Всекидневна за отбора на моряците

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Re: Всекидневна за отбора на моряците

Мнениеот Ron Jeremy » 17 ное 2020 17:31

Вчера е починал Янко Атанасов -изиграл е 244 за Морето, друга легенда на Черно море , не съм имал щастието да го гледам , но от по старите фенове съм чувал само хубави неща за него. Мир на праха му !
ex Popeye

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 18 ное 2020 13:53

Заминава ли си Илиан Илиев към националния?! :shock:
ИзображениеИзображениеИзображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 18 ное 2020 16:54

Черен ноември заради кончините на Барона и Царя :cry: . Да почиват в мир. Относно Илиан в Националния - възможно, но ще е ужасен удар за нас. На всички ни е ясно, че има само 2 треньора, които могат да виреят на Тича и още един друг с голяма условност. Илиан е единия, другия е бачо ни Кольо. Колето доста поостаря, обаче и според мен има малко архаични виждания за футбола. Третия вариант в Вили Вуцов, той пък не е никакъв треньор, но е мотиватор и подскача там, дава енергия на играчите. ТИМ последния са го анатемосали както с Жоро Илиев, няма вариант за Вуцов. С други думи - Илиан замине ли ще стане лошо, но ако стане - по-скоро съм за Мартин Христов, хич не изглеждахме зле в мачовете с Арда и Ботев Пд и то почти изцяло с юноши :idea: .
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 20 ное 2020 17:19

ShooterMan написа:Черен ноември заради кончините на Барона и Царя :cry: . Да почиват в мир. Относно Илиан в Националния - възможно, но ще е ужасен удар за нас. На всички ни е ясно, че има само 2 треньора, които могат да виреят на Тича и още един друг с голяма условност. Илиан е единия, другия е бачо ни Кольо. Колето доста поостаря, обаче и според мен има малко архаични виждания за футбола. Третия вариант в Вили Вуцов, той пък не е никакъв треньор, но е мотиватор и подскача там, дава енергия на играчите. ТИМ последния са го анатемосали както с Жоро Илиев, няма вариант за Вуцов. С други думи - Илиан замине ли ще стане лошо, но ако стане - по-скоро съм за Мартин Христов, хич не изглеждахме зле в мачовете с Арда и Ботев Пд и то почти изцяло с юноши :idea: .

Третия по-скоро е Гонзо, Вуцан е кръгла нула. Не ни трябва още един Мартин "Айде" Стоев, мерси.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 20 ное 2020 17:58

ogrizko написа:Заминава ли си Илиан Илиев към националния?! :shock:

И от какъв зор ще предпочете националния пред Черно море!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 20 ное 2020 18:17

Илиан ще търпи ли лъчотаневци и бели торбислайна да му диктуват кой да играе в националния. Илиан и Мъри незаслужено бяха пренебрегвани в националния и надали им се ходи там.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 21 ное 2020 20:38

Гонзо вярно може да вирее на Тича, а при определени условия би могъл да е дори много успешен - имам предвид точните играчи, които да са по-скоро биткаджии и да ги надъхва (нещо в което е номер 1) и да играят на макс. Обаче треньорските му умения са под всякаква критика - изгонят някой, вкарва 10 защитника, губим ли в резултата - 10 нападателя :) . Не го слагам, защото просто не искам да го мисля този вариант, а и нямаме подходящите играчи освен Димов, Станчев, Панайотов и Велев и може би Ангелов и Иса и никой друг не е от този тип, дето може да играе "футбола" на Гонзо. Кольо е единствената опция на Илиан(освен дето знае и поругалски), но се моля с 2 ръце Илиан даже да не си помисля за напускане, Адмирала си остана с футбола отпреди 10, че и повече години като разбирания
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 23 ное 2020 10:24

Бай ви Кольо вече не е опция :( Бог да го прости!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 23 ное 2020 10:39

Ужас :cry: Бог да го прости! Ще го запомня като свестен човек :(
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 23 ное 2020 10:56

tiamat написа:Бай ви Кольо вече не е опция :( Бог да го прости!
ти тъп ли си или просто ти е нисък тавана ????

Да почива в мир Адмиралът - най успешния треньор на морето !!!
ex Popeye

Върни се в “Черно море”