Двубоят с Берое официално е отложен.
“Левски” ще пропусне два мача поред от първенството. Дори част от карантинираните по-рано в тима да дадат отрицателни резултати от новите си тестове след изтичане на карантината, то двубоят срещу “Берое” на 28 ноември също няма да се играе заради масовото заразяване и в старозагорския клуб. Така следващият двубой на “сините” в Първа лига ще е на 5 декември срещу “Арда”. Tогава Славиша Стоянович ще запише повторен дебют начело на “сините”. А до края на 2020 г. “Левски” ще има само още един мач - срещу “Царско село” на 12 декември.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777
Последна промяна от 1914.1902 на 19 ное 2020 21:21, променено общо 2 пъти.
modor написа:rhaegar написа:Е па да играят мача, ама да пуснат само заразените и от двата отбора.
РЗИ харесва това. После ще трябва да събираме и пари за глоби за нарушаване на карантината
Е кво, нали така и така са болни? Кво ще им стане?

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

1914.1902 написа:Двубоят с Берое официално е отложен.
“Левски” ще пропусне два мача поред от първенството. Дори част от карантинираните по-рано в тима да дадат отрицателни резултати от новите си тестове след изтичане на карантината, то двубоят срещу “Берое” на 28 ноември също няма да се играе заради масовото заразяване и в старозагорския клуб. Така следващият двубой на “сините” в Първа лига ще е на 5 декември срещу “Арда”. тогава Славиша Стоянович ще запише повторен дебют начело на “сините”. А до края на 2020 г. “Левски” ще има само още един мач - срещу “Царско село” на 12 декември.
Мен ме кефи ,ще имаме време да влезем в релси.
Според мен е вид справедливост.
САМО ЛЕВСКИ!
Червени вече реват, че БФС е синьо?
Прав ли съм?
Прав ли съм?

- modor
- Контакти:
rhaegar написа:Е кво, нали така и така са болни? Кво ще им стане?
Ще вземат изградят некъв имунитет тия клетници

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
-
- Контакти:
С тези отложени мачове отборът ще има по-дълга почивка, отколкото между сезоните.
“Левски” ще пропусне два мача поред от първенството. Дори част от карантинираните по-рано в тима да дадат отрицателни резултати от новите си тестове след изтичане на карантината, то двубоят срещу “Берое” на 28 ноември също няма да се играе заради масовото заразяване и в старозагорския клуб. Така следващият двубой на “сините” в Първа лига ще е на 5 декември срещу “Арда”. Tогава Славиша Стоянович ще запише повторен дебют начело на “сините”. А до края на 2020 г. “Левски” ще има само още един мач - срещу “Царско село” на 12 декември.
До 5 декември има много време . Не се знае тогава дали пък в Арда няма да има над 10 заразени . Най логично е първенството да бъде прекратено и да продължи напролет ако ситуацията тогава позволява .
- LoveAndPeace
- Контакти:
miro_rz написа:Червени вече реват, че БФС е синьо?
Прав ли съм?
Като прасе на предколедния си последен марш.
Да пуснем U19 да се надиграват обаче няма да искат.
Предвид това, че пролетния сезон ще бъде доста натоварен: има 15 кръга, плюс плейофи, плюс 4 кръга за купата и 2 прекъсвания за национални отбори, освен това пролетния сезон трябва да завърши до началото на Май (не че ще има участници на Европейското от нашата лига, но правилата на УЕФА държат всички първенства да завършат рано).
Така че ще направят всичко възможно да се изиграят повечето от отложените мачове през декември, между 12-и и 20-и-някой си, или пролетния сезон ще трябва да почне още Януари, което според мен е по-лошия вариант
dido2k написа:1914.1902 написа:Двубоят с Берое официално е отложен.
Предвид това, че пролетния сезон ще бъде доста натоварен: има 15 кръга, плюс плейофи, плюс 4 кръга за купата и 2 прекъсвания за национални отбори, освен това пролетния сезон трябва да завърши до началото на Май (не че ще има участници на Европейското от нашата лига, но правилата на УЕФА държат всички първенства да завършат рано).
Така че ще направят всичко възможно да се изиграят повечето от отложените мачове през декември, между 12-и и 20-и-някой си, или пролетния сезон ще трябва да почне още Януари, което според мен е по-лошия вариант
Може да се промени формата на първенството като плейофите отпаднат . И без това при сегашният им съкратен вариант някои отбори ще бъдат ощетени за сметка на други в зависимост от това кой слещу кого ще дамакинства .Ако първенството завърши с редовния сезон ще е по справедливо , защото всички отбори ще са изиграли по 2 мача помежду си при разменени домакинства .