Шампионска лига (сезон 2020/21)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

abel_balbo

Re: Шампионска лига (сезон 2020/21)

Мнениеот abel_balbo » 12 дек 2020 14:21

Sardukar написа:
abel_balbo написа:Кво се хилиш бе. След тоя мач февруари 2006г. и зверското влизане на Дел Орно, Меси повече не игра до края на сезона и на Световното 2006г. едвам го взеха в последния момент, но беше извън всякакъв ритъм и форма. Вкара само 1 гол при 6-0 срещу слабаците от Сърбия и Черна гора (последното им участие на форум под това име). Пропусна и финала в ШЛ срещу Арсенал през май, където липсата му се усети, вместо него игра Жули, който не можеше да стъпи и на малкия му пръст, макар Меси още да не беше навършил 19г.! Неслучайно Дел Орно месеци наред се оплакваше, че получавал смъртни заплахи от каталунски фенове... :lol:

Долна лъжа и излизане от контекста на събитията! Да, Меската се контузи и не игра доста време (май беше около 6 месеца), но не се контузи след влизането на Дел Орно, щото Дел Орно вече беше изгонен, когато момчето с номер 30 се контузи! Повечето от каталунските фенове тогава сигурно не са знаели кой е това момче, което прилича малко на момиче. Почти съм сигурен, че Карвальо качи на черешата Меси с грациозна балтия на скорост!
ЧЕЛСИ изпуснаха много дори с 10 човека, но Рийкард като никога беше взел читаво решение и беше закотвил на пейката Шави и Иниеста за да не ви пребием като мръсни псета, отново. 11 на 11 ЧЕЛСИ много трудно щеше да загуби, ама квото е....

Щяхте да биете друг път... И при 11 на 11 бяхте тотално надигравани на разораната ви нива, която бяхте направили преди мача, че да не върви добре топката по земя. Репортажите ги има в нета. Меси беше вече основен играч 2005/2006г. може да видиш колко мача има и голове до февруари 2006г.! Може да е бил неизвестен есента на 2004г. при дебюта си, не и 2006г., когато даже полу-контузен треньора на Аржентина го взе на Световното. Ама то като си бил на 8-9 годинки тогава как да ги знаеш тези неща. Да не говорим че в самия мач Меси ви направи криви смешната защита, дето я прехвалваха в Англия, даже удари и греда. После Ето'о ви довърши жалкото отборче играещо типичния за моуриньо страхлив футбол дори като домакин. :lol:
А да говориш, че Шави и Иниеста били слаби футболисти и трябвало да са резерви отново показва колко ти е умствения багаж в празното пространство между ушите ти. Шави не е бил резерва на мача в Лондон, а беше с тежка контузия още от декември 2005г. и също пропусна остатъка от сезона. И това не знаеш, щото наистина си бил на 8-9 годинки тогава. :lol:

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 12 дек 2020 16:12

KOPScousers написа:
Sardukar написа:
KOPScousers написа:Е Антонио Конте наистина си е най-големият евроидиот сред уж "топ" мениджърите, какъвто се води заради визитката, предимно с Юве и Челси. Най-скъпоплатеният треньор в Италия, а общо взето няма кой знае какъв прогрес спрямо периода на Спалети. Огромно доверие, подплатено със сериозни средства на трансферния пазар, а не може да мине втори пореден сезон групите в ШЛ, пъпеша му с пъпеш. Три поредни сезона Интер не може да си вземе домакинството на най-слабия на хартия отбор в групата, е за какво си говорим? Как искат да се класират? Миналата година и да бяха били Славия Прага, пак нямаше да се класират, ама хиксовете насред Сан Сиро с ПСВ през 18/19 и сега с Шахтьор им костваха място на осминафиналите. Не пуска в игра Ериксен, при положение, че по-добър халф от него в отбора няма. Пуска отдавна приключилия Ашли Йънг като несменяем титуляр. Не знам, за мен с това ядро Ханданович - Шкринияр, Хакими - Ериксен, Барела - Лукаку, Лаутаро Интер има потенциал за поне 1/4-финал в ШЛ, а Конте не може да мине групата дори.

леле потресен съм, че има хора, които уж гледат футбол и си позволяват да сравняват Конте със Спалети!
Поне се научи от колко години Конте е в шибания Интер! Коментара ти звучи като дело на обидна форма на живот, честно!
Няма как да ти пусна топлата вода и всеки има право да е идиот, но поне малко благоприличие - половината суха информация в поста ти е грешна! Така няма как да стане!

Аре като съм идиот, кажи ми кво повече постигна Конте от Спалети. Конте е в шибания Интер от миналия сезон, отпадането от ШЛ през 18/19, като не биха ПСВ на Сан Сиро е със Спалети начело, много добре знам какво и защо, повярвай ми. Интересувам се от Интер и често следя отбора, за да знам отлично какво се случва в него. И не ми вади сухи статистики, че бил завършил на точка зад Ювентус миналия сезон, защото Юве пак бяха шампиони 5 кръга преди края и играха ганкиното в последните мачове.

Не съм казал, че ти си идиот, а че всеки има право да бъде идиот - разбирай го, че всеки човек в определени ситуации се проявява като идиот.
Аз не съм коментирал резултатите на Конте в първенството. Там фактите са, че той е с поне 10+ точки от крайния актив на Интер при Спалети, но с много по-голям бюджет за играчи.
Не съм съгласен с популярното сега твърдение, че Конте е "евроидиот". Тази година се провали в много кофти група -факт. Това му е трето отпадане в групите - факт. Конте винаги се набутва да работи в позицията на аутсайдер.
С ЮВЕ като отпадна от Байерн М отбора игра добре и крайното 4-0 за баварците въобще не отрази показаното от двата отбора. С ВАР щеше да е коренно различно.
Следващото му участие беше с ЧЕЛСИ, но без Матич и Коста, а с Мората и Бакайоко. И въпреки това ЧЕЛСИ направи супер първи мач с Барса, но грешка на Кристенсен и греди на Уилиям доведоха до 1-1, а на реванша Тибо подари първи гол на Меси и после к0р 3-0.
Не бих казал, че това са тотал щета представяния. Бих казал, че засега Конте хич няма късмет в ШЛ, но рано или късно късмета ще се обърне и ще изрине някое тенеке и там.
В ЛЕ има 1/2 финал и финал. Загубата му от Бенфика за мен е най-тежкото му прегрешение.
На европейското с Италия извлече максимума от групата футболисти, които после не се класираха за световното.
Конте е топ, топ треньор, но не трябваше да ходи в Интер.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 12 дек 2020 16:19

abel_balbo написа:
Sardukar написа:
abel_balbo написа:Кво се хилиш бе. След тоя мач февруари 2006г. и зверското влизане на Дел Орно, Меси повече не игра до края на сезона и на Световното 2006г. едвам го взеха в последния момент, но беше извън всякакъв ритъм и форма. Вкара само 1 гол при 6-0 срещу слабаците от Сърбия и Черна гора (последното им участие на форум под това име). Пропусна и финала в ШЛ срещу Арсенал през май, където липсата му се усети, вместо него игра Жули, който не можеше да стъпи и на малкия му пръст, макар Меси още да не беше навършил 19г.! Неслучайно Дел Орно месеци наред се оплакваше, че получавал смъртни заплахи от каталунски фенове... :lol:

Долна лъжа и излизане от контекста на събитията! Да, Меската се контузи и не игра доста време (май беше около 6 месеца), но не се контузи след влизането на Дел Орно, щото Дел Орно вече беше изгонен, когато момчето с номер 30 се контузи! Повечето от каталунските фенове тогава сигурно не са знаели кой е това момче, което прилича малко на момиче. Почти съм сигурен, че Карвальо качи на черешата Меси с грациозна балтия на скорост!
ЧЕЛСИ изпуснаха много дори с 10 човека, но Рийкард като никога беше взел читаво решение и беше закотвил на пейката Шави и Иниеста за да не ви пребием като мръсни псета, отново. 11 на 11 ЧЕЛСИ много трудно щеше да загуби, ама квото е....

Щяхте да биете друг път... И при 11 на 11 бяхте тотално надигравани на разораната ви нива, която бяхте направили преди мача, че да не върви добре топката по земя. Репортажите ги има в нета. Меси беше вече основен играч 2005/2006г. може да видиш колко мача има и голове до февруари 2006г.! Може да е бил неизвестен есента на 2004г. при дебюта си, не и 2006г., когато даже полу-контузен треньора на Аржентина го взе на Световното. Ама то като си бил на 8-9 годинки тогава как да ги знаеш тези неща. Да не говорим че в самия мач Меси ви направи криви смешната защита, дето я прехвалваха в Англия, даже удари и греда. После Ето'о ви довърши жалкото отборче играещо типичния за моуриньо страхлив футбол дори като домакин. :lol:
А да говориш, че Шави и Иниеста били слаби футболисти и трябвало да са резерви отново показва колко ти е умствения багаж в празното пространство между ушите ти. Шави не е бил резерва на мача в Лондон, а беше с тежка контузия още от декември 2005г. и също пропусна остатъка от сезона. И това не знаеш, щото наистина си бил на 8-9 годинки тогава. :lol:

лъжливото овчарче пак е чело избирателно ;)
Дел Орно контузва Меси колкото ти си фен на Барса :lol:
Никъде не съм казал, че Шави и Иниеста са слаби футболисти, но бяха още кекави (особено Иниеста), за халфовете на ЧЕЛСИ тогава. За мен онова е най-силната и комплексна Барселона. Не е срамно, че са ни били, но чак да са ни смазали...Относно страхливия Жозе...достатъчно е да се видят смените му, за да разбере човек, че отново лъжеш.
Извини се, че лъжеш за Меската.
Прояви респект към съперника, който прави постижението на уж твоя отбор значимo.
Интригата за Шави и Иниеста е жалка провокация :mrgreen:
Барса е голям отбор, дори със специални хора като теб, които уж я подкрепят.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 12 дек 2020 18:07

Конте е топ треньор, колкото аз съм топ космонавт!!! Пълен неудачник, който за 12 милиона на година трябва да бъде първи в тази смешна група и с този слаб Реал, а ние дори не се класирахме за ЛЕ.... Та за какъв късмет пишеш, при условие че е хипер страхливия треньор, прави смени след 80мин, при все че отбора ти не играе добре Отделно с тази смешна схема ни бият като маче у дерек. Вкарват ни по минимум 2 гола на мач, закопава играчи като Ериксен и Шкринияр за сметка на дърводелци и пенсионери като Галярдини, Видал и прочие.
Капело след мача го насра, ония не знае на кой свят се намира. Конте е пълен смешник и евроидиот. Лошото е че уволнението му ще струва 40млн и китайците нямат друг избор да го държат докато му изтече договора...

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 12 дек 2020 18:13

Sardukar написа:Не съм съгласен с популярното сега твърдение, че Конте е "евроидиот". Тази година се провали в много кофти група -факт. Това му е трето отпадане в групите - факт. Конте винаги се набутва да работи в позицията на аутсайдер.

Ае, чист евроидиот си е в ШЛ, колкото и да е печелил на домашна сцена с твоите отбори :lol:
Какво и беше на групата тази година? Най-слабият Реал в последните 15 години сигурно, плюс Шахтьор и Гладбах. Трябваше да спечели първото място, не ти да се "набутва да работи в позицията на аутсайдер" :lol: И групата, в която отпадна с Ювентус беше много слаба.

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 12 дек 2020 19:12

rhaegar написа:На кой?

Предполагам, че сме взели мястото на менталния участник в групите Лестър :oops:

rebelheartous написа:
rhaegar написа:На кой?

Е ще се сетят, нали са големи фенове на ВЛ. Аз дето не я следя ли да им казвам. :P

Нали, пъпеш :mrgreen:
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 12 дек 2020 20:35

Между другото, при всичките ми уважения към Капело - той ми беше любимият треньор през 90-те заедно с Луис Ван Гаал, той все повече заприличва на Ариго Саки - сърдито старче, което смята, че мнението му за футбола все още е релевантно, недаващ си сметка, че вече е вън от голямата игра и то завинаги :lol: Конте е добър треньор, който си има и своите кусури обаче, както всеки друг. Прекалено е зависим от това системата му да проработи с конкретните играчи, които има и да не бъде неутрализирана твърде бързо от противниците. Дотук престоят му в Интер клони за моя радост повече към провал, но това не значи тотално да му се отписват треньорските качествата ;)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 12 дек 2020 20:39

Groucho написа:
Sardukar написа:Не съм съгласен с популярното сега твърдение, че Конте е "евроидиот". Тази година се провали в много кофти група -факт. Това му е трето отпадане в групите - факт. Конте винаги се набутва да работи в позицията на аутсайдер.

Ае, чист евроидиот си е в ШЛ, колкото и да е печелил на домашна сцена с твоите отбори :lol:
Какво и беше на групата тази година? Най-слабият Реал в последните 15 години сигурно, плюс Шахтьор и Гладбах. Трябваше да спечели първото място, не ти да се "набутва да работи в позицията на аутсайдер" :lol: И групата, в която отпадна с Ювентус беше много слаба.

Точно, айде миналата година в група с Дортмунд и Барселона е по-разбираемо, по-миналата донякъде също, въпреки, че и тогава пропусната възможност за домакинска победа срещу аутсайдера в групата ги лиши от място на осминафиналите, ама този път нямаха право... 180 минути не можеш да вкараш гол на Шахтьор, когото преди 4-5 месеца си разбил с 5:0 в един мач, допускане на обрат на Сан Сиро и късно изравняване срещу Гладбах, две загуби от този колеблив Реал, е всичко това идва твърде много... Интер с Конте никога няма да пробие в ШЛ и фактите до момента подкрепят тезата ми. Дори на този етап е по-вероятно Милан да спечели титлата в Серия А отново, преди Конте да постигне това с Интер, а силата му принципно е там. Просто явно двете страни не си пасват и ще е най-добре да се търси промяна.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 12 дек 2020 20:51

Колкото и и да е слаб Реал, той винаги иска кръв... Реал нито прощава, нито дава аванта на никого... една грешка на Конте и той е виновен за всичко...
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 12 дек 2020 21:36

Furious_Monk написа:Колкото и и да е слаб Реал, той винаги иска кръв... Реал нито прощава, нито дава аванта на никого... една грешка на Конте и той е виновен за всичко...

E, що, Интер да не би да не иска кръв винаги :?: :lol: Става дума затова, че Реал е по-победим в сравнение с предишни години, каквато ще да е мотивацията на Зидан и футболистите му, дали са настроени за аванта или не.
Конте го взеха, за да качи Интер на по-високо ниво като резултати и игра. Купиха му футболистите, които той искаше и до момента е нищо и половина като резултати. А по-голяма заплата от него в Калчото взима само Роналдо :lol:

Върни се в “Архив”