Гонзо става ли за треньор?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Гонзо става ли за треньор?
През толкоз тренери е минал-все требва да е научил нещичко
- santiliana
Стига глупости! Мигар Пената е завършил някаква школа, а това не му пречеше да стигне преди 20-ина година полуфинал с чорбата, а 94-та под негово ръководство станахме 4-ти в света...Гонзо му трябва време и най- вече ИГРАЧИ, защото и сър-а от Ман Юн. да ни е тренер, като нямаме класни футболери- нищо няма да се получи...
За старши треньор категорично НЕ в момента ! Иначе за помощник или нещо такова става
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

Нещото което се набива на очи е, че Левски за половин сезон си изкараха толкова червени картони, колкото за 2-3 години назад взети заедно не са получавали, а това не е добре.
Относно Гонзо с времето ще усвои и треньорската професия.

-
danchobara
- Контакти:
PFC Litex написа:Нещото което се набива на очи е, че Левски за половин сезон си изкараха толкова червени картони, колкото за 2-3 години назад взети заедно не са получавали, а това не е добре.
Аз само мога да добавя със болка в сърцето,че и толкова загуби направи,колкото 2-3години не са правили.
- deepblue1963
Като го обсъждаме през ден,това ще помогне ли с нещо?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Това писам на друго място:Левски е безнадеждно слаб. И не ме интересува, че Гонзо не го интересували резултатите от тези контроли.Каза го, понеже е бил наясно как ще се орезиляват. И докато не не се извинят на запалянковците си за тъпите си изцепки, няма да им простя.
Защото съм левскар отпреди да бъдат родени всички лекета, които мачкат топката по терените и не могат да затоплят фланелките, камо ли да ги намокрят. Преди години съм пропътувал 550 км да гледам "Левски"наживо в Сф. Но тогава играеха мъже в отбора, а не такива, както се изрази И.Славков - куци.
коне. Щото вземат по една торба пари и не им пука от нищо!
Ще се окаже, че колкото е треньор Гонзо, толкова и ония безхарактерници са футБОЛИсти. Писна ми да се надявам - ха днес, ха утре.
А отбора е дал поколения легенди, има по кого да се сравняват А не да ходят по барове и механи, и да лапат силиконите на чалгаджийките. Няма да ги гледам вече и по ТВ, ако не заиграят що-годе сносен футбол. Но това за да стане, и
Гонзо, ако има дупе, трябва да им пусне кръв / и в буквален смисъл/. Да пита Шпайдела как става!
Ще добавя само, че Гонзо от редови футболист/моите уважения тук/, не може да осъмне като "главен мениджър", каквото и да означава това. Просто топлата вода е открита отдавна - пом.треньор, сериозна школа, треньор. Това във времето трябва да продължи 3-5 години мин. И наистина най-голямата глупост през този век е изгонването на Велев/който май слугува-стажува 5-6 год. като помощник/от отбора. Дълго ще ни държи влага, каквито и експерименти да прави собственика.
Защото съм левскар отпреди да бъдат родени всички лекета, които мачкат топката по терените и не могат да затоплят фланелките, камо ли да ги намокрят. Преди години съм пропътувал 550 км да гледам "Левски"наживо в Сф. Но тогава играеха мъже в отбора, а не такива, както се изрази И.Славков - куци.
Ще се окаже, че колкото е треньор Гонзо, толкова и ония безхарактерници са футБОЛИсти. Писна ми да се надявам - ха днес, ха утре.
А отбора е дал поколения легенди, има по кого да се сравняват А не да ходят по барове и механи, и да лапат силиконите на чалгаджийките. Няма да ги гледам вече и по ТВ, ако не заиграят що-годе сносен футбол. Но това за да стане, и
Гонзо, ако има дупе, трябва да им пусне кръв / и в буквален смисъл/. Да пита Шпайдела как става!
Ще добавя само, че Гонзо от редови футболист/моите уважения тук/, не може да осъмне като "главен мениджър", каквото и да означава това. Просто топлата вода е открита отдавна - пом.треньор, сериозна школа, треньор. Това във времето трябва да продължи 3-5 години мин. И наистина най-голямата глупост през този век е изгонването на Велев/който май слугува-стажува 5-6 год. като помощник/от отбора. Дълго ще ни държи влага, каквито и експерименти да прави собственика.
- metodito
- Контакти:
левскар07 написа:Това писам на друго място:Левски е безнадеждно слаб. И не ме интересува, че Гонзо не го интересували резултатите от тези контроли.Каза го, понеже е бил наясно как ще се орезиляват. И докато не не се извинят на запалянковците си за тъпите си изцепки, няма да им простя.
...
Бе тоя трагизъм почва да става досаден вече. Моуриньо е учител по физическо! Да, точно така. Айде сега, отиди и му кажи да се маха от Интер 'щото не е играл никога футбол сериозно, а? Стига, де!
И между другото, черното никога не е чисто черно, както и бялото 100% бяло.
П.С. Защо почти никой не пише името на отбора с кавички? Получават се кофти изречения.
Последна промяна от metodito на 08 фев 2010 14:35, променено общо 1 път.
-
danchobara
- Контакти:
левскар07 написа:Това писам на друго място:Левски е безнадеждно слаб. И не ме интересува, че Гонзо не го интересували резултатите от тези контроли.Каза го, понеже е бил наясно как ще се орезиляват. И докато не не се извинят на запалянковците си за тъпите си изцепки, няма да им простя.
Ето за това става въпрос.Браво.И на мен ми омръзна да гледам толкова слаб отбор.Вече няма радост,но завинаги ще си остана ЛЕВСКАР.Само ЛЕВСКИ!!!
metodito написа:левскар07 написа:Това писам на друго място:Левски е безнадеждно слаб. И не ме интересува, че Гонзо не го интересували резултатите от тези контроли.Каза го, понеже е бил наясно как ще се орезиляват. И докато не не се извинят на запалянковците си за тъпите си изцепки, няма да им простя.
...
Бе тоя трагизъм почва да става досаден вече. Моуриньо е учител по физическо! Да, точно така. Айде сега, отиди и му кажи да се маха от Интер 'щото не е играл никога футбол сериозно, а? Стига, де!
И между другото, черното никога не е чисто черно, както и бялото 100% бяло.
Младежо, учител значи и педагог. Апропо, приятелят ти Моуриньо, знаеш ли кому и колко години е слугувал, или от физквъзкултурния салон отиде в Челси. Обичам шегаджиите много, но тук става въпрос за любимия ми "Левски", ако си хаберлия. Май оплеска пак пейзажа.
П.П. Когато "излюпиш" половин каруца семки по стадионите, тогава ще ми коментираш мнението.
За Гонзо, като за Гонзо.