Мнениеот Scholesy93 » 12 дек 2020 21:32
Ами Сити този сезон няма да са шампиони, защото ефектът Пеп отмина. Ние няма да сме в топ 4, защото ефектът Оле продължава.
Много добре първо полувреме, второто играхме така, както Оле тиквата ги учи. В тази ни плачевна форма, след онзи срам преди 3 дни, а и с оглед класата на съперника, точка в този мач не е лоша. Но Оле прекалено доволно приема такива точки на Олд Трафорд срещу отборите от топ 6. С Челси играхме 0-0, със Сити се задоволихме за 0-0, със Арсенал гонихме 0-0, ама Погба гонеше духове в наказателното поле. Аз наистина не знам кой все още гледа този треньор и вика:Ето това е Юнайтед. Играем страхливо, юношите с едно изключение не се допускат до първия отбор, отборът не играе с хъс, един конкретен играч срами отбора при всяка възможност, ама ние пак го галим по главата и го пускаме титуляр, а треньорът, вместо да отиде на тъчлинията, стои на скамейката със скръстени ръце и крака. Как да го уважават играчите този треньор?Та Погба и агента му въртят номера, а франсето пак титуляр. Оле е толкова далеч от сър Алекс колкото Спас Делев от Меси. Дедо това франсе веднъж му би шута, а сега, след тези изцепки на агента му, щеше да го забие година и половина при U23 да се учи на уважение.
Скот се видя, че знае какво означава екипът на МЮ. Ако играеше така всеки мач в центъра щяхме да сме топ. Фред, Линдельоф, Магуайър, Уан-Бисака и Шоу определено ме опровергаха. Но имам две притеснения: Рашфорд и Марсиал демонстрираха голямо развитие миналия сезон, този играят и двамата като Уелбек, а с двама Уелбеци в атака успехи не е редно да очакваме. И Бруно, също както в края на миналия сезон, вече официално е изморен. Тактика от тундрата не се учи от грешките си-миналия сезон го пускахме всеки божи мач, включително и в купите, и накрая излизаше на терена само да бие дузпите. Сега как ще го караме до края на сезона не знам. Оле няма да му даде почивка, защото в продължение на една година е легнал и той на гърба на Бруно та да си запази работата. За мен Бруно да вземе пример от Погба и да симулира контузия един месец, че второто полувреме едвам вървеше.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.