Титулярът да ме извини
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна) НОВА АНКЕТА.
Позволих си да пусна тема за мача 
Титулярът да ме извини
Титулярът да ме извини
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Red_Neck написа:Позволих си да пусна тема за мача
Титулярът да ме извини
Извинен си. Двуседмична контузия получих
- Cheradonna
gihuelo написа:Red_Neck написа:Позволих си да пусна тема за мача
Титулярът да ме извини
[offtopic]Някое грубо левскарче те контузи толкова сериозно нали?Иначе ми се струва,чи при Марияна си ходил,бързо си се възтановил от дърводелската балтия.
https://prnt.sc/13erlpl
Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!!

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!!
Cheradonna написа:gihuelo написа:Red_Neck написа:Позволих си да пусна тема за мача
Титулярът да ме извини
[offtopic]Някое грубо левскарче те контузи толкова сериозно нали?Иначе ми се струва,чи при Марияна си ходил,бързо си се възтановил от дърводелската балтия.[/offtopic]
[offtopic]Казах на един рогат ,че ми е чудно как пази равновесие и ми удариха балтията.[/offtopic]
Когато свърши анкетата ще ми е любопитно да видя разбивка на резултатите по "електорални групи" (ако е възможно), за да видим КОИ иска да има цензура! 
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Ozzimozzi написа:Когато свърши анкетата ще ми е любопитно да видя разбивка на резултатите по "електорални групи" (ако е възможно), за да видим КОИ иска да има цензура!
аз съм против и не ми е ясно защо е тая тема.
Каквото искам да пиша - пиша в темата на сините. Те също пишат каквото има да пишат там. Там пишат и други: Например: 5-те фена на Лудогорец и 2-та на #цецочислото. Ако идеята е темите да се дублират и да се пишат едни и същи неща - напълно е безсмислено
To Коле неостанаха потребители във форума, да не говорим, че доста такива пишат едновременно с няколко акаунта.
Тук ако пишат повече 30 различни човека ПОСТОЯННО и акаунтите им не са на по няколко месеца, ще хвана пингвин в езерото Ариана.
Edit: А в тази тема "Без цензура" как не им омръзна на 5-6 човека да пишат едно и също по цял ден и идея си нямам, явно са хора без работа.
Тук ако пишат повече 30 различни човека ПОСТОЯННО и акаунтите им не са на по няколко месеца, ще хвана пингвин в езерото Ариана.
Edit: А в тази тема "Без цензура" как не им омръзна на 5-6 човека да пишат едно и също по цял ден и идея си нямам, явно са хора без работа.
Последна промяна от Dust на 17 ное 2020 20:54, променено общо 1 път.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
k_oleto написа:Ozzimozzi написа:Когато свърши анкетата ще ми е любопитно да видя разбивка на резултатите по "електорални групи" (ако е възможно), за да видим КОИ иска да има цензура!
Каквото искам да пиша - пиша в темата на сините. Те също пишат каквото има да пишат там. Там пишат и други: Например: 5-те фена на Лудогорец и 2-та на #цецочислото. Ако идеята е темите да се дублират и да се пишат едни и същи неща - напълно е безсмислено
Коле, и аз си пиша, ама не всичко излиза на яве после, та ми се ще нещо по-читаво!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
Красимир Иванов
Красимир Иванов
Ozzimozzi написа:k_oleto написа:Ozzimozzi написа:Когато свърши анкетата ще ми е любопитно да видя разбивка на резултатите по "електорални групи" (ако е възможно), за да видим КОИ иска да има цензура!
Коле, и аз си пиша, ама не всичко излиза на яве после, та ми се ще нещо по-читаво!
мен хептем ще ме откажат от форума с тия две теми (спам)
Но........не ми е работа.
Както видяхме - оня ден нямаше кой да направи тема за мача, а вие очаквате жива дискусия в спам тема - пълен шит!
И аз против щото се повтарят неща до втръсване още от времената на "Възраждането на ЦСКА" когато Уйнето не беше Dust, Донка не беше Цецочислото и т.н