Юнес Бенжелюн - новото попълнение на Локомотив Пд

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Юнес Бенжелюн - новото попълнение на Локомотив Пд

Мнениеот deepblue1963 » 08 фев 2010 16:36

aloha^guy написа:
Евала на Локо Пловдив - не знам какъв футболист е този французин , но ми направи впечатление от интервюто,че е доста интелигентен.Личи си ,че не отговаря с по две ,три думички и да му вадят всяка дума с кука от устата.И не знам колко от чужденците в България са казвали тези силни думи (че е готов да умре за отбора си).Ако е такъв и в играта ,то бързо ще спечели сърцата на Локомотивци ;)
Като се сравни това ИЗКАЗВАНЕ с малоумните клишета на " Делев(след мача с Динамо), Антонов, Топчо,Мечо,Иван Иванов,Петков,Вл.Манчев ...и прочие " си е направо музика за ушите :) А да не говорим за познанията му за България и българския футбол
Много е важно ,когато даваш интервю за медиите да не клишираш ,а да кажеш нещо ново , такова ,че да заинтригува зрители,слушатели и читатели!!
Поздравления за интервюто!

1."- Какво знаеш за пловдивския клуб?
- Не е много, но разбрах, че има наистина много фенове. Разбрах, че ще са с нас и в най-трудните моменти, подкрепа, която малцина футболисти могат и да си мечтаят. Останалото зависи от нас. Имаме амбициозен президент, нови футболисти и добри треньори. Трябва да даваме всичко от себе си на тренировките и да изградим един отличен колектив.
- Как те посрещнаха новите ти съотборници, треньори, спортно-техническият щаб, въобще?
- Всички са много отзивчиви и приятелски настроени. Колективът е страхотен. Треньорът прави всичко необходимо, за да играем добър футбол. Идват и нови момчета, но имаме нужда от време, за да свикнем помежду си. Затова са и тези контролни мачове, някои от които не печелим."

Клише до клишето!Такива интервюта всеки журналист може да напише без да става от компютъра.Предлагам ти още:
"Животът продължава."Играем мач за мач.""Гледаме напред." и т.н.
2."- Сещам се единствено за Литекс (Ловеч), Левски... Особено Левски, тъй като при тях играе Седрик Бардон, който също е французин. Пък и играха в груповата фаза на Шампионска лига преди две години. Научих и за Литекс, тъй като при тях играе Нифлор. Добър нападател е. За ЦСКА знам, че е другият гранд в България..."
Това ако са му "познанията за българския футбол"-леле-мале.Научих за Литекс,щото там играе Нифлор.Т.е,ако не играеше Нифлор-"Кво й тва Литекс?"Познанията му за България нещо не ги срещнах.Сигурно са ми убегнали.Топчо,Мечо,Антонов,Петков не ги барай.Говори си за Делев,Иванов,Манчев и другите от твоя отбор.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 08 фев 2010 17:53

deepblue1963 написа:
aloha^guy написа:
Евала на Локо Пловдив - не знам какъв футболист е този французин , но ми направи впечатление от интервюто,че е доста интелигентен.Личи си ,че не отговаря с по две ,три думички и да му вадят всяка дума с кука от устата.И не знам колко от чужденците в България са казвали тези силни думи (че е готов да умре за отбора си).Ако е такъв и в играта ,то бързо ще спечели сърцата на Локомотивци ;)
Като се сравни това ИЗКАЗВАНЕ с малоумните клишета на " Делев(след мача с Динамо), Антонов, Топчо,Мечо,Иван Иванов,Петков,Вл.Манчев ...и прочие " си е направо музика за ушите :) А да не говорим за познанията му за България и българския футбол
Много е важно ,когато даваш интервю за медиите да не клишираш ,а да кажеш нещо ново , такова ,че да заинтригува зрители,слушатели и читатели!!

- Не е много, но разбрах, че има наистина много фенове. Разбрах, че ще са с нас и в най-трудните моменти, подкрепа, която малцина футболисти могат и да си мечтаят. Останалото зависи от нас. Имаме амбициозен президент, нови футболисти и добри треньори. Трябва да даваме всичко от себе си на тренировките и да изградим един отличен колектив.
- Как те посрещнаха новите ти съотборници, треньори, спортно-техническият щаб, въобще?
- Всички са много отзивчиви и приятелски настроени. Колективът е страхотен. Треньорът прави всичко необходимо, за да играем добър футбол. Идват и нови момчета, но имаме нужда от време, за да свикнем помежду си. Затова са и тези контролни мачове, някои от които не печелим."

Клише до клишето!Такива интервюта всеки журналист може да напише без да става от компютъра.Предлагам ти още:
2."- Сещам се единствено за Литекс (Ловеч), Левски... Особено Левски, тъй като при тях играе Седрик Бардон, който също е французин. Пък и играха в груповата фаза на Шампионска лига преди две години. Научих и за Литекс, тъй като при тях играе Нифлор. Добър нападател е. За ЦСКА знам, че е другият гранд в България..."
Това ако са му "познанията за българския футбол"-леле-мале.Научих за Литекс,щото там играе Нифлор.Т.е,ако не играеше Нифлор-"Кво й тва Литекс?"Познанията му за България нещо не ги срещнах.Сигурно са ми убегнали.Топчо,Мечо,Антонов,Петков не ги барай.Говори си за Делев,Иванов,Манчев и другите от твоя отбор.

Синият "капацитет" не забрави да се появи пак.... Завиждаш ли? Завиждай, завиждай. Как върви "синята селекция"? Някой носител на Златната топка с 3 висши образования трябва да е, като ти чета надменните коментари. А само ако знаеш, какво ни е густо, че на теб ти е криво.....

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 08 фев 2010 19:06

staria написа:
deepblue1963 написа:

Синият "капацитет" не забрави да се появи пак.... Завиждаш ли? Завиждай, завиждай. Как върви "синята селекция"? Някой носител на Златната топка с 3 висши образования трябва да е, като ти чета надменните коментари. А само ако знаеш, какво ни е густо, че на теб ти е криво.....[/quote]
Седрик Бардон е три пъти по-интелигентен от Бенжелюн.И,за разлика от него,той НАИСТИНА е играл в Лион,а не-"тренирал" с ПСЖ("На 16 отидох в детската школа на ПСЖ, а на 18 вече тренирах с мъжкия отбор. Там изкарах до 21-годишната си възраст, но така и не записах минути за първия тим. Бил съм на резервната скамейка, участвах и в няколко приятелски мача, но не и в официални").Самият Бенжелюн казва,че е чувал за Бардон.Бардон дали е чувал за него?Как мислиш:кой е по-класния?Как позна,че ми е криво?Да не гледаш в "кристалната топка" на магьосника?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 08 фев 2010 23:03

deepblue1963 написа:....Самият Бенжелюн казва,че е чувал за Бардон.Бардон дали е чувал за него?Как мислиш:кой е по-класния?Как позна,че ми е криво?Да не гледаш в "кристалната топка" на магьосника?

Дали Бардон е чувал за него ? Не е задължително.Важното е да чуе напролет. :idea: Естествено Бардон е по-класен футболист - две мнения няма.Нещо повече,Бардон е най-класният футболист на "Левски",така също и най-интелигентния - като футболни умения и като умствен багаж.Обаче си е на годинки.Неслучайно го спрягаха за треньор на "Левски".Ако не стане треньор,ще бъде скаут на сините от догодина.Друг е въпроса,ако Бенжелюн беше привлечен от "Левски".Представям си каква аларма щеше да се вдигне.Както стана с това момче Тевия,което дойде при вас.Все едно не сме го гледали в А група,та Вальо Грънчаров надълго и нашироко обясняваше как се борил за топката,как тичал и т.н. :lol: В един момент дойдоха "шерифите" и ...това беше за Тевия.Другия ви гръмовен трансфер - Кривия.Без коментар.Добър халф в отдавна минало време.Нещо като Чилика,за който толкова хора се изказаха тук,повечето нелокомотивци.Сега,да ти обясня как стоят нещата при нас. Ханъмата дойде в Локо Пд,стоя сума ти време и през цялото време продаваше.И взимаше "свободни агенти".Нещо като бай ти Ганя,той прави същото сега с вас.Динев се опитва да направи нещо,ако не друго,има някаква промяна.И на нас това ни харесва,понеже Нимфата ни беше засилила в "3-та глуха".Сега нещата са различни.И не знам що,ама на някои хич не им харесва.Едно ще ти кажа - ако не напролет,то наесен много отбори ще си имат проблеми в Пловдив.И не само тук.
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Върни се в “Локо Пловдив”