Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Сега кои футболисти ще дръпне Бруно от Лаута на Армията?
k20dan4o написа:Сега кои футболисти ще дръпне Бруно от Лаута на Армията?
Едва ли ще дръпне някой - това не зависи от него, освен ако не им изтичат договорите, тогава би ги навил евентуално. Но виж, един Диниш Алмейда лично аз не бих отказал

от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
Подхвърлят за Анте Аралица, който бил напуснал Локото. Ама като го гледам, той за 2 години има 12 гола в 60 мача. Та не виждам за какво ни е.
На нас най-вече ни трябва сработване на наличните играчи, така че да видим най-после игра, повишаване на ефективността, постоянство в представянето и т.н. С две думи - добър отбор.
На нас най-вече ни трябва сработване на наличните играчи, така че да видим най-после игра, повишаване на ефективността, постоянство в представянето и т.н. С две думи - добър отбор.
Ако Бруно наистина стане треньор на ЦСКА ще има голяма чистка на Армията
soilwork написа:Ако Бруно наистина стане треньор на ЦСКА ще има голяма чистка на Армията
Невярвам, в ЦСКА тренерите нямат такива права ,разбира се ако някой от играчите реши да се скатава ,тогава тренера получава подкрепа,но дебелия молив е само в ръцете на ГГ

Последна промяна от sly на 08 ное 2020 23:11, променено общо 1 път.
soilwork написа:Ако Бруно наистина стане треньор на ЦСКА ще има голяма чистка на Армията
Дали ще има голяма чистка не знам, но е повече от ясно, че е нужна сериозна промяна на Армията. ЦСКА с 2-3 изключения през сезона не играе нищо. Футболистите ни са бавни, неориентирани, демонстрират прекалено много брак в действията си, в повечето мачове не са мотивирани. Трагедия. А на книга се води, че разполагаме с футболисти с нелоши визитки.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
Kiril2681 написа:k20dan4o написа:Сега кои футболисти ще дръпне Бруно от Лаута на Армията?
Едва ли ще дръпне някой - това не зависи от него, освен ако не им изтичат договорите, тогава би ги навил евентуално. Но виж, един Диниш Алмейда лично аз не бих отказалСамо ми е интересно как ще играе любимото си 3-5-2, след като нямаме футболисти за тази система, отделно сме пълни до козирката с крила, каквито в тази система няма! Ще видим, мисля, че е прекалено рано да се радваме или оплюваме
И защо да няма крила? В Локото играят в някои мачове едновременно с М Цветанов и Карагерен. Зависи от противника. Иначе аз съм със смесени чувства към Акрапович...от една страна е мотиватор, знае как да печели точки, но футболът, който изповядва не ми е по вкуса. За него ще са преломни нещата до към края на март, ако устиска да прави селекция и подготовка, ще остане поне още 6 месеца.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
А настоящият стил на ЦСКА какъв е? Бавно размотаване на топката във всички посоки с последващо центриране към Соу?
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
Аз се надявам, че Акропович е поискал условията си за да работи в ЦСКА, а не е направил компромис със себе си, за по - голям отбор или повече пари, защото този треньор съгради най - прогресиращия отбор, без да има финаносовите възможности на Лудогорец.
Силно се надявам Ганчев да е признал пред себе си, че със Стоилов не трябва да имат толкова силно влияние в селекцията и контрола в съблекалнията, защото сменят треньори през три месеца, и успеха е Лига Европа, с голяма доза късмет, разбира се.
Силно се надявам Ганчев да е признал пред себе си, че със Стоилов не трябва да имат толкова силно влияние в селекцията и контрола в съблекалнията, защото сменят треньори през три месеца, и успеха е Лига Европа, с голяма доза късмет, разбира се.
Да си зареже отбори по средата на сезона вероятно за по-висока заплата не е много мъжко, като постъпка.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.