Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

CaptainBertorelli
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот CaptainBertorelli » 11 дек 2020 20:53

gkostadinov написа:
CaptainBertorelli написа:Е, да де! Тогава не е било ЕИК, за което се хващате сега. Решение на легитимен/тогава/ орган и преставате да съществувате! На повече съм от теб, вероятно, но са ми забавни такива като теб...

Епа щом преместването на Литекс и името му ЦСКА - София те урежда, а отбора на ЦСКА оставен да фалира тва всичко е ОК за теб.. жив и здрав. Това е много забавно, да определено.. Ама щом решенията на ЦК на БКП са легитимен орган, въпреки че комунистическия режим в България е обявен за престъпен със закон.. ОК :lol:

Не бе, минахме на "производствен принцип". Онези са били легитимна власт по онова време, въпросния закон не отменя актовете по закриването ви!
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 11 дек 2020 20:54

gkostadinov написа:.. Ама щом решенията на ЦК на БКП са легитимен орган, :

Естествено че е легитимен , управлява държавата по това време . Лично вие избирате Тито и Сталин за почетни президенти на Динамо и носите бюста на Сталин мучейки химна на СССР . Сега не ги кефят решенията на ЦК . Милиционери-лицемери .
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

gkostadinov
Контакти:

Мнениеот gkostadinov » 11 дек 2020 20:55

CaptainBertorelli написа:Е, как нещо закрито, преминава в нещо друго :lol:
Аз знам, но си толкова тъп, че буквално ни подкрепяш :lol:

Пиша ти го и тук, комунистическия режим е обявен за престъпен със закон в България
ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН Обн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000г.

Но както и да е, не мога да повярвам че не може нормален човек да асимилира.. как спортните клубове се закриват и преминават в производствен принцип и това са същите спортни клубове но вече като добролнически спортни организации.. ей богу акъла не ми го побира как мислещ човек не разбира че СК Левски и ДСО Динамо е едно и също... Аз спирам щото вече няма смисъл

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 11 дек 2020 20:58

gkostadinov написа:

Пиша ти го и тук, комунистическия режим е обявен за престъпен със закон в България
ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН Обн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000г.

Но както и да е, не мога да повярвам че не може нормален човек да асимилира.. как спортните клубове се закриват и преминават в производствен принцип и това са същите спортни клубове но вече като добролнически спортни организации.. ей богу акъла не ми го побира как мислещ човек не разбира че СК Левски и ДСО Динамо е едно и също... Аз спирам щото вече няма смисъл

Спри, защото по малоумната ти логика, ако си роден преди 1989-а, дори акта за раждане ти е престъпен :lol:
Лягай...
Хайл Мусолини

gkostadinov
Контакти:

Мнениеот gkostadinov » 11 дек 2020 21:00

kolokolo написа:
gkostadinov написа:Тоест футбола почва от 1949 година в България, ..:lol:

Не всички клубове са закрити . ЦСКА , Спартак , Академик и други които са на ведомствен принцип си остават . 8–)

Ето ти за Септември при ЦДВ, ако изобщо знаеш първото име на петолъчката на която си фен.. Какво пише за нея ? Разформирован 1949 година
Изображение

gkostadinov
Контакти:

Мнениеот gkostadinov » 11 дек 2020 21:02

CaptainBertorelli написа:
gkostadinov написа:

Спри, защото по малоумната ти логика, ако си роден преди 1989-а, дори акта за раждане ти е престъпен :lol:
Лягай...

Какво да лягам бе, сладур ? Кажи сега това не е Левски, а какво е палячо ? Динамо ? Тоест няма футбол в България преди комунизма, само след него.. след като с решение на ЦК на БКП се закриват СК и стават ДСО-та ? Така ли ?

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 11 дек 2020 21:04

danon написа:Нека да обобщим все пак.
ЦСКА няма от 9 септември 2016 година, в тази година ЦСКА носител на купата се подготвя за финал за суперкупата с шампиона Лудогорец с юноши.. клуба все още не е фалирал, но "винаги верните" вече са решили да припознаят отбора на Литекс Ловеч преместен в София и наименован ЦСКА-София. Викат Гриша Ганчев на Армията, псуват, обиждат и замерят юношите на отбора готови да играят за носителя на купата ЦСКА като не им дават да тренират и съответно мач срещу Лудогорец НЯМА ! Няма финал за суперкупата през тази 2016 година !
Има нареждане да не се споменава за преместването на Литекс Ловеч и от първата секунда по всички телевизии мисирките журналисти наричат преместения отбор ЦСКА, водят му статистиката, нищо че клуба е фалиран умишлено от Гриша Ганчев да не изплаща натрупаните стари задължения за над 30 млн лв. 14 млн от които към държавата. С парите спестени от покриване на задълженията и оздравяване на клуба ЦСКА в момента се плащат заплатите на всички скъпоплатени африканци, на които се радват припозналите Литекс Ловеч за "успехите" в ЛЕ..

Пропусна декларацията за вярност, но "привържениците" за кратко припоци си я знаят. Нали те я писаха с много любов.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 11 дек 2020 21:06

gkostadinov написа:
CaptainBertorelli написа:
gkostadinov написа:

Лягай...

Какво да лягам бе, сладур ? Кажи сега това не е Левски, а какво е палячо ? Динамо ? Тоест няма футбол в България преди комунизма, само след него.. след като с решение на ЦК на БКП се закриват СК и стават ДСО-та ? Така ли ?

Ти нали спря бе, клоун? Нещо да не вдигна кръвното?
Влизам в тон, иначе за мен сте си Левски, така както за мен гледам ЦСКА! Вие сте тези, които създавате този спор!
Хайл Мусолини

gkostadinov
Контакти:

Мнениеот gkostadinov » 11 дек 2020 21:09

kolokolo написа:
gkostadinov написа:.. Ама щом решенията на ЦК на БКП са легитимен орган, :

Естествено че е легитимен , управлява държавата по това време . Лично вие избирате Тито и Сталин за почетни президенти на Динамо и носите бюста на Сталин мучейки химна на СССР . Сега не ги кефят решенията на ЦК . Милиционери-лицемери .

Абе петолъчка, бившия ти отбор е създаден 1948 година от партизани и шумкари в кабинет с подписани обединителни протоколи от назначените временни ръководства от пияни фатмаци на отбори като АС-23, а тези начело които са били царските офицери разстреляни... Какво Динамо плямпаш припознавачо, като Левски щеше да съществува дори и да ги нямаше създателите на ЦСКА превратаджии и шумкари ? Бати смешниците къде слагат знак за равенство между Левски създаден 1914 година и комунизма... това е често срещано с навлизане на интернета и пропагандата Георги Атанасов.. вашия източник

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 11 дек 2020 21:11

wikipedia.org . Хаха , динамовци копаете дъното .
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Върни се в “Левски”