Fbf написа:Някой забеляза ли някаква промяна от както Ивайло Цветков Нойзи е в Левски? Той направи ли изобщо нещо за клуба досега?
На пресконференцията на новия УС, Цветков каза, че ще помага ако има нужда. Явно засега няма нужда.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Fbf написа:Някой забеляза ли някаква промяна от както Ивайло Цветков Нойзи е в Левски? Той направи ли изобщо нещо за клуба досега?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
mikata написа:Трябва да пуснат някакви артикули за предстоящите празници,картите вече затихват.
Приходите за ноември едва ли ще са повече от 300-400 бона. Въобще не им се занимава само чакат за спонсори.
rhaegar написа:То и ние дадохме, на Гонзо, Топчо, сега Живко. Не знам, аз си мисля, че Гела вече е в друга орбита (в смисъл, че се е надул доста повече от преди) и пак ще се опита да докара някой чуждоземен експеримент на пролет.
Как да е, успех на Захари и дано не съм прав.
vlong написа:Милко ТВ бил видял Ил.Димитров да пуши наргиле в Студентски.Според вас възможно ли е?
Потребители, разглеждащи този форум: darkblue67, helic, LoveAndPeace и 33 госта