Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот TristaNNN » 10 дек 2020 15:06

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:
delqnski47 написа:
Red_Neck написа:
Kiril2681 написа:Тази година го промениха - последните два отбора изпадат, а този пред тях играе бараж с третия от Б група! Но имам съмнения , че отново ще го променят, като гледам как върви на Дебел Венци отборчето... :)

Подуяне, Коматево и Овча купел в неравна борба за оцеляване с Монтана, Враца и Велико Търново ... :) :mrgreen: :mrgreen:
Напролет ще е голям цирк :!: :mrgreen:

4и4о Венци няма как да изпадне :!:

Абе и аз си го мисля това, ама в един момент може да реши да се пенсионира, да е преценил, че се е наиграл достатъчно и да остави нещата на самотек. Иначе в нашата кочинка е ясно, че такива като него се спасяват по неспортен път.

Няма далавера да оставя Славия в по - долна група. :roll:

Ако се е наиграл и смята да се пенсионира има. Прекрасен начин да се оттегли чист и свят, с препълнена от схеми гуша и с прилежащите за случая маймунджълъци от сорта на - Ето, аз толкова години давам пари, ама първенството е корумпирано, не мога повече да се боря в тинята, изморих се от простотията на БГ футбола, феновете не оценяват усилията ми и каквото там се сетиш от репертоара на дъртите тарикати.
Аз не казвам, че това ще стане точно този сезон, но все ще му дойде времето.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 10 дек 2020 16:15

Айде пробвам ги и двата нещастници за последен път и ако не излязат да го духат.
Изображение
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 10 дек 2020 16:42

Dust написа:Айде пробвам ги и двата нещастници за последен път и ако не излязат да го духат.
Изображение

Ако не излязат обикновено го духа залагащия, но ще ти стискам палци да си спестиш това този път. ;)
Успех!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 10 дек 2020 16:49

"ПФК Левски подписа договор с нов рекламен партньор - зеолитна вода "Севтополис". Контрактът е до края на сезон 2021/2022 година.

"Бутилката на вода "Севтополис" ще бъде брандирана с логото на любимия отбор и ще бъде достъпна за привържениците по време на мачовете на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов".

Интересно партньорство между ПФК Гола вода и вода "Севастополис". Ще има доказване на кой водата е по-бистра! ;)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

zieek91
Контакти:

Мнениеот zieek91 » 10 дек 2020 16:53

"Зеолитите се използват като добавка към храната на домашните животни, тъй като увеличават живата маса на новородените и техния прираст. При кравите способстват за увеличаване на млеконадоя, при овцете – за количеството и здравината на настригана вълна, при птиците – за увеличаване на масата и носливостта."
:)

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 10 дек 2020 16:59

zieek91 написа:"Зеолитите се използват като добавка към храната на домашните животни, тъй като увеличават живата маса на новородените и техния прираст. При кравите способстват за увеличаване на млеконадоя, при овцете – за количеството и здравината на настригана вълна, при птиците – за увеличаване на масата и носливостта."

Полезна информация.....при така представените факти има резон да се сключва договор с такъв мощен спонсор.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 10 дек 2020 16:59

zieek91 написа:"Зеолитите се използват като добавка към храната на домашните животни, тъй като увеличават живата маса на новородените и техния прираст. При кравите способстват за увеличаване на млеконадоя, при овцете – за количеството и здравината на настригана вълна, при птиците – за увеличаване на масата и носливостта."

Е, не ...!
Не е истина, просто..!
:) :) :)
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 10 дек 2020 17:18

Славия - Локо Сф би бил интересен бараж, ако Левски не изпълзи от дупката.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 10 дек 2020 17:50

delqnski47 написа:
honda написа:
Не знам на теб дали ти трябва да сте наследници на старото дружество . Но според официалния ви сайт сте баш такива. Вие сами се обявихте за наследници на старото дружество. На кога да вярваме на теб или на официалния ви сайт? За мен де юре не сте, но вие се самообявихте за такива.
Никой не ви е карал да изпълнявате критериите на ФИФА ,че сте наследник на ЦСКА. Вие го направихте напълно целенасочено дори и се гордяхте с това(виж си подписа ;) ). Само дето има един въпрос това повече позитиви или негативи носи?
Още преди 5 години писах за подобен сценарий. И тогава писах,че всички (чуждестранни) футболисти ще си получат всичко до последния цент плюс съответната лихва разбира се. Още тогава ви писах сценарий как може да станат нещата и без да плащате ,но трябваше време - повече от 5 години, а вие искахте купи веднага. Всеки знае израза за "бързата кучка".
Вече няколко пъти писах,че ако КАС потвърди ,че ЦСКА-София е наследник на ЦСКА ( вече има такова решение на КАС от 2018г), то аз лично не виждам причина всички кредитори на старото дружество да не си предяват претенциите. Като шефа на НАП ( респективно МФ) по закон е длъжен д аго направи.
Доста пъти задавам едни въпроси и никой не може или не иска да отговори : Какво значи ЦСКА и има ли право ФК ЦСКА-София да има в името си абривиетурата "ЦСКА" ? Също така доста пъти зададох един въпрос,но все още не съм получил отговор :В БФС ФК ли членуват или "дружества"?
Между другото били ли са акционери в старото дружество ЮИ и ГГ?- Ако да, законно ли въобще съществуването на ЦСКА-София?
Разбира се ,че има срок за предяваване на претенциите, още преди 5 години съм го писал колко е- още не е изтекъл :lol: .
Знам че си "много вътрешен и се познаваш с повече ВИП-персони от който и да е друг във форума" :o , та били дал малко пояснения относно издръжката и заплатите на отбора ,когато игра във В група?- Даваш ли си сметка ,че ако това дето го казваш е вярно трябва да загубите служебно всички мачове през шампионат 2015/16?
Би ли пояснил кой плащаше заплатите на футболистите ,когато играехте във Вгрупа?
Би ли пояснил каква точно е работата на феновете? Основната идея на финансовия феърплей е точно тази - клубове да реализират приходната си част от бюджета сами, без да разчитат да някой да внася пари "отвън" в клуба. Като в огромата си част приходите за даден клуб пряко или коствено се реализират от неговите привърженици. Реално привържениците са най-големия капитал на всеки един клуб. Напълно нормално е и привържениците да се занимават и с финансовата страна на въпроса( не казвам те да управляват финансите( за това би трябвало да има съответните мениджъри), но да следят и коментирта- разбира се.

Това ,че имало и други начини и аз го знам ;) Мене не е нужно да ме учиш.
ГГ категорично не е бил акционер в старото дружество ;) Информация от първа ръка.Що да са акционери , да не са идиоти за да го направят :mrgreen: Паралелното дружество е било заради запорите и за да може отборът да изиграе сезона във В група .Тва лично го каза ГГ за паралелното дружество в едно интервю, има го документирано преди 3 години някъде . Какви загуби служебни ,какви пет лева ...ко? :mrgreen: Нещо много се размечта май. Пак почна да си приказваш наизуст ...
КАС ще решава кой и какво ще плаща ,а не "кой ще енаследник" :mrgreen: Защото нали знаеш ква обърквация ще стане ? Ами дай по тая логика и Числото да е наследник на старото дружество ,що само ние .?Някъде може да се плаща ,някъде - не. КАС може и всичко да реши да се плаща, а може и да не реши .Но ние не сме никакъв наследник на старото дружество ,че да се решавало това .Няма как да си наследник на това дружество . Нито сегашното ,нито собствениците са били последните или изобщо акционери в старото дружество като ГГ ,нито има нужда да е наследник .Последното си се повтори сигурно 15 000 пъти .Кой кви претенции може да има към тях ? Не може да се обяви фалит ,да протече процедура по несъстоятелност ,синдикът да разпредели парите и след нам си колко години изведнъж да се появят още хора :mrgreen: Не ми се струва реално това .Но да видим. Тва КАС може всичко да реши . Каквото такова.
Относно феновете.Работата на феновете е да подкрепят отбора и да купуват артикули ,билети и т.н. ,но е несериозно да се използват за издръжка на отбора ,ако те не са акционери или нещо подобно .

Симпатичен си ми ,но си още доста зеленичък , та се налага от време на време да ти провеждам някой друг "мастер клас" :lol:

ГГ не е е бил акционер на старото дружество ,а ЮИ ?- май е бил,а

Не е задължително и да са били акционери, достатъчно е да са привеждали пари на старото дружество без да имат спонсорски договор- и двамата (ЮИ и ГГ) са го правили - горите и по този параграф.

След като имаш толкова сигурна информация от първа ръка, попитай т.н. от теб "паралелно дружество" дали има издаден от БФС лиценз?- Ще питаш или да ти отговоря. Да ти напомням ли за едни обърнати маси в сградата на БФС и последващо счупване на рекорда на Юсейн Болт за бягане в обратна посока.
И какво следва ,ако т.н. "паралелно дружество" никога не е имало издаден лиценз от БФС, не следват ли служебни загуби ?- аз твърдя че (би трябвало да) следват.
Ако КАС реши ,че дължите въпросните суми(вече има решение на КАС по казуса от 2018 и шанса сега да реши нещо друго е малък,но нека първо да го изчакаме и тогава да го коментираме). хипотетично значи ,че де юре ви признава за наследник на старото фалирало дружество и от този момент натаък всеки кредитор на старото дружество позовавайки се на тпва (евентуално) решение има право да си предяви претенциите .
Вече не знам колко пъти ти писах,че вие сами се обявихте за наследник на старото дружество . Според директива на ЕС всяка Компания носи отговорност за информация подадена в официалния си сайт . Мога да ти посоча случаи при които световни компании са плащали стотици милиони евро глоби и неустойки за подадена "некоректна" информация.
Това ,което си го написал относно процедура за фалит е така ,но има едно едно голямо "НО" вие първо нарушихте процедурата и си поемате последствията . Ако спазвахте процедурата нямаше как някой от кредиторите да има претенции към вас, но вие не я спазихте.
Все още очаквам отговор на въпроса в БФС какво членуват дружества или клубове?
Между другото имам много лоши новини за вас . Да кажем ,че задълженията които имате към "свързани лица" ,може да се окаже че не са точно към "свързани лица". Да кажем че е много вероятно ( да кажем над 90% вероятност) кредитите на фирми към ББР ( която е основния кредитор на бизнеса на ГГи известни,че тези кредити отпуснати от ББР( известна още и като банката на ДП) , са отпускани да не бъдат връщани) ще минават през Търговските Банки. Ако това се случи май повечето кредитополучатели на ББР ( в това число и ГГ) най-вероятно ще хванат я гората, я самолета кеф ти за Дубай, кеф ти за Аруба, кеф ти за Белград.
Ще ти дам един джокер в колко от чуждите търговски банки у нас имат промени в най-висшето си ръководство в последните няколко месеца.
За привържениците в една нормална държава пряко или коствено най-големите пера в приходната част на бюджета( тв права, членски карти, артикули, спонсори) зависят от привържениците.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 10 дек 2020 17:53

ugly bug написа:

Е, не ...!
Не е истина, просто..!
:) :) :)

А помагат ли на умрелите да възкръснат? :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”