danko_sot написа:Red_Neck написа:danko_sot написа:Али Соу стигна лимита си с този мач срещу Рома при нас. Сега е моментът да вземем хубави пари за него. А с тях може да се вземе не един, а двама нападатели и то по-добри и най-вече ефективни от него.
Баче Али, който според теб никога не вкарвал важни голове, а само чат-пат на разни слабаци, до голяма степен изнесе ЕКТ този сезон (заедно с Тиаго)!
- победен гол в добавеното време срещу Сирените, който ни отърва от огромен резил!
- победен гол срещу БАТЕ;
- гол и асистенция срещу В36;
- 2 гола срещу Рома;
То по тая логика аз мога да почна да изреждам в колко важни мачове е пропускал и то стопроцентови положения. Истината може би е някъде по средата. Но в момента той е на гребена на вълната и психологическото предимство в този спор е твое. Но ако се върнем само една седмица назад за двубоя с Клуж, беше точно обратното. Да е жив и здрав Али Соу, но аз искам в ЦСКА център нападателя да е голов хищник, не човек, който е на приливи и отливи и който от 10 стопроцентови положения я вкара половината, я не. Така или иначе той е пътник. Сам го е казал в съблекалнята, така че този спор е безпредметен.
Какво е казал в съблекалнята, че това съм го пропуснал? Иначе и аз съм на мнение, че на Соу трябва да му вземем парите, но първо трябва да му се намери по-добра алтернатива.