Коронавирусът в България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Коронавирусът в България
Айде чакаме чувалите с трупове от Великобритания...глейте ся кво стаа 

Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
- insaneboy1
- Контакти:
Браво на бритишите, че ще се ваксинират, а нашите глупаци чак след Нова година и само 125 хил. дози. За кои първи?
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
Тези които се страхуват (такива като теб) ще са първи.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Най-големият майтап ще е тези ваксини да дадат някакви сериозни странични ефекти и точно най-големите паникьори да го отнесат 

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
insaneboy1 написа:Браво на бритишите, че ще се ваксинират, а нашите глупаци чак след Нова година и само 125 хил. дози. За кои първи?
"Само"? Че аз като гледам - ще ни останат към 5 хил. дози, може да подпомогнем "Северна Македония".
Ма иначе си прав, де - след Нова година започват да ваксинират глупаците у нас. Най-сетне!

И междувременно болница в Перник затваря, защото половината лекари в нея са заразени с ковид.
Ама ко толко, всяка година болници затварят по време на грипните вълни.
Ама ко толко, всяка година болници затварят по време на грипните вълни.
Thsmith написа:Най-големият майтап ще е тези ваксини да дадат някакви сериозни странични ефекти и точно най-големите паникьори да го отнесат
Майтап??? "Най-големите паникьори" са хора като мен и теб, Смитич - хора, като хора, само че понасрани - човещинка. Не знам за теб, но аз имам немалко познати, интелигентни хора, но немислещи... Не им пожелавам подобно нещо, въпреки, че някои от тях си го мислят за мен... Плюс това, брат, след "доброволното" ваксиниране ще измислят схема, по която да го направят задължително - нова "вълна" или кой знае каква щуротия. Ще ни ограничат това, ще ни ограничат онова тези, които мислим. Това са зверове, пич. Не си виждал такива. И да, паникьорите ще помогнат дейно за това - страдащите от моронавирус.
П.С. Мороните не пускат неваксинирани деца в училище понеже били опасност за ваксинираните, а всъщност логиката е обратната - в риск са неваксинираните. Не съм антиваксър, просто споменавам начина им на мислене.
Много умно.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
- ImmortaL_1000
- Контакти:
Тука в Бг пак никои няма да се ваксенире и ще седим с заразата още много години . 

[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]
ImmortaL_1000 написа:Тука в Бг пак никои няма да се ваксенире и ще седим с заразата още много години .
Е к'во ти пука? Ти нали ще си "ваксенирен" и нищо няма да те лови?

И не е вярно, че никой няма да се ваксва. Не работя с много пациенти, но поне един седмично ми заявява, че чака с нетърпение да се ваксинира (...което, ако е представителна извадка, ме навежда на мисълта, че 120 хил. дози ще си ги употребим всякак.)