Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: NOMER14- c посвещение :)

Мнениеот Странджата » 03 дек 2020 15:12

Та като отидохме на тази Олимпиада, всички ни биха като тъпан и се появи следният виц:
Последна среща за предпоследно място. Резултатът равен. Последни секунди. Топката в нашия нападател, Той бута, плува, бута, плува, наближава вратата. В това време тренерът търчи около басейна и крещи - подай на Спас, бе, хвърли топката на Спас, бе!
Но нашият опъва един шут с дясната ръка, вкарва гол и печелим срещата. Излизат състезателите от басейна, излиза и голмайсторът и вика на тренера - Тренер, какво си се разкрещял, бе! Ние сме тука на Олимпиада, да не сме на столичното първенство! И какво искаш - вкарах ли гол - вкарах, бихме ли - бихме, станахме ли предпоследни - станахме! Какви бяха тези крясъци на умряло?!?
- Оффф, и гол вкара, и бихме, и предпоследни станахме - ама на - Спас се удави.
Весел ден!

honda
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот honda » 03 дек 2020 21:02

Само на мен ли прави впечатление,че мястото на гърдите и на гърба на фланелките е (оставено) свободно, дали не се очаква скоро да бъде запълнено ;)
Между другото в момента гледам Антверп-Лудогорец, белгийците без да имат по-скъпи играчи от Лудогорец прсото показват ка се играе футбол. Между другото треньор на белгийците е Иван Леко- хърватин помним го от мачовете между Левски и Хайдук през 1999 г,а преди точно 20 години,го чакахме да дойде при нас,но така и не дойде.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 дек 2020 21:35

honda написа:Само на мен ли прави впечатление,че мястото на гърдите и на гърба на фланелките е (оставено) свободно, дали не се очаква скоро да бъде запълнено ;)
Между другото в момента гледам Антверп-Лудогорец, белгийците без да имат по-скъпи играчи от Лудогорец прсото показват ка се играе футбол. Между другото треньор на белгийците е Иван Леко- хърватин помним го от мачовете между Левски и Хайдук през 1999 г,а преди точно 20 години,го чакахме да дойде при нас,но така и не дойде.

Не ти е направило впечатление само на теб. :) Не смеех да го напиша, да не би нещо да уручасам работата.
Аз и друго забелязах на стадиона по време на мача с Локомотив - рекламно пано на "Градус", друго такова на "Winbet", a имаше и едно на "Ford" придружено с модел на техен автомобил. Сякаш на предишните мачове тези рекламни пана ги нямаше, но може и да съм се объркал нещо. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 03 дек 2020 21:53

Рекламите ги имаше и преди. Няма ли да пускат някакви артикули вече?
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 03 дек 2020 22:41

А какво стана със светещите пана?Развалиха ли се,или са много скъпи?
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 дек 2020 22:43

mikata написа:Рекламите ги имаше и преди. Няма ли да пускат някакви артикули вече?

Преди колко време и с какъв рекламен договор, защо в един период ги нямаше?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 03 дек 2020 22:47

Още през септември ги имаше.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 04 дек 2020 09:38

honda написа:Само на мен ли прави впечатление,че мястото на гърдите и на гърба на фланелките е (оставено) свободно, дали не се очаква скоро да бъде запълнено ;)

Лично на мен думите на шефчето на Палмс ми направиха впечатление - Не държим на ексклузивност.

dido2k
Контакти:

Мнениеот dido2k » 04 дек 2020 11:40

TristaNNN написа:
mikata написа:Рекламите ги имаше и преди. Няма ли да пускат някакви артикули вече?

Преди колко време и с какъв рекламен договор, защо в един период ги нямаше?

Тези, които визираш са спонсори на цялото първенство, и всички отбори са длъжни да ги поставят на стадионите си

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 04 дек 2020 20:35

Скоро Бат Васко може да се върне в Левски :lol: Не се шегувам. Не знам какъв е спонсорския договор и какво се случва при прекратяване от независими от спонсора причини, но по всичко изглежда, че държавата ще трябва да му върне лиценза :lol: Дори административен съд София е отменил решенията по отнемане на лицензите на различните му хазартни фирми
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Левски”