена. Такава е ситуацията при вас, такава е тъжната истина.
Не разбирам защо сменяте темата,ако Левски фалира - фалира.Въпроса е защо феновете на ЦСКА припознахте литекс тире етрополе тире софия
Ситуациите са сходни, затова. ГГ е мултимилионер, но не извади 23 млн. да погаси дълговете, плати 8 млн. от тях. Не виждам кой мултимилионер би платил старите ви дългове, ако държавата не го принуди, разбира се срещу съответните отстъпки за неговия бизнес. Интересно, ако МП на България все пак намери спасител на вашия клуб дали ще се биете по гърдите как вие сте го спасили, а не властта и бизнесменът "Х".![]()
Без безценната помощ на Боко, Делян и някои други, евентуално без помощта на новата власт след изборите, вас няма да ви има, поне по начина по който вие го разбирате или по-точно се правите, че разбирате.
Много пъти съм те молил да посочиш кои са тези мощни фирми на мултимилионера ГГ?
Ще ти посоча бизнесите на няколко известни бизнесмени,които развиват реален бизнес,без да претендирам за изчерпателност.
К и Г Домусчиеви- ПБМФ( капитализация над 1 млрд лв) , Хювефарма, Биовет , "НОВА Броудкастинг гроуп" ,МОЛ-ове
ТИМ- ЦКБ, "Армеец" , Енерго ПРО, Химимпорт, "България он еър", около 50% от хлебопройзводството у нас, концесионер на летищата във Варна и Бургас, множество хотели и заведения -над 200. Недвижимата им собственост само в района на Варна се изчислява на над 500 млн евро. Капитализацията на всичките им активи ,колкото и условно приблизително да е се изчислява на 8-10 млрд лв. За мощта им е говори сентенцията "На североизток България граничи с ТИМ".
В.Божков- Национална лотария, Еврофутбол, "Бул инс" , "Мостстрой"
Сп.Русев- Виваком(продадена за 1,3 млрд евро), първия български сериозен инвеститор ,който вложи сериозни средства в блокчейн технологии ( какви приходи са му донесли не е много ясно , известно че са много големи- цената на криптовалутите от момента в който той е инвестирал в тях до момента се е вдиигнал с около 2000%), реален собственик на "Телелинк"
Ат.Петров и Ант.Щерев- Винпром Пещера, Цигари "Кингс" , "Агрион"- най-големия собственик и арендатор на земеделски земи у нас( малко под 1 млн дка), "Галакси Инвестмънт груп"
Б.Манчев- реален собственик на "РИСК Енжинеринг" - незаобиколим фактор с ключови позиции в енергетиката( според някои източници гарантираната му печалба на година е от порядъка на 100 млн лв и то вече повече от 10 години), в момента се оттеглил поради здраавословни проблеми.
Дим. и Дн. Желеви- Алианц България, Банка Алианц, ИХ "България", ИХБ Шипинг, Варненска корабостроителница- само парцела се изчислява на над 200 млн евро.
Та къде в този списък е ГГ?
"Литекс Моторс"- мъртво родено дете , фалирала с гръм и трясък
Захарния бизнес- отдавна не съществува
Енергетиката- беше много малък играч там, отдавана не е негов
"Литекс Тауър"- продадена с голяма загуба.
"Петрол"( цялата група) - според ЦВ е на ДП , а не на ГГ
"Булит"( някогашния издателски бизнес на ЦВ-ДП) - според ЦВ е на ДП , а не на ГГ.
Май бизнеса на ГГ е на ДП,а

Какво се оказва ,че собственик на ЦСКА-София е ДП.
Хонда, разкажи за твоя приятел хърватина, с който сте гледали мача вчера, че историята е много интересна! Той дали вдя удара без топка на Робърта в края на мача? А гола ви от засада дали го видя? Как успяваш да съчиняваш такива забавни истории? 

Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
Красимир Иванов
Красимир Иванов
delqnski47 написа:honda написа:Симпатичен си ми ,но си още доста зеленичък , та се налага от време на време да ти провеждам някой друг "мастер клас"![]()
ГГ не е е бил акционер на старото дружество ,а ЮИ ?- май е бил,а
Не е задължително и да са били акционери, достатъчно е да са привеждали пари на старото дружество без да имат спонсорски договор- и двамата (ЮИ и ГГ) са го правили - горите и по този параграф.
След като имаш толкова сигурна информация от първа ръка, попитай т.н. от теб "паралелно дружество" дали има издаден от БФС лиценз?- Ще питаш или да ти отговоря. Да ти напомням ли за едни обърнати маси в сградата на БФС и последващо счупване на рекорда на Юсейн Болт за бягане в обратна посока.
И какво следва ,ако т.н. "паралелно дружество" никога не е имало издаден лиценз от БФС, не следват ли служебни загуби ?- аз твърдя че (би трябвало да) следват.
Ако КАС реши ,че дължите въпросните суми(вече има решение на КАС по казуса от 2018 и шанса сега да реши нещо друго е малък,но нека първо да го изчакаме и тогава да го коментираме). хипотетично значи ,че де юре ви признава за наследник на старото фалирало дружество и от този момент натаък всеки кредитор на старото дружество позовавайки се на тпва (евентуално) решение има право да си предяви претенциите .
Вече не знам колко пъти ти писах,че вие сами се обявихте за наследник на старото дружество . Според директива на ЕС всяка Компания носи отговорност за информация подадена в официалния си сайт . Мога да ти посоча случаи при които световни компании са плащали стотици милиони евро глоби и неустойки за подадена "некоректна" информация.
Това ,което си го написал относно процедура за фалит е така ,но има едно едно голямо "НО" вие първо нарушихте процедурата и си поемате последствията . Ако спазвахте процедурата нямаше как някой от кредиторите да има претенции към вас, но вие не я спазихте.
Все още очаквам отговор на въпроса в БФС какво членуват дружества или клубове?
Между другото имам много лоши новини за вас . Да кажем ,че задълженията които имате към "свързани лица" ,може да се окаже че не са точно към "свързани лица". Да кажем че е много вероятно ( да кажем над 90% вероятност) кредитите на фирми към ББР ( която е основния кредитор на бизнеса на ГГи известни,че тези кредити отпуснати от ББР( известна още и като банката на ДП) , са отпускани да не бъдат връщани) ще минават през Търговските Банки. Ако това се случи май повечето кредитополучатели на ББР ( в това число и ГГ) най-вероятно ще хванат я гората, я самолета кеф ти за Дубай, кеф ти за Аруба, кеф ти за Белград.
Ще ти дам един джокер в колко от чуждите търговски банки у нас имат промени в най-висшето си ръководство в последните няколко месеца.
За привържениците в една нормална държава пряко или коствено най-големите пера в приходната част на бюджета( тв права, членски карти, артикули, спонсори) зависят от привържениците.
Значи още в началото почваш с твоя тип говорене ''наизуст'' и то точно срещу човек , който е много по - запознат от тебе....![]()
Последният собственик на старото дружество се води технически Манджуков.
ЮИ е бил акционер,да . То и Илия Павлов е бил....и Митал е бил...
ГГ никога не е имал нищо общо със старото дружество. Това може би го пиша за шести път.![]()
Надолу ме питаш неща, които са безмислени. Паралелното дружество нямало било лиценз...ами сезирай тогава БФС. Какво да ти кажа тук![]()
![]()
Нито КАС, нито официалния ни сайт , нито където и да е може да се говори за приемство на старото дружество, защото това не е вярно и е написано изрично в становището на адвокатите ни. Много пъти е говорено по тая тема и е казано, че за ''да си ЦСКА'' не е нужно да си приемник на каквото и да е ''дружество''. Дружество се ''приема'' за да му се приемат активи и пасиви. Я ми кажи какви са активите и пасивите на дружеството, че да тичаме ''да го приемаме'' ? Съществуват ли активи ''титли, успехи или , с други думи НЕимуществени активи....нещо си''? В крайна сметка КАС може да реши каквото си иска, това е право на съда.
И ,не, ние не сме нормална държава.
Имаш ли някакво понятие от материята ,която се опитваш да коментираш. Мислиш ли ,че вие сте първите ,които са прехвърляли акции на губещо предприятие? Те тези ,които дават кредити абсолютни балъци ,след като могат да бъдат хлъзнати толкова елементарно. Лично на мен тези ,които дават кредити въобще не ми приличат на балъци- най-малкото много от тях го правят няколко поколения.
Не е тук мястото да давам уроци как се правят нещата( явно нямаш необходимите познания). Да кажем ,че се гледа периода от който става дължим първия иск.
Да кажем ,че не е необходимо да се доказва ,че си собственик- достатъчно е да се докажат плащаия към старото дружество.
Затова попитах,кой е извършвал плащанията в старото дружество в последната гоина и половина от съществуването му?
То ГГ не и акционер на фирмата дето купи ТМ на старото дружество , но това не значи че не е той собственика: Кой назначи Н.Паслар начело на ЦСКА? Аз примерно считам,че колегата "Митата" е по-подходящ.
Нито правилнците на БФС ,нито ЗФВС разрешават съществуването на т.н. от теб "паралелно дружество" - ако се опитваш да спориш с мен поне това би трябвало да знаеш.
Неслучайно ти зададох и въпроса какво членуват в БФС - ФК или дружества?-явно познанията не достигат за отговор на толкова елементарен въпрос. Имаше претенции да си да си много добре информиран.
Безброй пъти ти писах,че според официалния сайт на любимия ти клуб, сте наследник на старото дружество. Ако не "приемахте" старото дружество нямахте правото да имате "ЦСКА" в името си. Нямаше и да играете на стадиона ,на който играете в момента.
Неслучайно т.н. от вас "Числото" си промениха името.
Между другото някога доста се смях на презентацията на ГГ октомври 2015- да създаде ново дружество ,което да наследи успехите,историята и т.н. на старото дружество - това няма как да стане по законов начин. Другия вариант да "закупи лиценз на друг клуб"- категорично не е разрешено. А вие му ръкопласкахте и му се радвахте.
И още един тон глупости от този род.
Вече много пъти ти писах,че дали сте "ЦСКА" не го решават привърженицте на ЦСКА ,както ви увещаваха онези дето писаха речта на ГГ, а ще го решат всички заинтересовани лица.
Много добър мач направихте с Янтра успех!!!
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Аз очаквам разгром и мач за историята, нещо от порядъка на 9:0 или 8:1 или дори 10:0