NBA Regular Season 20-21
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Drunken_Master
- Контакти:
Лейкърс
Все по-усилено се говори за Крис Пол. Малко ме съмнява, ама...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Re: NBA Regular Season 20-21
Че вие имате ли кап за Крис Пол?
Аз четох, че Финикс са големите претенденти за него.
Аз четох, че Финикс са големите претенденти за него.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Drunken_Master
- Контакти:
Лейкърс
Вие, бе, челеби... Пърк онзи ден е оревал орталъка, Стивън Ей Смит отрича.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Не знам къде ги четеш тия неща, честно. Говори ми за сериозни журналисти, не за Стив Смит.

- Drunken_Master
- Контакти:
Лейкърс
Стига рева, бе, играч ! Какво значение има, кой какво е писал ? Никой не иска да играе в жалкото ви отборче ! Още се чудя на Кралят, какъв х*й го дири при вас. Поне ви направи шампиони, какво друго...
Спри да влизаш във форума пиян.
Или кочето е прав и имаш шизофрения?

- Drunken_Master
- Контакти:
Селтикс
rhaegar написа:Спри да влизаш във форума пиян.Или кочето е прав и имаш шизофрения?
Ако Ейндж трейдне Гобер, ще ви го наденем с макарите, сеш ли се ?
Boston is the obvious fit with three first-round picks (No. 14, No. 26, No. 30), two young big men (Robert Williams, Grant Williams) and, possibly, a big expiring salary (Gordon Hayward) to offer. Gobert instantly solves Boston’s Bam Adebayo problem, and possibly its Anthony Davis conundrum as well. But Brad Stevens wants his centers to shoot. Gobert doesn’t. Danny Ainge has made a career-long point not to invest in centers. Gobert needs a new contract, and it would not only launch Boston into years of luxury tax payments, but perhaps a repeater penalty down the line as well.
Само ако ми обясниш, за чий *** Юта ще се навият да трейднат Гобер.

- Drunken_Master
- Контакти:
Джаз
rhaegar написа:Само ако ми обясниш, за чий *** Юта ще се навият да трейднат Гобер.
Най-логичната причина е, че на французина му изтича договора... Иначе не съм ОК с това, Смарт да е жертвеното агне, ама...
https://www.spotrac.com/nba/free-agents/2021/
Уестбрук е поискал трейд, очаква се Хардън да направи същото. Собственикът на Хюстън е основната причина, двамата са недоволни и не вярват, че може да постигнат нещо повече с отбора. Даже се заговори, че най-сериозният претендент за Ръсел са Шарлът.