Едно е сигурно, щом Абрама развърза кесията това лято, нищо няма да го спре да го направи и следващата година, пък макар и за само един играч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Thsmith написа:Как защо? Защото това не е футбол, няма атракция, няма нищо. Има някаква игра на повторения. Следователно е безсмислено да се гледа.
И не само, че не е по-приятно, а дори не носи никакво удоволствие ако побеждаваш след намеса на такава система. Все едно да се радваш на служебната титла на Интер.
--
Причината футболът да е на тово ниво е точно емоцията, която предизвиква у хората. Същата, която тотално изчезва с намесата на технологията.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Furious_Monk написа: Зависи от гледната точка. Ако след това, на повторение видиш начина по който си спечелил, няма ли да се чувстваш глупаво, че си се радвал на една измама, защото грешка, която е могла да се избегне и въпреки това не е направено нищо по въпроса да се случи е друг вид измама.
И честно казано, емоцията винаги ще я има. Защото каквото и да си говорим тук, в момента в който отборът стъпи на терена и в минутите преди започването на дадения мач, може да усетиш тръпката, която в течение на мача те обхваща целия.
Както и да е. Прекалено хиперболизираш намесата на ВАР в мачовете. До този момент няма много общо с апокалипсиса, който предричаш- повечето двубои са си напълно гледаеми, на приемлива скорост и с достатъчно време да се насладим на футбола, ако той наистина е качествен и приятен за гледане.
Не мисля, че повече има какво да дискутираме по този въпрос, просто защото няма с какво да променим мненията си, но съм съгласен за едно нещо с теб- ВАР е деликатна тема и ако не се изпипа много внимателно, може да нанесе неприятни последици за играта, просто не съм съгласен, че в момента го прави.
П.П
Ако говорим за липсата на емоция у някого, по-скоро може да отворим темата за пренасищането от самата игра. Освен това, множеството от мачове, които даден отбор трябва да спечели, прави така че, качеството на играта да спада, което води и до по- голямо физическо и психическо натоварване. Второто се отнася и за феновете, не само за играчите.
В момента това е доста по-видим и нужен за решаване проблем.

Thsmith написа:Furious_Monk написа: Зависи от гледната точка. Ако след това, на повторение видиш начина по който си спечелил, няма ли да се чувстваш глупаво, че си се радвал на една измама, защото грешка, която е могла да се избегне и въпреки това не е направено нищо по въпроса да се случи е друг вид измама.
И честно казано, емоцията винаги ще я има. Защото каквото и да си говорим тук, в момента в който отборът стъпи на терена и в минутите преди започването на дадения мач, може да усетиш тръпката, която в течение на мача те обхваща целия.
Както и да е. Прекалено хиперболизираш намесата на ВАР в мачовете. До този момент няма много общо с апокалипсиса, който предричаш- повечето двубои са си напълно гледаеми, на приемлива скорост и с достатъчно време да се насладим на футбола, ако той наистина е качествен и приятен за гледане.
Не мисля, че повече има какво да дискутираме по този въпрос, просто защото няма с какво да променим мненията си, но съм съгласен за едно нещо с теб- ВАР е деликатна тема и ако не се изпипа много внимателно, може да нанесе неприятни последици за играта, просто не съм съгласен, че в момента го прави.
П.П
Ако говорим за липсата на емоция у някого, по-скоро може да отворим темата за пренасищането от самата игра. Освен това, множеството от мачове, които даден отбор трябва да спечели, прави така че, качеството на играта да спада, което води и до по- голямо физическо и психическо натоварване. Второто се отнася и за феновете, не само за играчите.
В момента това е доста по-видим и нужен за решаване проблем.
Не естествено. Ще се радвам като Кеоун след пропусната дузпа от Нистелрой и 5 пари не давам какво ще покаже повторението.
Грешката може да е основно там, че някой изобщо пуска повторение.
Ми аз тръпка не усещам, точно заради това не гледам. Просто защото това не е футбол и няма емоция. Ако няма вар е съвсем различно.
Няма как да има нещо гледаемо наистина при положение, че всеки момент може да се окаже неистински и да го заличат. Това не си струва за гледане.
То по неприятни последици от тези, здраве му кажи. Като почнат приходите да спадат, тогава ще се усетят от къде идва, но нз дали вече няма да е късно.
----
п.с. Футболът е най-популярната игра и е станал такава в този си вид. Защо му е да интегрира нещо от някакви си спортчета, които са дааалеч от неговата масовост и популярност? Те трябва да интегрират неща от футбола, а не обратното.
 ами който е по-добър, той да надделее
  ами който е по-добър, той да надделее   

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост