Берое - Левски / 09.12.2020 / 17:30

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Odessit
Контакти:

Re: Берое - Левски / 09.12.2020 / 17:30

Мнениеот Odessit » 09 дек 2020 20:19

Testa_di_Legno написа:Достойно представяне. 8-) Догодина в "Б" Група като нищо ще се борим за медалите. 8-)

Майтапа настрана, но ако случайно "Левски" отпадне, не се съмнявам, че още от първия си сезон в Б групата ще е между фаворитите за връщане при майсторите, а комични загуби като днешната ще са само епизодично явление между поредица от добри резултати.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 10 дек 2020 11:07

Напоследък много фенове с право може би си задават въпроса - колко трябва да бъде голяма любовта към любимият отбор за да излекува придобитият мазохизъм в продукцията която ни поднасят тези "футболисти". Не знам дали тези момчета си дават ясна сметка как газят с кални цървули из историята на този велик клуб.Няма подобен аналог при който в 15изиграни мача да сме инкасирали 8загуби от които 4 на Герена.Мнозина смятаха че думите на Славиша - "Няма как от чихуахуа да направиш бултериер" са с цел да подействат мотивиращо. НЕ! Тази метафора с колосална вътрешна сила е огледалото на днешната реалност.Реалност от която не можем да избягаме. Явно всички фенове сме в състояние на амок и безсилие - бреме което нито можем да преглътнем, нито можем да изплюем.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 10 дек 2020 17:55

Едва ли има някой на който играта на Левски вчера да му е харесала, но да с еобърнем към съдията?

Какво трябва да покаже съдията при вкаран гол с ръка?- Никой не коментира тази ситуацията . За мен това си е директен червен картон.
Аз лично видях нарушение за дузпа при отнемането на топката преди втория гол на Берое. Дори пишман коментаторите от Диема коментираха ситуацията с "така е решил съдията" :mrgreen:

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 10 дек 2020 18:04

honda написа:Едва ли има някой на който играта на Левски вчера да му е харесала, но да с еобърнем към съдията?

Какво трябва да покаже съдията при вкаран гол с ръка?- Никой не коментира тази ситуацията . За мен това си е директен червен картон.
Аз лично видях нарушение за дузпа при отнемането на топката преди втория гол на Берое. Дори пишман коментаторите от Диема коментираха ситуацията с "така е решил съдията" :mrgreen:

За ръката на Хасан хасан щях да питам още вчера,ама реших,че няма смисъл.На всичкото отгоре отиде да се блещи и на камерата,страшна сигания.А за нарушение ,има ли повторения.Май Стасито нещо се правеше на бразилче вместо да подава.Като му взеха топката ,и нещо ме жегна,,Айде,стана белята,, и тя стана.Даске пак беше намесен,както и вечно липсващият на мястото си Найденов.
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”