Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот TristaNNN » 09 дек 2020 23:18

Харесва ли ви развитието на отбора, братя левскари? :?
След като разбрахме, че всички организации са вредни с техните непрестанни и изискващи въпроси към ръководството; след като разбрахме, че СЗ, НКП, ТСБ и УЛ са най-големия тумор, който пречи на синята светиня да върви напред; след като установихме, че най-светлият път пред отбора е този - с млади и "перспективни" българчета, с юноши, и чужденци на ниски заплати.?
Нали организациите бяха тумора в клуба - ето, няма ги сега на стадиона, тихи са и в пространството, мълчат и не "пречат".
Нали искахте млади българчета, които да играят срещу символично заплащане, но да знаят какво е Левски. Ами, ето ги и тях.
Нали искахте легенди начело на клуба - ето ви го голмайстор номер едно на клуба и пръв припознавач на тирето в България!
И, какво става с Левски? :shock: Ето ви ги копнежите събрани на едно място - що не върви Левски, а? Казвайте, специалисти! :evil:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 09 дек 2020 23:31

Eminem написа:Отказа да отиде в Германия, но е съгласен да отиде в щатите, където се ходи, когато си свършил с футбола. Не го разбирам, но той си знае.

Предполагам са му поставили условие - или преподписваш или те продаваме, иначе няма да помиришеш терен. Защото договора му, доколкото си спомням, е до лятото и от януари може да се договоря като свободен агент.
Той явно се е надявал на по-добра оферта, но ако не види мач половин година, не се знае кой ще се излъже да го вземе вече.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 09 дек 2020 23:53

Не трябваше ли едни 3-4млн. до 31.12 да платим на бивши играчи :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 10 дек 2020 07:11

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=TADJ1gmFKvE[/youtube]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 10 дек 2020 07:22

TristaNNN написа:Харесва ли ви развитието на отбора, братя левскари? :?
След като разбрахме, че всички организации са вредни с техните непрестанни и изискващи въпроси към ръководството; след като разбрахме, че СЗ, НКП, ТСБ и УЛ са най-големия тумор, който пречи на синята светиня да върви напред; след като установихме, че най-светлият път пред отбора е този - с млади и "перспективни" българчета, с юноши, и чужденци на ниски заплати.?
Нали организациите бяха тумора в клуба - ето, няма ги сега на стадиона, тихи са и в пространството, мълчат и не "пречат".
Нали искахте млади българчета, които да играят срещу символично заплащане, но да знаят какво е Левски. Ами, ето ги и тях.
Нали искахте легенди начело на клуба - ето ви го голмайстор номер едно на клуба и пръв припознавач на тирето в България!
И, какво става с Левски? :shock: Ето ви ги копнежите събрани на едно място - що не върви Левски, а? Казвайте, специалисти! :evil:

И без да съм специалист ще ти кажа, че изброените тумори пречат винаги когато се държат като изнудвачи и сребролюбси.Сега когато няма пари няма нужда някоя туморна организация да ни пречи за да показваме слаби резултати. Но опасението ми е, че когато се намерят пари същите тези свастики, дроги и изнудвачи ще започнат отново да се изявяват. Ако питаш мен трябва да се самозакрият, защото Левски е бил най - добре и най - обичан когато е нямало изброените тумори. Но от както ги има, клуба върви само и единствено надолу. Само предубеден човек не вижда тези неща.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 10 дек 2020 09:01

Само не знам защо слагаш УЛ до наркокърлжа СЗ/НКП и до доминирания от наркокърлежа СЗ ТСБ?

Всеки мислещ и разсъждаващ левскар знае, че няма да има положителна промяна във ФК Левски, докато тиквата Бойко Методиев Борисов е министър председател...как по-точно щеше да е по-добре клуба, ако беше менажиран от наркоразпространителя Любо Младежа и кликата му? Тиквата щеше да им спусне някое спонсорче? Май вие не схващате, че има доста голяма група от хора, които знае, че СЗ и всичките им производни структури са с политически чадъри, не ги иска на стадиона, пък камо ли в управлението!
Единственото решение беше да им искаме отговорност през февруари 2020, когато бяхме привидно обединени. Само, че СЗ играят само с ГЕРБ и Бойко, ей го е избори идват, ще трябва пак да се купува и контролира вот. Дали ще има пак декларацийки от НКП да гласуваме за ГЕРБ?
Нали Сираков и Папазов бяха спасители? Скъсани чепици, които изкараха Тиквата чист от "ла**ата", които беше надробил с Божков.
Докато този отбор е политически зависим бял ден няма да види!
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 10 дек 2020 10:37

bilyaletdinov написа:

Съгласен съм, но я ми посочи един политически независим отбор в България? Всички са политически зависими и винаги ще бъдат. За огромно съжаление. Ние уж се опитваме да бягаме от политиката, но никой не иска да дава и левче без Тиквочий да е разрешил.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 10 дек 2020 10:54

bilyaletdinov написа:

Само не знам защо слагаш УЛ до наркокърлжа СЗ/НКП и до доминирания от наркокърлежа СЗ ТСБ?

Всеки мислещ и разсъждаващ левскар знае, че няма да има положителна промяна във ФК Левски, докато тиквата Бойко Методиев Борисов е министър председател...как по-точно щеше да е по-добре клуба, ако беше менажиран от наркоразпространителя Любо Младежа и кликата му? Тиквата щеше да им спусне някое спонсорче? Май вие не схващате, че има доста голяма група от хора, които знае, че СЗ и всичките им производни структури са с политически чадъри, не ги иска на стадиона, пък камо ли в управлението!
Единственото решение беше да им искаме отговорност през февруари 2020, когато бяхме привидно обединени. Само, че СЗ играят само с ГЕРБ и Бойко, ей го е избори идват, ще трябва пак да се купува и контролира вот. Дали ще има пак декларацийки от НКП да гласуваме за ГЕРБ?
Нали Сираков и Папазов бяха спасители? Скъсани чепици, които изкараха Тиквата чист от "ла**ата", които беше надробил с Божков.

Много точно казано, радвам се да го прочета в този форум

SourceOfDeath
Контакти:

Мнениеот SourceOfDeath » 10 дек 2020 11:32

Трансфера на Стаси и няколко предишни събития много ми напомнят на трансфера на Антон Недялков. Няма да се учудя, ако до една година се окаже в Разград.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 10 дек 2020 12:19

https://topsport.bg/levski/lyubo-mladez ... -pipi.html
Любо Младежа: Животът е твърде кратък, за да си тровя нервите с Раев и Пипи

"Популярният фен на Левски Любомир Костадинов написа любопитен пост във "Фейсбук" за ситуацията в клуба. Ето думите на Любо Младежа (без редакторска намеса):

"До всички, които не спирате да ми пишете, че трябва да взема мерки и че така не може да се продължава с Левски и т.н.

Искам да Ви кажа следното: животът е твърде кратък и ценен за да продължавам да си тровя нервите с индивидите, Раев, Пипи и онзи кьо.ав лъжец Колев!

Всеки е свободен да взима, каквито мерки намери за добре за себе си, за да "спасява" Левски!

Аз съм гробокопач, източвач и ми е спряно кранчето, така че нищо не мога да направя!"."

Тоя за какъв се мисли? Че дори са търсели помощ от него за да вземе мерки, защото така ме можело да продължава в клуба. Такива като него и колкото по далеч, толкова по - добре. Ако милее за клуба, да помага, а не да прави интриги и разделя левскарите с глупавите си изказвания.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”