Ла Лига: Валенсия - Реал Мадрид - 4:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Ла Лига: Валенсия - Реал Мадрид - 4:1 FT

Мнениеот 1914.1902 » 09 ное 2020 17:22

Цирка продължава! Зидан да си взима Дюпон или какъвто е там и да се махат!

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 09 ное 2020 17:31

1914.1902 написа:Цирка продължава! Зидан да си взима Дюпон или какъвто е там и да се махат!

Един футболист имахме, който въпреки пръднята около себе си, беше на топ ниво и тази новина направо ми развали тотално настроението.
Изображение

волфи
Контакти:

Мнениеот волфи » 09 ное 2020 19:36

Real написа:и к'во, да излезем другия път с Одри, Начо, Милитао и Менди, за да ви угоди Зидан?

Аз бих бил много доволен от защита Начо отляво и Одри отдясно вместо Марсело и Васкез + титулярите си Рамос и Варан.

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 09 ное 2020 22:31

Bernaleo написа:
Real написа:Иско, да, не е във форма.

В Барса щеше да ни върши доста повече работа,отколкото при вас резерва.

Така е. Аз затова се радвам, че не дойде при вас.
волфи написа:
Аз бих бил много доволен от защита Начо отляво и Одри отдясно вместо Марсело и Васкез + титулярите си Рамос и Варан.

Аз също (само ако може отляво да е Менди, а Начо да замества Варан).
Ама исках да кажа, че няма как за загуба, дошла от фрапантни грешки на играчи, които не само Зидан, а и ние бихме пуснали като титуляри, да виним треньора. Твърде комплексни са факторите - трансфери, контузии, форма, съдийство, шанс, разбира се - и Зизу има "заслуги". Но в никакъв случай вината не е само негова.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 11 ное 2020 08:37

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 11 ное 2020 16:05

zzrulzzz написа:Ибаси, дай да съберем пари и да ви пратим вас да ги развивате тия играчи, че като ги гледам напоследък само се разхождат - тия, дето искате да играят са кръгла нула, тия, дето хулите по принцип, щото така сте свикнали, поне се опитват и правят нещо, а за другите си е ясно, че са meh... Това треньорско решение ли е? „Давайте, момчета, поразходете се за здраве, пък каквото стане.“
И накрая при 3 дузпи и автогол да ми обяснявате, че Зидан е виновен... Като не пусне някой „УУУ, тоя тъпанар Зидан не пуска еди-кой-си, той е велик, ебати формата има (във Фифа)“. Зидан пуска въпросния играч, който си бара та****те - „УУУ, тоя дебил Зидан за кво го пуска тоя, той за нищо не става, цял мач нищо не играе“. И така нататък, и така нататък.
Най-любимо ми е на полувремето да се пита защо треньорът не си е подал оставка. Направо ми се изприщва гъза от подобна тъпотия, която се пише нон-стоп. В челната 3-ка е как при победа темите са с около 2-3 страници мнения, като първите 2 са състав, прогнози (естествено, разни субекти, дето си нямат отбор не пропускат), но след това постно, едно такова. Ако нещо не върви обачи - О, МАЙКО! 10 страници „МА ЗИДАН ОЩЕ ЛИ Е ТРЕНьОР. УЕ?! А няма въпроси от сорта на: Защо, по дяволите, играчите се разхождат всеки мач и играят около полувреме, в най-дорбия случай. Защо Винисиус след 2 години още не може да даде 2 паса като хората, камо ли да уцели вратата? Защо това, защо онова... И, най-вече, излизайки от онова „Зидан е виновен за всичко, щото е най-лесно“, наистина ли той е виновен?
Защитата била разграден двор. А миналата година дядо му на Зидан ли беше треньор като главно заради защитата и Куртоа направихме нещо?

Кой е ревал, че Зидан не е пуснал Марсело и Васкес? :lol: :lol: Защото той ги пусна в този мач и преди него доста хора знаехме какво да очакваме, може да провериш.
Добре Зидан е бил миналата година треньор, но сега защо не вземе да обясниш на всички тук как и защо пропадна така Реал М, че да допуска основно по два гола на мач?

zzrulzzz
Контакти:

Мнениеот zzrulzzz » 14 ное 2020 02:14

Добре, че спомена 2-та, които повечето не са искали. А останалите? Всеки мач някой има претенции защо еди-кой-си не играе: Иско, Йович, Родриго, Винисиус и т.н.
Извинявай, ама Винисиус с какво е по-добър от Бензема, щото много го хейтите? Вторият поне цели вратата и дава много добри пасове. Ако Бензема за вас е провал и не става, то Винисиус не трябва да стъпва на терена. Йович е... Не знам, сякаш чака топката да му падне на главата. Мариано е.... Meh... Но поне е борбер, та там по има смисъл.
Васкес може да е спънат, ама поне си свърши работата, в нетипична за него позиция и лимитиран от възможностите си. Васкес, както и Начо, винаги се раздава.
Искам ти да ми обсяниш как със същите играчи, схема, тактика, дето все мрънкате, то резулатите са различни. Да не би Зидан да им е казал тоя сезон: „Абе, момчета, тичайте, па кво стане.“? Не можеш да ме убедиш, че треньорът, който е същият, е виновен за индивидуални грешки и лоша постройка, при положение, че преди няколко месеца този проблем го нямаше със същите играчи.
Сега, знам, че това ви е единственият начин да мрънкате, ама, при вкарване на малко мисъл, тезата ви издиша. На мен също някои негови решения не ми харесват и са ми странни, но в крайна сметка, нито сте там, нито знаете за какво става въпрос, пък камо ли да обвинявате някой, който стои на тъч линията за дебилни грешки от играчите. Малко по-сериозно, моля, да не се превръщаме в разни други фенове, дето очакват квадрупъл, щото се махнал някой си.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 14 ное 2020 08:56

Претенциите, които имам аз са били за честите контузии и примерно, че не пускат Родриго по-често. Миналият сезон той ни класира за следващата фаза на ШЛ, а този сезон е с основна роля в това да победим Интер. Вкара ключов гол, ако на неговото място беше Винисиус щеше да изпрати топката на Уанда Метрополитано. Йович не съм му голям фен, но очаквах много от него, явно не е готов с напрежението в Реал Мадрид и не успява да се възползва от малкото шансове, които му дават.

Винисиус никога не съм очаквал нещо от него, за да тръгвам да казвам, че е по-добър от който и да е футболист. Бензема си играе колкото може, но заради него Йович не получава много шансове. Освен това пак ще го кажа - Холанд няма да дойде в Реал Мадрид, за да е резерва на Бензема, а Мбапе няма да дойде тука да се редува с нашите крила всеки мач. В отборът е препълнено, а ние дори не взимаме пари и от продажбите (примерно за Хамес).

Васкес топката го удари така в ръката, че ми се струва, че е някакъв аматьор и не знае къде да я сложи като е в наказателното.

Зидан този сезон създава прекалено голямо напрежение с оглед резултатите. Хем вижда, че резултати се лоши, хем в тежко гостуване на Валенсия прави такива ротации, че дори в съблекалнята не са разбрал неговите идеи и това може да струва прекалено скъпо на Реал Мадрид. Втора загуба в първите осем мача в Ла Лига, а в ШЛ е направил едно нищо до момента, което е много несериозно, но като гледам го оставиха да е треньор, което е странно. Не всеки е получавал такъв шанс. Примерно Лопетеги дойде, не му направиха селекция и го изгониха много бързо.

Аз не съм казал, че ми трябват всички титли. Достатъчно е да видя качествена игра, борбеност и желание за победа. Това не го виждам в повечето мачове през този сезон, но ако ти си го видял срещу Валенсия и Кадис, окей. Преди сезона казах, че с това смешно розово екипче ще изглеждаме толкова смешни, колкото самия екип. Но не знам дали беше във форума или в страницата на българските фенове на Реал Мадрид.

Върни се в “Реал Мадрид”