Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- modor
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777
Един ден Илия Димитров ще разказва на внуците, как веднъж докато пушил наргиле в Студентски град някой го е разпознал! 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
modor написа:Един ден Илия Димитров ще разказва на внуците, как веднъж докато пушил наргиле в Студентски град някой го е разпознал!
Не съм пушил през наргиле, та не разбирам с какво е по-лошо от цигарите. Да не би да има вътре и наркотик?
Емнахте го това момче, а то прави същото, което вероятно правят 90% от колегите му на тази възраст от неговия и всички други клубове.
[offtopic]П.п. Не съм този Илия.[/offtopic]
Не е проблем наргилето.
Проблеми са- липсата на дисциплина,отговорност- Болен ,нарушаващ карантина.
- липса на желание за развитие ,на воля-Вместо да тренира денонощно,и да се постарае да докаже,че нещо може да стане от него,той дреме по бардаци.
Това показва колко му пука.
Проблеми са- липсата на дисциплина,отговорност- Болен ,нарушаващ карантина.
- липса на желание за развитие ,на воля-Вместо да тренира денонощно,и да се постарае да докаже,че нещо може да стане от него,той дреме по бардаци.
Това показва колко му пука.
САМО ЛЕВСКИ!
Е той пича е на 24, за кога да се доказва 

Jürgen написа:Е той пича е на 24, за кога да се доказва
Именно!!!
Такива като него нямат място в Левски, пък ако ще и тонове левскарско мляко да е изпил ....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
Футболче все пак ще има, напук на празнословните прогнозите на някои спецове тук.
Лошото е, че и този уикенд мачът ни, в случая с Берое, е отложен, което се явява трети поред отложен мач за нас. Как ще пренареждат програмата, кога ще се играят, как ще издържат футболистите ни, без почти месец игрова практика - чака ни "забавен" месец декември.

Лошото е, че и този уикенд мачът ни, в случая с Берое, е отложен, което се явява трети поред отложен мач за нас. Как ще пренареждат програмата, кога ще се играят, как ще издържат футболистите ни, без почти месец игрова практика - чака ни "забавен" месец декември.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Така е по- добре.Стоянович все пак трябва да има известно време за подготовка,а и болните трябва да се възстановят.Е,то пак ще има оправдания,че времето било малко.
Друг въпрос ме вълнува повече.Как новото ЦСКА се опази от вируса?Цялата Ппл изгоря,само те не.
Друг въпрос ме вълнува повече.Как новото ЦСКА се опази от вируса?Цялата Ппл изгоря,само те не.
САМО ЛЕВСКИ!
БФС пак показват, че са глупави.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Odessit написа:
Не съм пушил през наргиле, та не разбирам с какво е по-лошо от цигарите. Да не би да има вътре и наркотик?
Емнахте го това момче, а то прави същото, което вероятно правят 90% от колегите му на тази възраст от неговия и всички други клубове.
[offtopic]П.п. Не съм този Илия.[/offtopic]
Сериозен ли си, че за професионален футболист не е проблем пушенето? За мен пушенето и пиенето трябва да бъде забранено със закон от клубовете и да има големи санкции при нарушрние. Като станат на 30+ и са решили да се отказват, да пият и пушат колкото си искат. Ти ще му плащаш, за да ходи по наргилета, а на терена пълна нула. Явно собствениците на отборите са някакви ненормалници. Защото това не е само при нас.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
mikata написа:Спрели се дриша лигата приключваме и спонсор няма да има
Значи сега не я спряха и ще има ли спонсор?