1914.1902 написа:Furious_Monk написа:Аз предлагам, до края на сезона да викаме за всички противници, за да може и Перес да се махне...а след това, просто по навик, защото така е най-лесно.
Ще викаме и затова, време е и той да си тръгне, ще вземе да докара още бразилци през януари.
Кажете ми наистина кой треньор е отпадал в групите на ШЛ с Реал Мадрид и кой треньор е започвал толкова слабо сезона? Не може да изброим загубите на Зидан през този сезон, те са изключително много, а да кажете кога е бил последния силен мач на този отбор? После ми се сърдите като го сравня с Верея, ами точно такъв тим сме в момента.
Я пак? Зидан ли докара бразилците, или Перес? Или кадърните ни скаути, дето от години не са докарали читав играч? (...бъркам, Менди не е лош. Ама него всъщност го докара... Зидан.)
Не мога да ти кажа кой треньор е отпадал в групите. Ама ще ти кажа кой няма да отпадне тази година. Бием Гладбах, печелим групата, после (след драматично отпадане за КК), закърпваме сезона с една ШЛ и те така...
Пък вие викайте за Севиля, Барса, Червено знаме (Павликени), Тотнъм, Генчлербирлиги или който ви кефи. Само не разбирам зверското плюене... Може би Марсело, Кроос, Бензо, Варан или Бейл никога не са ви носили радост? Или Начо, Лукас, па дори и Иско никога не са се раздавали за този отбор? Или "дървото" Асенсио трябваше след скъсаните връзки да се върне поне два пъти по-силен и три пъти по-бърз? Или Зидан никога и нищо не е печелил за този клуб? (...трябваше да са седем поредни, три са за леваците, нали?)
Много приказки се изписаха тук. А едно изречение е достатъчно:
"If you can't support us when we lose or draw..."
(...продължението го знаете, предполагам.)