Dust написа:Да си зареже отбори по средата на сезона вероятно за по-висока заплата не е много мъжко, като постъпка.
Гонзо,Чаво Цветков и Крушарски са истински мъже, ще оправят нещата
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Dust написа:Да си зареже отбори по средата на сезона вероятно за по-висока заплата не е много мъжко, като постъпка.
soilwork написа:Аз не съм оптимист за развитието на Акрапович при нас. Крушата го надигра тотално на финала и само нашите пропуски ни лишиха от Купата.
soilwork написа:Аз не съм оптимист за развитието на Акрапович при нас. Крушата го надигра тотално на финала и само нашите пропуски ни лишиха от Купата.
HardWork написа:soilwork написа:Аз не съм оптимист за развитието на Акрапович при нас. Крушата го надигра тотално на финала и само нашите пропуски ни лишиха от Купата.
Крушата си беше като Клоп на за българските стандарти, но разни псевдо - фенчета решиха, че отбора не играе достатъчно красиво и го изгониха.
Акрапович е близък до Крушчич като разбирания за играта и ще налага директен футбол на високи обороти и гегенпреса. Според мен ще се опитва постепенно да налага 4-3-3, преливащо в 5-4-1. Предполагам, че няма да тръгне да играе на 3-5-2 както в Локото, защото нямаме необходимите играчи за тази постройка.
Аз лично съм доволен, защото обичам да гледам точно този стил на игра. Динамика, периодично рязко променяне на темпото, никакви хоризонтални пасове, оставяш противника да владее топката и го дебнеш да сгреши. Изнасянето на топката става бързо и директно с минимално разигравания в нашата половина.
Със сигурност докато пренастрои отбора ще има слаби мачове и загубени точки, това е много важно да се разбере от всички.
bilyaletdinov написа:Що си мислите, че Санкаре и другите играчи взимащи по 20+ к евро на месец ще имат същата отдаденост като тази на тези е Пловдив?
Отделно Стойкас няма да му бъде този гръб, който му имаше като Крушарски и Гонзо.
Качествата ги има, но няма ли резултати бързо ще си измият ръцете с него.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта