NBA Regular Season 20-21

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Тръмп

Мнениеот Drunken_Master » 09 ное 2020 12:53

Боже Господи, ти ли ще ми обясняваш глупости за американската история. Наясно ли си, че точно Джон Кенеди е започнал да ровичка около Федералният резерв ?! А именно, че няколко месеци преди убийството, Кенеди решава да отнеме монопола на Федералния резерв в печатането на американските долари и да го възложи на държавна фирма. И започва отпечатването на истински американски долари, на които най-отгоре вече пише не "Федерален резерв на САЩ" (който е бил частна фирма, откъдето и да го погледнеш), а "Правителство на Съединените американски щати". Освен това иска да сложи и край на монопола около търговията с петрол в онези години, което да бъде в интерес на държавата. Иначе основната причина, поради която го ликвидират е опитът да подаде ръка на СССР за краят на "Студената война". Няма войни, няма и пари... Голяма част от военно-промишлените предприятия са собственост на ФБР и ЦРУ. Така, че не ми обяснявай малоумщини, колко голяма заплаха бил Тръмп. Абсолютен идиот е, и фактът, че американците тоя човек са го избрали за президент в един даден момент, показва, колко деградирала е тая държава. Ууууууу... голяма заплаха е тоя Тръмп. Много е опасен ! Много... На ФБР, ЦРУ, МОСАТ, ДАНС и КГБ направо им се разтрепереха мартинките от снимката му. :lol: :lol: :lol:
Това за комунизма у нас и бай Тошо, няма какво да го коментираме. Хал-хабер си нямаш от света. Интересно ми е друго, какво визираше с расизма и че Байдън бил типичен комунист ? В смисъл комунистите са били расисти, ли ? Все бях чувал нелепици, ама това е уникално. Айде, за нацистите и фашистите бях чувал, че са расисти, ама комунистите да били такива, това е направо уникално прозрение.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

pill
Контакти:

Тръмп 2020

Мнениеот pill » 09 ное 2020 13:20

Кенеди е искал да го закрие федералния резерв. Тези хартийки са били на бюрото му преди да му пръснат мозъка. Това е била най-сериозната причина за смъртта му, не желанието му да спре войната с жълтите. Атакувал им е парите. За комунистите, както казах - комунизъм=нацизъм.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Титан на логическата мисъл

Мнениеот Drunken_Master » 09 ное 2020 13:23

pill написа:Кенеди е искал да го закрие федералния резерв. Тези хартийки са били на бюрото му преди да му пръснат мозъка. Това е била най-сериозната причина за смъртта му, не желанието му да спре войната с жълтите.

Колкото си наясно с баскетбола, толкова си наясно и с историята... Както и да е.

pill написа:За комунистите, както казах - комунизъм=нацизъм.

Да, де... ама защо, това те питам. Какво те навежда на тази мисъл. Обоснови се...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: NBA Regular Season 20-21

Мнениеот pomiqrat » 09 ное 2020 18:24

Кенеди е убит по заповед на извънземните, защото е щял да съобщи за тяхното съществуване, а шофьорът му Гриър е заменен от извънземно и застрелва Кенеди. Казах.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

pill
Контакти:

Промития мозък

Мнениеот pill » 09 ное 2020 19:00

Не съм твърдял, че съм специалист по история, но тези неща за Кенеди се знаят. Книжата за закриването на Фед са били на бюрото му в Далас и моментално са предприели ход. Whatever... От 20-годишни комунистчета акъл не приемам.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Титан на логическата мисъл

Мнениеот Drunken_Master » 09 ное 2020 19:03

Какво стана със сравненията, които направи, между комунистите и расистите ? Нещо пак взе да даваш "назаден" ?
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 09 ное 2020 19:12

Подкрепям Дидкко. Не трябва да го оставяме всеки ден да се бори сам срещу целия свят. Тежко е дори за Бог. Комумнетата са гадни глобалисти.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Лейкърс, Селтикс

Мнениеот Drunken_Master » 09 ное 2020 20:27

Лейкърс искали Серж Ибака и Тристан Томпсън. По-добре конгоанеца, макар, че в последните години играта му в защита доста регресира. Тристан е доста непостоянен.

Ние пък готвим Галинари за евентуален заместник на Хейърд, ако той си набие камшика. Жабара не е лош защитник...
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

RIP

Мнениеот Drunken_Master » 11 ное 2020 12:22

Бостън Селтикс обяви неприятната новина за кончината на една от най-големите легенди на клуба и на баскетбола въобще. На 86-годишна възраст е починал Томи Хейнсон. Причината за смъртта му не се посочва в официалните съобщения.
Хейнсон остава завинаги в историята на „келтите“, тъй като е бил част от всичките 17 шампионски титли от НБА, спечелени от клуба. Осем от тях той печели като играч, две като треньор, а при останалите седем е телевизионен коментатор на мачовете на Бостън.
Томи Хейнсон е избран от Бостън Селтикс в драфта на НБА през 1956 г. Още в първия си сезон е избран за най-добър новобранец и помага на тима си да спечели първата шампионска титла в историята на „келтите“. След осем спечелени шампионата прекратява кариерата си през 1965 г. и неговият №15 е изваден от употреба от клуба.
През 1969 г. е назначен за треньор на Селтикс, където остава до 1978 г. За този период печели титлите от НБА през 1974 и 1976 г., а през 1973 г. Хейнсон е определен за Треньор на годината. През 1981 г. става телевизионен коментатор за мачовете на Бостън.
През 1986 г. е приет в Залата на славата на баскетбола като играч, а през 2015 г. Томи Хейнсон получава същата част и в ролята си на треньор. Само още трима са били приемани в Залата като играчи и треньори. Те са Бил Шарман, Джон Уудън и Лени Уилкинс.
Изображение

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 11 ное 2020 23:04

Да почива в мир - слушал съм му коментари и разбира се съм чел за него. Пушел е като комин още като играч. 86 години е прилична възраст, дай боже и ние да я стигнем. Поне доживя да види как ви изравнихме по титли.

Върни се в “Архив”