Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
На Нора бащата не е ли играч? Отмъщава ли му
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Искам много визуализирани тренировки на фм... някой си
Дано доживеем
Дано доживеем
- Drunken_Master
- Контакти:
Football Manager
За какво пък са ти толкова "визуализирани" тренировки ? Методиката е съвсем опростена. Всички младоци, които са с под 12-13 determination ги пращаш при по-опитните ти играчи в mentoring groups. При последните версии на играта, малко забатачиха учението на талантливите играчи от школата, ама... пак може да се справиш. Преди беше с tutoring и ако по-опитният е с по-висок determination и го мотивира, като му придава от неговият.
При нападателите е добре да се знае, че тези които имат по-нисък anticipation и по-висок technique е добре да бъдат тренирани за шутиране със сила. Тези с по-висок finishing, composure и аnticipation е добре да бъдат тренирани за по-прецизни шутове или т.нар. places shoots.
Тия неща като "измъкване от изкуствената засада", "дриблиране нон-стоп", "пробиви в ляво" и т.н. ги оставям на треньорите да си решат. Още първата ми работа е да си взема треньори, които да са с най-малко 11 coaching attributes. И в България могат да се намерят такива. По този начин тяхната преценка е по-добра от моята, понеже наистина съм забравил, кои оценки бяха най-важни за еди кое си... Направо си питаш треньора, какво смята относно този играч, да бъде трениран да прави пробиви по левият фланг. Ония може да ти каже, че не е съгласен, но при всички положения ще ти предложи нещо друго. Моите бекове в ЦСКА всички ги бях направил да пробиват по крилото, да остават по-често напред и да играят по-агресивно. Скъсваха се да правят асистенции после...
Aз напоследък нещо не съм играл. Говорим за около пет-шест месеца. С ФК Тире стигнах някъде до 80-90 поредни срещи от А Група-та без загуба. Вземи си Деян Йовелжич от Црвена Звезда за нападател и Шчербитски от БАТЕ за вратар.
При нападателите е добре да се знае, че тези които имат по-нисък anticipation и по-висок technique е добре да бъдат тренирани за шутиране със сила. Тези с по-висок finishing, composure и аnticipation е добре да бъдат тренирани за по-прецизни шутове или т.нар. places shoots.
Тия неща като "измъкване от изкуствената засада", "дриблиране нон-стоп", "пробиви в ляво" и т.н. ги оставям на треньорите да си решат. Още първата ми работа е да си взема треньори, които да са с най-малко 11 coaching attributes. И в България могат да се намерят такива. По този начин тяхната преценка е по-добра от моята, понеже наистина съм забравил, кои оценки бяха най-важни за еди кое си... Направо си питаш треньора, какво смята относно този играч, да бъде трениран да прави пробиви по левият фланг. Ония може да ти каже, че не е съгласен, но при всички положения ще ти предложи нещо друго. Моите бекове в ЦСКА всички ги бях направил да пробиват по крилото, да остават по-често напред и да играят по-агресивно. Скъсваха се да правят асистенции после...
Aз напоследък нещо не съм играл. Говорим за около пет-шест месеца. С ФК Тире стигнах някъде до 80-90 поредни срещи от А Група-та без загуба. Вземи си Деян Йовелжич от Црвена Звезда за нападател и Шчербитски от БАТЕ за вратар.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Аз отворих сейв на ФМ21 с Блекбърн снощи, но стигнах до първата контрола и си легнах. Днеска ще се задълбоча повече.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- сини шампиони
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=d161QL10588[/youtube]
-
THE G.A.M.E
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=YCu-0nyuQMU[/youtube]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.