Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот paceto » 09 ное 2020 22:18

И мен ме радва Себастиан Курц и много искам да видя подобна личност начело на САЩ и на тази възраст.
Въпрос на време е, защото на хората тук ще им писне да се занимават само със старци, а и времето само ще си го наложи.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 09 ное 2020 22:21

Глупости... 65-68 години е идеална възраст.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 09 ное 2020 23:24

Eminem написа:WTF ?

Има нещо извратено в това да връчиш (поне на книга) толкова много власт на толкова дементен дядка... ПУашим се!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=z_wlQZ5N_2k[/youtube]

Потребителски аватар
gacobacov
Контакти:

Мнениеот gacobacov » 10 ное 2020 02:04

Какво ли има предвид Айшето под "We’re ready to act to address systemic racism"? Ще изплащат репарации на черните ли? :lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 ное 2020 07:07

Real написа:
Eminem написа:WTF ?

Има нещо извратено в това да връчиш (поне на книга) толкова много власт на толкова дементен дядка... ПУашим се!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=z_wlQZ5N_2k[/youtube]

Ти мислиш, че нещо ще зависи от него ли?
Помислете обаче за нещо много зловещо: медиите или по-скоро... медиЙте :lol: . Абе как мейнстрийм медиите спазват един наратив глобално. Не е само за коронацирка. За Тръмп е същото и Байдън - copy-paste. Все едно има една главна редакция глобална. Да не говорим пък какво се радват тука някакви джуджета български, идващи от една провалена държава, като нашата за там какво става в Щатите? Какво му става на шiбания свят???
Вчера между другото се отбеляза годишнина от едно събитие, което до голяма степен е виновно за фалша, в който живеем днес. С падането на Берлинската стена, двуполюсния модел беше разбит на пух и прах - равновесието в света е било нарушено. Инът победи Ян, а с рухването на равновесието - рухна всичко. Тръмпо може би се опита да възстанови донякъде този двуполюсен модел със заяжданията си с Китай, но не му се получи. Ако се слушат някои български анализатори (макар че тея, дето стават за нещо всичките са кремълоиди) следва смяна на парадигмите. И на мен не ми харесва, честно. Определено предпочитах PAX Americana пред това, което следва, а въпросните кремълоиди се кефят - а, така, империята се разпада. Е, сега всички ще видите кон боб яде ли. А, ние го гледаме всъщност вече - тази "нормалност" в момента, ще се запази. Само да им кажа на кремълоидите, че в Китай и в момента се строят концентрационни лагери, така че да се готвят. Всички.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 ное 2020 07:12

THE G.A.M.E написа:
metodito написа:Представи си Грета Тунберг главен секретар на ООН. :lol:
И аз мисля като теб, а и аз примерно като възрастен мога доста по-лесно да изманипулирам един "младеж"
Майатап-майтап, ама това объркано дете го гласят за голямата полит. сцена, а формираните и възгледи едвали са нейни.

Инак мен лично ме кефи Премиера на австрйците, той определено е от новата генерация, типикъл - доста краен в нЕкои неща, най-вече за мигрантите и Турция. :lol:
Орбан обаче не знам що го пишат от "новата генерация"... Типично комуне, правещо се на "десен". :roll:

И тоя е кукла на конци нечия. Йорг Хайдер беше човекът май, но го поубиха.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 10 ное 2020 19:18

Lindsey Graham says the Republicans will never win another presidential election if they don't 'do something' about mail-in voting

The US will never again elect a Republican president unless lawmakers "do something" about mail-in voting, Senator Lindsey Graham said on Monday.
Graham, a close ally of Trump, said that "we are going to lose the ability to elect a Republican in this country."
The Trump campaign continues to push baseless allegations that Joe Biden benefitted from widespread voter fraud in the US election and has launched several lawsuits.
Biden was confirmed the projected winner of the election over the weekend and held a victory rally.
As expected, mail-in ballots in key battleground states leaned heavily in Biden's favour.

https://www.businessinsider.com/us-repu ... ns-2020-11
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 11 ное 2020 09:58

metodito написа:

:lol: Не, разбира се, тоя не помни имената на внучките си... Зловещото е в това, че американците, пък и човечеството изобщо, дотолкова са загубили способност да разсъждават, че са склонни да поверят бъдещето си на какво да е зомби, само защото "медиите и Холивуд" го били подкрепили... И не виждат какво се случва, дори когато нагло им го заявят в прав текст:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=WGRnhBmHYN0[/youtube]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 ное 2020 12:31

Real написа:
metodito написа:

:lol: Не, разбира се, тоя не помни имената на внучките си... Зловещото е в това, че американците, пък и човечеството изобщо, дотолкова са загубили способност да разсъждава

Ако не беше така, нещата щяха да са като през есента на 2019 (не казвам както преди 2001, защото това е мираж), уви, както казваш... Няма конспирации - всички заживяхме в едно друго "нормално". Това беше. Да ги видим какво са ни подготвили нататък. Човечеството няма да се събуди, защото не е едно. Тъкмо напротив. Ако аз бяха на тяхно място, щях да насъскам олигофрените срещу нормалните и да им гледам цирка.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 11 ное 2020 19:18

Ей пък голяма работа станала, че обърка имената на внучките си все едно не може да се случи на всеки в такава ситуация. Човека е на възраст, под емоции, сред тълпа насред улицата, с очила и маска и на всеки би се случило след като зрението ти не е добро поради възрастта си, слънчевите очила и маската, която пречи също на видимостта.

Повтаря се това все едно е станало егати драмата и голям проблем все едно никой друг не е правил гафове включително и Тръмп.

Real написа: :lol: Не, разбира се, тоя не помни имената на внучките си...

Дай да си говорим както трябва, защото между объркване на човека до теб и до това да не му помниш името е голяма разлика. Байдън просто обърка едната с другата, а не че им е забравил имената.

Върни се в “Свободна зона”